jokos Objavljeno Februar 1, 2006 Opozori Objavljeno Februar 1, 2006 sej se mi kr meša,upam da bojo jutr ceste suhe in pičim nares en giro,dršte pesti morem nove škornce sprobat :D meni se je tudi pa sem šel že danes na en giro. Šel kar do Baške na otoku Krku.Temperature prijetne,ceste suhe(od Rupe naprej),nobene gužve po cesti.......že diši po pomladi :OK: :OK: :OK:
Sanda7 Objavljeno Februar 1, 2006 Opozori Objavljeno Februar 1, 2006 joj joj kok sem ti folš,ampak ti pa iz srca privoščim :grim sej me bo raztrgalu od fovšije,jaz bi tud šla :cry:
maXXXimum Objavljeno Februar 3, 2006 Opozori Objavljeno Februar 3, 2006 (popravljeno) a se gremo jutr furat :? Moja ma redn servis u tork.. po tem se bo pa kako zelooooooo lepo soboto dal kej zmenit počas :D Popravljeno Februar 3, 2006. Popravil maXXXimum
Sanda7 Objavljeno Februar 5, 2006 Opozori Objavljeno Februar 5, 2006 a ginekološki pregled ima al kaj :hmm: .) još malo i počelo :D
Gregs Objavljeno Februar 5, 2006 Opozori Objavljeno Februar 5, 2006 aja pa na VALENTINOVO sem pozabila Ma dej nehi, Sanda. Kakšno valentinovo? En butast uvožen praznik... :SS Počaki na marc, pride gregorjevo... ko se ptički ženijo...;) Boš takrt praznovala.... :yea2: Pa še bolj toplo bo... :whistle: a se gremo jutr furat Ne. Je premrez... :grim Še malo, še malo.... pa se bomo... :yea2:
Sanda7 Objavljeno Februar 6, 2006 Opozori Objavljeno Februar 6, 2006 men se zdi da se pti8čki že zdej gonjo pardon mačke pa psi se gonjo ptički pa se ženjo :grim mi pa se itak skoz :yea1:
Godfather Objavljeno Februar 6, 2006 Opozori Objavljeno Februar 6, 2006 drgač pa iz tebe bi se dal kak ajmoht s klobaso skuhat .) :lol1: .) :lol1: :slap: :nono: Bi verjetno vsi :SS
Sanda7 Objavljeno Februar 7, 2006 Opozori Objavljeno Februar 7, 2006 no če druzga ne bo bla vsaj kubasa fajn .) POZOR kaj banda se bomo kej zbrali da rečemo kakšno predsezonsko debato,zihr ima vsak kakšno novost s katero bi se mal .) pobahal,kaj bomo letos vozili,koga :naughty:kako bomo oblečeni oziroma slečeni,obuti,na novo pokriti in tako naprej,no čas bi že bi,jaz predlagam da se dobimo kr na Vrhniki v hotelu Mantova in sicer v soboto ob 19 prijave sprejemamo tukaj :P
Gregs Objavljeno Februar 7, 2006 Opozori Objavljeno Februar 7, 2006 Mislim, da bi bil lahko celo za.... :D
Thundercat Objavljeno Februar 7, 2006 Opozori Objavljeno Februar 7, 2006 Mislim, da bi bil lahko celo za.... :D misliš ali veš? :?
Thundercat Objavljeno Februar 7, 2006 Opozori Objavljeno Februar 7, 2006 Midva sva za 3some :OK: no, če ti tako praviš... :o :worship:
maXXXimum Objavljeno Februar 7, 2006 Opozori Objavljeno Februar 7, 2006 Zelo možno da se tut jst naslikam, mogoče celo v dvoje :)
Gregs Objavljeno Februar 8, 2006 Opozori Objavljeno Februar 8, 2006 misliš ali veš? OK, vem, da sem za 3some... ;) :lol1: :naughty: Ja, sem za soboto, ni panike! :yea2:
Thundercat Objavljeno Februar 8, 2006 Opozori Objavljeno Februar 8, 2006 to je že boljš slišat ! :OK:
nts Objavljeno Februar 8, 2006 Opozori Objavljeno Februar 8, 2006 Sicer pa sem res naumna..... vi ste mislili v soboto imeti gangbeng (sej ne vem če sem sploh prav napisala).... jst pa se kr zraven silim...... :slap: ....
Thundercat Objavljeno Februar 8, 2006 Opozori Objavljeno Februar 8, 2006 sej te rabmo..... .) :kva2: :naughty: :o
nts Objavljeno Februar 8, 2006 Opozori Objavljeno Februar 8, 2006 (popravljeno) Kokr si mi ti razlagal, pride v poštev samo 1 ženska.... kaj morda ni tako :? Torej sem odveč! Popravljeno Februar 8, 2006. Popravil nts
Thundercat Objavljeno Februar 8, 2006 Opozori Objavljeno Februar 8, 2006 nisi poslušala...če so 2 ženski rabmo 6 tipov vsaj(raj več .) )..... .)
nts Objavljeno Februar 8, 2006 Opozori Objavljeno Februar 8, 2006 Sam po štetju ni toliko moških..... sej ni važno, tudi doma je lepo .)
Gregs Objavljeno Februar 9, 2006 Opozori Objavljeno Februar 9, 2006 se dobimo na Vrhniki v hotelu Mantova in sicer v soboto ob 19 Sanda, samo glej, da ne boš (spet) zahinavila... :whistle:
GorazdH Objavljeno Februar 9, 2006 Opozori Objavljeno Februar 9, 2006 če je samo za gol seks in nič drugega pridem. tudi če nas bo 15. :krneki:
Gregs Objavljeno Februar 10, 2006 Opozori Objavljeno Februar 10, 2006 Gregs bo v soboto gotovo na Vrhniki: če ne bo ob 19:00 v Mantovi nikogar, gre pa malo naprej do Simona... :naughty: A bo še kakšen tam ali ne?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se