Sanda7 Objavljeno December 3, 2005 Opozori Objavljeno December 3, 2005 prišla sta,poštimala sta :OK: jaz pa sem zmagala hvala vama fanta :004
Gregs Objavljeno December 3, 2005 Opozori Objavljeno December 3, 2005 hvala vama fanta ...ni za kaj... .) Vedno rada pomagava... :grim
Sanda7 Objavljeno December 3, 2005 Opozori Objavljeno December 3, 2005 zadeve že sekajo 100 na uro in MSN šiba,musko tud nenormalno vleče sam še kak filmček se morem polatit povlečt pa bo. pa pošta in PM končno delata :OK: ma sem full vesela,sam zdej tud cajta za sexat ne bo več :? al se hecasmo pa še moj novi mail: goldwing1800@siol.net
Thundercat Objavljeno December 3, 2005 Opozori Objavljeno December 3, 2005 ...ni za kaj... .) Vedno rada pomagava... :grim zakaj v dvojini govoriš, mene ni blo zraven :) ...si ji kar sam pomagal...(če privzamem dejstvo, da sva midva par(Batman in robin), ki zadovoljuje primorke) :lol:
maXXXimum Objavljeno December 3, 2005 Opozori Objavljeno December 3, 2005 zakaj v dvojini govoriš, mene ni blo zraven :) ...si ji kar sam pomagal...(če privzamem dejstvo, da sva midva par(Batman in robin), ki zadovoljuje primorke) :lol: Nism glih robin, sm pa useen pomagu .)
Thundercat Objavljeno December 3, 2005 Opozori Objavljeno December 3, 2005 Nism glih robin, sm pa useen pomagu .) prasec...sanda7 nima še čez 30 let.... :P :D :P btw: Sej si lahko Robin, jaz sem itak Batman..... .) :D
maXXXimum Objavljeno December 3, 2005 Opozori Objavljeno December 3, 2005 prasec...sanda7 nima še čez 30 let.... :P :D :P Nikol nism reku da je to pogoj :grrr
Thundercat Objavljeno December 3, 2005 Opozori Objavljeno December 3, 2005 sej te sam hecam no.... ;)
Sanda7 Objavljeno December 3, 2005 Opozori Objavljeno December 3, 2005 za dobr sex sem lahko tud 50 stara,sploh ni problem,kaj šele 30 :lol1: :lol1: tc ti pa si sam kriv k te ni blo pa sem te dolgo čakala :P
Thundercat Objavljeno December 4, 2005 Opozori Objavljeno December 4, 2005 tc ti pa si sam kriv k te ni blo pa sem te dolgo čakala :P dobre se dolgo čaka...slabi pa kar sami uletijo.... :P :naughty:
Gregs Objavljeno December 4, 2005 Opozori Objavljeno December 4, 2005 dobre se dolgo čaka...slabi pa kar sami uletijo.... Zdej si si pa v skledo plunu... :fight2: :fight1: Nič več voženj... ;) :naughty: :whistle:
Thundercat Objavljeno December 4, 2005 Opozori Objavljeno December 4, 2005 to je kazen, ker me niste poklical,i da bi končno tisti gang bang izvedli...vi ste pa raje v troje, ta slabšo verzijo sekali MMF... :o :unsure: :angry2: :P
Thundercat Objavljeno December 4, 2005 Opozori Objavljeno December 4, 2005 gregs no... MaleMaleFemale :blink:
Sanda7 Objavljeno December 4, 2005 Opozori Objavljeno December 4, 2005 dobre se dolgo čaka...slabi pa kar sami uletijo.... :P :naughty: ma še vsen bolš dva slaba kot en dober :lol1: kaj primorci gremo na novoletno forumsko :? jaz sem se že prjavla,sam karte morem nekak natisnt :hmm: pa danes je bil tud dan skor za na motor,sam sem bla prelena :(
Gregs Objavljeno December 5, 2005 Opozori Objavljeno December 5, 2005 MaleMaleFemale ...vsaj prav napiši... MFM... :P Kako naj te človek sploh razume, če pa narobe pišeš celi čas... :lol1: :naughty: :whistle: ma še vsen bolš dva slaba kot en dober Sanda, po nagi riti!!! :fight2: Če boš take klanfala, ne bova nikoli več prišla... :P :P :P
Thundercat Objavljeno December 5, 2005 Opozori Objavljeno December 5, 2005 kaj primorci gremo na novoletno forumsko :? :yes: ...vsaj prav napiši... MFM... :P Kako naj te človek sploh razume, če pa narobe pišeš celi čas... :lol1: :naughty: :whistle: jst sem že prav napisal...sam ti nisi fore razumel....sem te kar na sredino postavu..... :D :P :lol:
Sanda7 Objavljeno December 5, 2005 Opozori Objavljeno December 5, 2005 ...vsaj prav napiši... MFM... :P Kako naj te človek sploh razume, če pa narobe pišeš celi čas... :lol1: :naughty: :whistle: Sanda, po nagi riti!!! :fight2: Če boš take klanfala, ne bova nikoli več prišla... :P :P :P okej sem že tiho .) kaj nastavim nago,rito prec al takoj.Sej zgrešila jo itak ne bosta :lol1: TC odlično :OK: ja kje se pa Nts skriva a si jo kam zapru pred Gregsom :hmm:
Gregs Objavljeno December 5, 2005 Opozori Objavljeno December 5, 2005 jst sem že prav napisal...sam ti nisi fore razumel....sem te kar na sredino postavu..... :P :P :P :P :P .....prasec.... :P :P :P :P :P :D kaj nastavim nago,rito prec al takoj.Sej zgrešila jo itak ne bosta ja kje se pa Nts skriva a si jo kam zapru pred Gregsom AD 1: ehehehehehehe..... :lol1: :lol1: :lol1: .... Sanda, ni tok široka... se jo da zgrešiti... ne da bi hotela.... :whistle: :lol1: AD 2: Psssst.... .) Sanda, tih bot.... Nataška z mano na skrivš komunicira... ma ne povedat TCju... :whistle: :lol1:
Sanda7 Objavljeno December 5, 2005 Opozori Objavljeno December 5, 2005 a ona tud :? sem mislila da maš sam z mano cybersex :cry: bom povedala TCju k sem lubosumna,tko da veš :naughty:
maXXXimum Objavljeno December 5, 2005 Opozori Objavljeno December 5, 2005 kaj nastavim nago,rito prec al takoj.Sej zgrešila jo itak ne bosta :lol1: Hehe... če bi si sanda v živo tok upala :whistle:
Burnout Objavljeno December 6, 2005 Opozori Objavljeno December 6, 2005 Hehe... če bi si sanda v živo tok upala :whistle: :whistle: :whistle: :photo: :lol1: :kva2: Lp Burnout
Sanda7 Objavljeno December 6, 2005 Opozori Objavljeno December 6, 2005 vsaj tukej sem lahko korajžna,če že v živo ne :grim
nts Objavljeno December 6, 2005 Opozori Objavljeno December 6, 2005 a ona tud :? sem mislila da maš sam z mano cybersex :cry: bom povedala TCju k sem lubosumna,tko da veš :naughty: Ti bi kr vse dece imela, kaj se zdaj to pravi? .) :D
Thundercat Objavljeno December 6, 2005 Opozori Objavljeno December 6, 2005 ja sam res sanda7, pusti kaj še za nts..... :naughty: :P
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se