duhec Objavljeno Januar 1, 2006 Opozori Objavljeno Januar 1, 2006 Tudi duhec vam zazeli samo najboljse za leto ki prihaja. Dosti uzitkov po cesti s cim manj kriznimi situacijami... :OK: Srecno! :P
fabi Objavljeno Januar 1, 2006 Opozori Objavljeno Januar 1, 2006 SREČNOOOO, zdravo, udobno, toplo, družabno, veselo, bogato, polno ljubezni...... novo leto želim usim! :yea1: :beer2:
nts Objavljeno Januar 1, 2006 Opozori Objavljeno Januar 1, 2006 Vsem :004 za srečo, zdravje, uspeha in ljubezni v letu 2006!!! Thundercat & nts
3nity Objavljeno Januar 2, 2006 Opozori Objavljeno Januar 2, 2006 Amm..tudi jaz vam želim srečno, zdravo, veselo in uspešno leto! Na veliko srečnih in varnih km :beer2: pa na čim zgodnejši začetek sezone ;) :004
GorazdH Objavljeno Januar 2, 2006 Opozori Objavljeno Januar 2, 2006 (popravljeno) :yea1: srečno pa zdravo vsem še od mene. vidu duhca pa devilish u GO. pršu domu ob 5. trezen. kool občutek B) Popravljeno Januar 2, 2006. Popravil GorazdH
SqUaLo Objavljeno Januar 2, 2006 Opozori Objavljeno Januar 2, 2006 Tudi jazst vam želim v novem letu čim več uspehov, sreče, ljubezni, varnih kilometrow, ...... :D Predvsem pa čimveč sončnih dni :naughty: :yea1:
sax Objavljeno Januar 3, 2006 Opozori Objavljeno Januar 3, 2006 Ben kaj česte, da še jaz kej rečem?? Puhno vsega, kar si najbolj želite!!! :beer1:
Burnout Objavljeno Januar 3, 2006 Opozori Objavljeno Januar 3, 2006 Jah kaj naj rečem :) Mejte se lepo pa zdravo v novem letu, pa čimveč uživancije pa sex-a ;) Jst sem se skomaj skopal iz zasneženih koncev in sem spet v LJ :P Lp Burnout
Burnout Objavljeno Januar 3, 2006 Opozori Objavljeno Januar 3, 2006 brni pa kaj vas je gor v hribih zasul snežni plaz :hmm: da si šele zdej ven pokukal .) kaj pol se bomo kej zmenli za sankanje,.... Ja zametlo, zametlo!! Ni računalnika doma pa sem se pri stricu mal igral :P LP Burnout
Sanda7 Objavljeno Januar 3, 2006 Opozori Objavljeno Januar 3, 2006 novo leto je prineslo eno spremembico :? da slišmo komentarje
Gregs Objavljeno Januar 3, 2006 Opozori Objavljeno Januar 3, 2006 Moj komentar je bil: izgubilil smo še eno bjondo... :( :naughty:
maXXXimum Objavljeno Januar 3, 2006 Opozori Objavljeno Januar 3, 2006 novo leto je prineslo eno spremembico :? da slišmo komentarje Si samo lase pobarvala al si se potrudla da je vse v stilu :P
sax Objavljeno Januar 3, 2006 Opozori Objavljeno Januar 3, 2006 novo leto je prineslo eno spremembico :? da slišmo komentarje AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: Ma kaj to je zato, da boš vidla obrisat belo tekočino (da ne bomo vulgarni), ko se ti bo pošpricala po laseh?????
Sanda7 Objavljeno Januar 3, 2006 Opozori Objavljeno Januar 3, 2006 maxo zdej je v stilu sax ja seveda,sam še črno ruho za jogi nabavim hehe
maXXXimum Objavljeno Januar 3, 2006 Opozori Objavljeno Januar 3, 2006 sax ja seveda,sam še črno ruho za jogi nabavim hehe Kwa si boš stroške delala.. prit k men.. je že gor črna rjuha :naughty: .)
nts Objavljeno Januar 3, 2006 Opozori Objavljeno Januar 3, 2006 novo leto je prineslo eno spremembico :? da slišmo komentarje :OK: Klapa.... a se bomo kej dobili?
Gregs Objavljeno Januar 4, 2006 Opozori Objavljeno Januar 4, 2006 Klapa.... a se bomo kej dobili? Ja. Samo povej kdaj in kje... :naughty:
Thundercat Objavljeno Januar 4, 2006 Opozori Objavljeno Januar 4, 2006 Ja. Samo povej kdaj in kje... :naughty: gregs, zrihtaj kak plac za tisti obljubljeni gang bang.....oz. srečanje.... :D
nts Objavljeno Januar 4, 2006 Opozori Objavljeno Januar 4, 2006 V Logatcu (klub grajski park) se ful dogaja http://www.grajskipark.net/prva.htm Lahko pa tudi na Vrhniki, tam kjer smo se prvič srečali!!
Sanda7 Objavljeno Januar 4, 2006 Opozori Objavljeno Januar 4, 2006 ja ma res dejmo se kej dobit jaz sem predlagala Kalič,sam zgleda da to ne potegne drgač sem pa za v logatec 13.1 :yea1: ožeži če pa čist po pravic povem mi je pa vseno kej se dobimo,glavno da se dobimo :D maxo stari lisjak :K
Thundercat Objavljeno Januar 4, 2006 Opozori Objavljeno Januar 4, 2006 (popravljeno) lahko bi šli na Kalič....se kepat.... :) http://www.slo-skiing.net/giz_clani.asp?ID=16 Popravljeno Januar 4, 2006. Popravil Thundercat
fabi Objavljeno Januar 4, 2006 Opozori Objavljeno Januar 4, 2006 Danes se mi zdi, da sm vidla motor od Sulice parkiran pred gostilno u Dutovljah :hmm: Zgleda da enim ni mres :D
GorazdH Objavljeno Januar 6, 2006 Opozori Objavljeno Januar 6, 2006 a je šu na "takratkega" od mraza?? :lol:
Sanda7 Objavljeno Januar 6, 2006 Opozori Objavljeno Januar 6, 2006 a gremo danes u lublano k polnočnici :hmm: po moje bo full dogajalo :grim baje da se bo jutri dopoldne sax podil(kotalil) po Kaliških strminah,bi blo zanimivo pogledat :photo:
sulica Objavljeno Januar 6, 2006 Opozori Objavljeno Januar 6, 2006 Danes se mi zdi, da sm vidla motor od Sulice parkiran pred gostilno u Dutovljah :hmm: Zgleda da enim ni mres :D :OK: Hej veš da si prou vidla,nema zime za eskime,še posebej zdej ku se odpravljam u RUSIJO na -20 C. :OK: :yea1: ŠE SM ŽIV..... :lol1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se