duhec Objavljeno December 20, 2005 Opozori Objavljeno December 20, 2005 ooo ku lepo spet brat stare primorce... :) no sej prou, zdej vsaj vemo da cekirajo sekcijo.. :P godfather: zakon fotka :) ma ki si dubu glavo od konja? :blink: sanda: jej ku bi sou s tabo ma zal prou ne bo ratalo. smucarija: nec ne bo.. :( ze drugo leto zapored :cry: ...in shitac k ne morm filmcka pogledat na delu :angry: lep pozdrav vsem! :yea1:
Godfather Objavljeno December 20, 2005 Opozori Objavljeno December 20, 2005 godfather: zakon fotka :) ma ki si dubu glavo od konja? :blink: http://images.google.com/images?hl=sl&q=ho...lr=&sa=N&tab=wi :whistle: :devil: :whistle:
Sanda7 Objavljeno December 21, 2005 Opozori Objavljeno December 21, 2005 (popravljeno) danes je padlo 100kilometrov in 600metrov :OK: relacija Rakek-Postojna-Sežana-Divača(čebulovca čik pavza in odtajanje)Postojna-kratek postanek na vrhu rid,je bil glih kamjon pred mano pa sem skoristla še za en dokaz stisnt zdej pa bodte folš :P za to k me ni noben na kufe povabu na sliki pa živ led Popravljeno December 21, 2005. Popravil Sanda7
fabi Objavljeno December 21, 2005 Opozori Objavljeno December 21, 2005 Waw Sanda :OK: ti si pa res korajžna :grim Mi tuki mamo 5 stopinj in mi je že mres, ti pej kar na moped :worship:
GorazdH Objavljeno December 22, 2005 Opozori Objavljeno December 22, 2005 kje boste kaj za novo leto? ma kdo kako pametno idejo?? :fredy:
maus Objavljeno December 22, 2005 Opozori Objavljeno December 22, 2005 danes je padlo 100kilometrov in 600metrov :OK: relacija Rakek-Postojna-Sežana-Divača(čebulovca čik pavza in odtajanje)Postojna-kratek postanek na vrhu rid,je bil glih kamjon pred mano pa sem skoristla še za en dokaz stisnt zdej pa bodte folš :P za to k me ni noben na kufe povabu na sliki pa živ led jao jao jao :slap: :slap: :slap: če bi se js vozu po takmu mrazu (če bi imel s čim) bi se mi pimpek skrču skor na pol..ke na ene 18 cm :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: hrabra sanda :worship: :worship: :worship:
Thundercat Objavljeno December 22, 2005 Opozori Objavljeno December 22, 2005 sanda7 ima pa jajca..... :P
fabi Objavljeno December 22, 2005 Opozori Objavljeno December 22, 2005 kje boste kaj za novo leto? ma kdo kako pametno idejo?? :fredy: Pridi h nam u Perlo :D :blink: <_< :SS
nts Objavljeno December 22, 2005 Opozori Objavljeno December 22, 2005 GorazdH kr pejt k Fabi, ma vzemi dosti denarja, ker te bo obrala do kosti - a ne Fabi .) :P :whistle:
GorazdH Objavljeno December 22, 2005 Opozori Objavljeno December 22, 2005 pridem gol, pa ne bo nič za obrat...kvečjemu za...khm...povlečt :kva2: :grrr :rolleyes: :whistle:
Sanda7 Objavljeno December 22, 2005 Opozori Objavljeno December 22, 2005 kje boste kaj za novo leto? ma kdo kako pametno idejo?? :fredy: želja je na motorju,sam bo težko izvedljiva :angry2: jao jao jao :slap: :slap: :slap: če bi se js vozu po takmu mrazu (če bi imel s čim) bi se mi pimpek skrču skor na pol..ke na ene 18 cm :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: hrabra sanda :worship: :worship: :worship: maus bolš da se ne voziš :P pa nared kej iz tistih36cm :yea1: sanda7 ima pa jajca..... :P pol jih maš pa tud ti,če misliš na motor .) kok sem srečna k ste se mal zbudili primorci :D :yea1: :OK:
