GorazdH Objavljeno December 6, 2005 Opozori Objavljeno December 6, 2005 lahko me kera ponuca...sem lejdih :rolleyes: :P :lol:
Sanda7 Objavljeno December 6, 2005 Opozori Objavljeno December 6, 2005 ma sej res mater sem nesramna :slap: na pa gorazdah uzem,pravi da je frej
Gregs Objavljeno December 7, 2005 Opozori Objavljeno December 7, 2005 lahko me kera ponuca...sem lejdih Hmmmm..... :hmm: Od kdaj pa to?! :eek:
GorazdH Objavljeno December 7, 2005 Opozori Objavljeno December 7, 2005 (popravljeno) od 2 mescev nazaj... :fredy: ponudbe sprejemam pod: najbolj lep, najbolj bogat in daleč najbolj pameten išče sebi primerno. :lol: :grrr Popravljeno December 7, 2005. Popravil GorazdH
Thundercat Objavljeno December 7, 2005 Opozori Objavljeno December 7, 2005 škoda ker voziš hondo.... :whistle: :P
GorazdH Objavljeno December 7, 2005 Opozori Objavljeno December 7, 2005 <_< kaj naj bi to pomenilo? :lol: .)
Thundercat Objavljeno December 7, 2005 Opozori Objavljeno December 7, 2005 bi ti poslal ponudbo.... .) :P :lol1:
Gregs Objavljeno December 7, 2005 Opozori Objavljeno December 7, 2005 od 2 mescev nazaj... ...hmmmmm... na primorski furi še ni blo tko... OK, pustimo to... Život gre dalje... oz. naši kolegi z Marofa bi rekli: idemo dalje za iste pare... :OK:
duhec Objavljeno December 8, 2005 Opozori Objavljeno December 8, 2005 Da malo prekinem tole orgijo... <_< Gre kdo na giro danes? :D Jst grem zdej (hmali) najverjetneje proti krasu..pardon.. Krasu ;) ce bo kdo blizu alpa na volji me dohitet al se pridruzit kukrkoli nej me kontaktira na GSM (glej v profajl). Upam da se kej vidmo! :OK: :yea1:
GorazdH Objavljeno December 8, 2005 Opozori Objavljeno December 8, 2005 delam...nimam gume zadaj... <_< :BUA:
Sanda7 Objavljeno December 8, 2005 Opozori Objavljeno December 8, 2005 sej bi šla pa se bojim da mi lulica ne zmrzne :grim drgač me je pa oreng zamikalo k sem vidla mojga strica na motorju,glih ko sem šla iz šihtarca,sam je cesta še full mokra pa mi je mal žal yamahce solit. kaj primorci gdo gre še na novoletnga :?
duhec Objavljeno December 8, 2005 Opozori Objavljeno December 8, 2005 Sm sou pa sam!! Drgace sm se ustavu v Skopem pr sulici, lih k sm ga vidu dopoldne (ze) po gorici z motorjem. :wacko: Nekaterim prou nec ni mres. :ninja: Pol sm se hotu ustavt se pr schultzu samo sede je najbrz igral potapljanje ladjic v trzaskem zalivu. :grim E, zdej sm se spomnu da nism yankeeja sou pogledat :slap: pa drugic se morm ustavt. @gorazd: ostja. sej je vse narobe.. :doze: imas olje v masini? ;) @sanda: za novo leto se dela! :closedeyes:
GorazdH Objavljeno December 8, 2005 Opozori Objavljeno December 8, 2005 ma ne sej ni nič narobe...sej je December :lol: :hmm: olje...oštja še dobro da si me spomnu...bi mogu tudi to zamenjat <_<
punK Objavljeno December 8, 2005 Opozori Objavljeno December 8, 2005 duhc komi zdej sm vidu tvoj post.... jeb... ga tudi jaz naredu en krog danes, se je dalo...:) W KAWASAKI :OK:
Sanda7 Objavljeno December 8, 2005 Opozori Objavljeno December 8, 2005 mater sem vam fovš :grim ampak vam privoščim
Gregs Objavljeno December 8, 2005 Opozori Objavljeno December 8, 2005 @sanda: za novo leto se dela! ...je najbrž mislna na novoletno motosvetovo zabavo... ;)
Sanda7 Objavljeno December 9, 2005 Opozori Objavljeno December 9, 2005 spljoh ne vem o čem vi to :hmm:
Gregs Objavljeno December 9, 2005 Opozori Objavljeno December 9, 2005 spljoh ne vem o čem vi to :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
Sanda7 Objavljeno December 10, 2005 Opozori Objavljeno December 10, 2005 mmmrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :angry2: nč ne bo z motorjem kot sem planirala za danes :cry:
Sanda7 Objavljeno December 10, 2005 Opozori Objavljeno December 10, 2005 sem najdla eno super konkurenco .)
Gregs Objavljeno December 10, 2005 Opozori Objavljeno December 10, 2005 sem najdla eno super konkurenco ...v smislu super, hot, sanda ali sedem?! :naughty: :lol1:
duhec Objavljeno December 11, 2005 Opozori Objavljeno December 11, 2005 @sanda: zamenjala avatar! je bil cajt :P my lousy opinion :fredy: @gregs: ja prou mas, sm bil neinformiran, nism vedu da je zurka prej. me is faulty :blush: ... .. ... kaj bi se napisu... .. .. . ... .. drgace folk? :D aja gizmota sm beknu na MSNju danes in... ja nc, je reku da je pac (se) ziv :lol: @gizmo: prpopaj en smesko da bomo vedli/vidli da si se ziv :OK:
devilish Objavljeno December 11, 2005 Opozori Objavljeno December 11, 2005 Jst pe letela skoz primorsko in je švigal mimo nek neznani avatar... sm že misnla da je kdo nov... :hmm: pol sm pa vidla da je Sanda :slap: :lol: @Sanda: Lepa ritka! :grim :naughty: Kje telovadiš? jst bi tudi! :) aja točno pr sandi gre bolj za posteljne dejavnosti, ha? :P (polpovejpakolkocajtajepotrebnegadazačnemštetidnevepress) :P :lol: lp vsem ;)
Sanda7 Objavljeno December 11, 2005 Opozori Objavljeno December 11, 2005 ...v smislu super, hot, sanda ali sedem?! :naughty: :lol1: hot,hot upam da vam je nov avatar všeč :naughty: sicer ni moja,ker bi jo težko spravla sem gor :lol1: :slap: kar se pa telovadbe tiče,se pa itak ve :grim
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se