gizmOkak Objavljeno Januar 15, 2006 Opozori Objavljeno Januar 15, 2006 pa še lep pozdravčk gizmotu in gizmeti, že ki smo lih spili nekaj skupaj :yea1: eeeeee :D hwala z kakaw :OK: Drugič upam d se vidimo v usnju :naughty:
gizmeta Objavljeno Januar 15, 2006 Opozori Objavljeno Januar 15, 2006 :hmm: kako zezali...na jst sm pa že mislu na nove izkušnje <_< :grrr pa še lep pozdravčk gizmotu in gizmeti, že ki smo lih spili nekaj skupaj :yea1: lep pozdravcek tud od mene :yea1:
Toncek Objavljeno Januar 15, 2006 Opozori Objavljeno Januar 15, 2006 kaj zdej v Goriški primorci ste se udeležili moto srečanja GO moto GO Krajši opis dneva je v temi dnevnih fur. Bilo je lepo a mrzlo, na Ajdovskem je tako pihalo da sem polagal ovinke na ravni cesti. Srečno Tonček
gebre Objavljeno Januar 15, 2006 Opozori Objavljeno Januar 15, 2006 Živjo Primorci! Imam eno prošnjo, bi lahko mogoče kdo spet dal na net slike z vaše panoramske vožnje + traso, ki smo jo prevozili. tnx
Burnout Objavljeno Januar 15, 2006 Opozori Objavljeno Januar 15, 2006 lep pozdravcek tud od mene :yea1: Lepo pozdravček tudi tebi in dobrodošla še v digitalni oblike :P :D Evo še en :004 Zdej pa bežim da me Gizmo ne :fight2: :fight1: :chase: :P Lp Burnout
gizmOkak Objavljeno Januar 16, 2006 Opozori Objavljeno Januar 16, 2006 (popravljeno) Evo še en :004 Zdej pa bežim da me Gizmo ne :fight2: :fight1: :chase: :P Lp Burnout Ma dokler ji take pošiljaš :004 te ne bom :fight2: k bojo iz "digitalnih" prešli na realne pa kupi si kar Hayabuso, k SV bo prepočasn :lol: :lol1: Te pa na eno kafečke povabim pa povem kej več okrog nje, pol boš pa teku pred njo :chase: se hecam gizmetka :004, d nebom še js teku :ninja: Popravljeno Januar 16, 2006. Popravil gizmOkak
Burnout Objavljeno Januar 16, 2006 Opozori Objavljeno Januar 16, 2006 Ma dokler ji take pošiljaš :004 te ne bom :fight2: k bojo iz "digitalnih" prešli na realne pa kupi si kar Hayabuso, k SV bo prepočasn :lol: :lol1: Te pa na eno kafečke povabim pa povem kej več okrog nje, pol boš pa teku pred njo :chase: se hecam gizmetka :004, d nebom še js teku :ninja: To pa morva it na kofe :lol1: ......sam mal nabijam poste, da vidite da sem še živ. Lp Burnout
Thundercat Objavljeno Januar 16, 2006 Opozori Objavljeno Januar 16, 2006 Živjo Primorci! Imam eno prošnjo, bi lahko mogoče kdo spet dal na net slike z vaše panoramske vožnje + traso, ki smo jo prevozili. tnx http://www.motosvet.com/gallery/index.php?cid=2_8 .)
devilish Objavljeno Januar 16, 2006 Opozori Objavljeno Januar 16, 2006 lep pozdravcek tud od mene :yea1: Ooo kdo se je pojavil na forumu! :OK: Lep pozdravcek! :) ;)
gizmeta Objavljeno Januar 16, 2006 Opozori Objavljeno Januar 16, 2006 Ooo kdo se je pojavil na forumu! :OK: Lep pozdravcek! :) ;) ja zdej sm tud jst gore :D me je gizmo upisu gor!
Sanda7 Objavljeno Januar 16, 2006 Opozori Objavljeno Januar 16, 2006 a zdej boš pa kar naprej tuki visela :hmm: k bi vsaj,da ne bom sam jaz nabijala tja v 3dni. Pa se nismo nič zmenli,da bi se kej dobili,čist po primorsko aja se morem pohvalt da sem si danes kupila nove škornje od oxtarja ma so lepe :D
Matea Objavljeno Januar 16, 2006 Opozori Objavljeno Januar 16, 2006 no pa de še jst pozdravim gizmeto, de mi nbo pole u fris nabivala de jo niti pozdravim ne!! :P ŽIWJO!! :D ajd se vidmo :yea1:
Thundercat Objavljeno Januar 16, 2006 Opozori Objavljeno Januar 16, 2006 i'm back..... :naughty: :rolleyes: :yea1:
duhec Objavljeno Januar 17, 2006 Opozori Objavljeno Januar 17, 2006 gizmeta velkom tu d klab. :yea1: by the potka, eni smo se vozili par dni nazaj, ste vidli? :) caubau
GorazdH Objavljeno Januar 17, 2006 Opozori Objavljeno Januar 17, 2006 končno se je kar vsulo postov iz primorske, al je bol zato ki je bla polna luna... <_< .) :grrr
Godfather Objavljeno Januar 17, 2006 Opozori Objavljeno Januar 17, 2006 Vstala Primorska si v novo življenje, z dvignjeno glavo korakaj v nov čas! V borbah, ponižanju, zmagah, trpljenju našla si končno svoj pravi obraz. Dobro jutro primorci in primorke še posebej pa lep pozdrav NOVI ČLANICI GIZMETI :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: A ja Gizmo zakaj pa ti nov kombinezon prodajaš al nas zapuščaš :eek: :lol1:
nts Objavljeno Januar 17, 2006 Opozori Objavljeno Januar 17, 2006 Lepo da se širmo :) :OK: Gizmeta, zdaj nam pa moraš vsem pijačo častiti, tako kot so storili vsi novi člani :P .) :lol:
gizmeta Objavljeno Januar 17, 2006 Opozori Objavljeno Januar 17, 2006 Lepo da se širmo :) :OK: Gizmeta, zdaj nam pa moraš vsem pijačo častiti, tako kot so storili vsi novi člani :P .) :lol: aja :hmm: a zato me je gizmo upisi d ga bo piu :D
Thundercat Objavljeno Januar 17, 2006 Opozori Objavljeno Januar 17, 2006 aja :hmm: a zato me je gizmo upisi d ga bo piu :D sej ni neumen...... :whistle:
gebre Objavljeno Januar 17, 2006 Opozori Objavljeno Januar 17, 2006 http://www.motosvet.com/gallery/index.php?cid=2_8 .) TNX
gizmOkak Objavljeno Januar 17, 2006 Opozori Objavljeno Januar 17, 2006 sej ni neumen...... :whistle: O:-) že dolgo nismo pili ga, pili ga, pili ga......... :beer1: :beer2: :drunk:
Sanda7 Objavljeno Januar 17, 2006 Opozori Objavljeno Januar 17, 2006 ja ma res imamo suha grla :grim treba se bo res kej zment še dvakrat napišem,pa če se noben nč ne zmiga bom pa začela grozit pogrešam maxxxota pa gregsa okej on itak smučka
batzajla Objavljeno Januar 17, 2006 Opozori Objavljeno Januar 17, 2006 k bom biu velk bom biu primorc (z gorenjskimi koreninami) torej škrt primorc :D
Sanda7 Objavljeno Januar 17, 2006 Opozori Objavljeno Januar 17, 2006 še vedno boljš kot sam gorenjc :lol1: zezam te prjatu moj :K ti si že fejst dec
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se