fabi Objavljeno December 23, 2005 Opozori Objavljeno December 23, 2005 pridem, z menoj pa 200 motosvetovcev. Kaj nam nudite kake popuste? Hm, popuste :hmm: ma tam pr nas ne dajemo lih popustou... učasih te stvari še malo dražje stanejo :huh: GorazdH kr pejt k Fabi, ma vzemi dosti denarja, ker te bo obrala do kosti - a ne Fabi .) :P :whistle: :grim :whistle: pridem gol, pa ne bo nič za obrat...kvečjemu za...khm...povlečt :kva2: :grrr :rolleyes: :whistle: eeeee, ma pole pej morš jt u casíno ne casinó :yes: ben tam ti nrdijo servizio completo... prvo te oberejo, pole ti še... :naughty: :lol1:
Thundercat Objavljeno December 23, 2005 Opozori Objavljeno December 23, 2005 ..kvečjemu za...khm...povlečt :kva2: :grrr :rolleyes: :whistle: grem s tabo.... : ben tam ti nrdijo servizio completo... prvo te oberejo, pole ti še... :naughty: :lol1: kot rečeno...prideva....vsak z 10 evri med zobmi...naj naju oberejo..pol pa še.... :kva2: :naughty:
viggen Objavljeno December 23, 2005 Opozori Objavljeno December 23, 2005 (popravljeno) Ja, ja, poredko kaj napišem ampak če že, je iskreno, in sicer: VESEL BOŽIČ VSEM! Popravljeno December 23, 2005. Popravil viggen
nts Objavljeno December 23, 2005 Opozori Objavljeno December 23, 2005 Jaz tudi želim vsem VESELE PRAZNIKE in seveda SREČNO NOVO LETO! Da se bomo še naprej tako dobro razumeli in še večkrat videli. Vsem pošiljam :004
Sanda7 Objavljeno December 24, 2005 Opozori Objavljeno December 24, 2005 tudi jaz vam želim vesele praznike ter zdravo,srečno in uspehov polno leto 2006
Thundercat Objavljeno December 24, 2005 Opozori Objavljeno December 24, 2005 Vsem miren Božič in lep preostanek leta. ;)
Sanda7 Objavljeno December 24, 2005 Opozori Objavljeno December 24, 2005 jutr če bo vreme kot danes grem na motor in na morje,zajaham ga tam okol 14h,na Božični dan pa je treba ubost eno furco :P sam ne smem preveč planirat,k pol zihr ne bo nič,če je še kak kandidat/ka se lahko kje dobimo na drinki
jokos Objavljeno December 24, 2005 Opozori Objavljeno December 24, 2005 (popravljeno) VESELE BOŽIČNE PRAZNIKE IN SREČNO NOVO LETO VSEM SKUPAJ VOŠČIM TUDI JAZ Jožko Popravljeno December 24, 2005. Popravil Thundercat
Schultz Objavljeno December 24, 2005 Opozori Objavljeno December 24, 2005 Jst in Andreja višava vsem merikrizmas.
gizmOkak Objavljeno December 24, 2005 Opozori Objavljeno December 24, 2005 Inu anke Gizmek in Monika :yea1:
Dr. _MAXXI_ Objavljeno December 24, 2005 Opozori Objavljeno December 24, 2005 Hej Primorci :grim . Želim Vam vesel božič, poln veselja in ljubezni bližnjih, dejte se imet lepo!!! Za novo prihajajoče leto 2006 pa Vam želim, najprej vso zdravje, nato čimveč varnih in veselih kilometrov, čimveč sreče in notranjega miru. Imejte se lepo in veselo. Vaš _maxxi_ :devil: ;)
duhec Objavljeno December 25, 2005 Opozori Objavljeno December 25, 2005 Vesele praznike vsem primorcem inu primorkam tudi z moje strani! :)
Toncek Objavljeno December 25, 2005 Opozori Objavljeno December 25, 2005 Vesel Božič in veliko srečnih km v letu 2006. Srečno Tonček :yea1: :yea1:
Gregs Objavljeno December 25, 2005 Opozori Objavljeno December 25, 2005 Banda primorska, da bi se drugo leto varno in zabavno srečevali čim večkrat!!! :yea2: Gregs
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se