Sanda7 Objavljeno Februar 20, 2006 Opozori Objavljeno Februar 20, 2006 me zanima če boš po 12letih tud tako mislila :grim sej vem da ste mi folš .) :P
regi Objavljeno Februar 23, 2006 Opozori Objavljeno Februar 23, 2006 Kaj je zdaj z nami na našem koncu,! Že dva dni ni enega glasu od nobenega. Za vikend ste se zapeljali in takoj pozabili na tipkovnico, Jaz bi tudi, če ne bi moral delat in to spet, ko je lepo vreme. Lp Regi
Gregs Objavljeno Februar 23, 2006 Opozori Objavljeno Februar 23, 2006 Evo, Gregs je nazaj s smučanja! :yea2: Za letos sem skoraj opravil, samo še kakšen dnevni skokec tja do 10. marca in potem konec smučarije za to sezono... :grim Sem bil pa prijetno presenečen, koliko snega je že vzelo, tako da še kakšen teden, pa tudi jaz zakurblam prasičko. Sanda, moja je registrirana celo leto.. tko da.. ko pride lep dan, gremo na kafe v Piran... :naughty: Da končamo to motoristično krizo in abstinenco... :whistle:
gizmOkak Objavljeno Februar 23, 2006 Opozori Objavljeno Februar 23, 2006 ... ko pride lep dan, gremo na kafe v Piran... Tistega lepega dne pa ne pozabit poklicat na GIZMO line :yea1: B)
Gregs Objavljeno Februar 24, 2006 Opozori Objavljeno Februar 24, 2006 Tistega lepega dne pa ne pozabit poklicat na GIZMO line : ... se bomo skušali spomniti na gradiščarja... ;) .... če se bo on spomnil in poklical, da prevzame koledar... :whistle:
Godfather Objavljeno Februar 24, 2006 Opozori Objavljeno Februar 24, 2006 Nč se ne bomo še vozili piha burja ku prasica! :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA:
kađiva Objavljeno Februar 24, 2006 Opozori Objavljeno Februar 24, 2006 gorenci planiramo nekak za 17.marec prvo skupno vožnjo,...gremo do Pirana tko da bi loh skupej šli :) seveda je vse odvisno od vremena
gizmOkak Objavljeno Februar 24, 2006 Opozori Objavljeno Februar 24, 2006 ... se bomo skušali spomniti na gradiščarja... ;) .... če se bo on spomnil in poklical, da prevzame koledar... :whistle: :whistle: pa res hudiča, TONY kej tebi je tudi odklopu sistem osveževanja a :P Drug tedn gremo na eno kafe! Upaš u torek? gorenci planiramo nekak za 17.marec prvo skupno vožnjo,...gremo do Pirana tko da bi loh skupej šli :) seveda je vse odvisno od vremena Vreme bo :grim nevem pa kašno :whistle: :yea1: može može, da nas bo čimveč d ustrašmo mal policaje že takoj na začetk sezone B)
kađiva Objavljeno Februar 24, 2006 Opozori Objavljeno Februar 24, 2006 se popravljam...18.marec bo pravi dan,...sobota :D
GorazdH Objavljeno Februar 24, 2006 Opozori Objavljeno Februar 24, 2006 se pridružim... :fredy: če bo cajt
gizmOkak Objavljeno Februar 24, 2006 Opozori Objavljeno Februar 24, 2006 zdej sm se spomnu :slap: 18. marec pa ne morem! Ste pa vableni h moji rezidenci oz na kafe u NG če se slišmo kej!
Sanda7 Objavljeno Februar 24, 2006 Opozori Objavljeno Februar 24, 2006 si bomo dali tega 18marca u kolendarček :grim drgač pa spet slabo kaže še vedno pada ta bela svinarija :angry2:
Gregs Objavljeno Februar 24, 2006 Opozori Objavljeno Februar 24, 2006 Upaš u torek? Upam, upam... ti samo pokliči... samo ne ob 7 zjutro... :lol1:
Sanda7 Objavljeno Februar 25, 2006 Opozori Objavljeno Februar 25, 2006 Na roblek bom odšel bom ljubco sabo vzel tam gori bom ostal spet kravce pasti gnal hojlarijarom :whistle:
Gregs Objavljeno Februar 26, 2006 Opozori Objavljeno Februar 26, 2006 Sanda, je vse v redu s tabo?! :hmm: :whistle:
Gregs Objavljeno Februar 26, 2006 Opozori Objavljeno Februar 26, 2006 še nikol ni blo : To maš pa tut prow... :lol1: :kva2: :OK:
Sanda7 Objavljeno Februar 27, 2006 Opozori Objavljeno Februar 27, 2006 juhu jutr pa zadni dan februarja :yea1:
nts Objavljeno Februar 28, 2006 Opozori Objavljeno Februar 28, 2006 in kaj pol..... mraz je še zmeri :(
Sanda7 Objavljeno Februar 28, 2006 Opozori Objavljeno Februar 28, 2006 kaj se prtožuješ maš vsaj izgovor za stiskanje :OK:
nts Objavljeno Februar 28, 2006 Opozori Objavljeno Februar 28, 2006 stiskanjem s kom..... :( edini s katerim bi se stiskala je v ljubljani :BUA:
GorazdH Objavljeno Marec 1, 2006 Opozori Objavljeno Marec 1, 2006 eni smo samo za ceno telefonskega klica stran... :rolleyes: sicer pa je spet neki ratalo mraz... :BUA: po moje šele po 15 da bo "resno" toplo...
Thundercat Objavljeno Marec 1, 2006 Opozori Objavljeno Marec 1, 2006 eni smo samo za ceno telefonskega klica stran... :rolleyes: ej ti.... :D sej veš....kdaj gremo po poteh soške fronte....da vzamem s sabo kramp in lopato.... :naughty: in pustim tam še enega pogumneža... .) sehecam :P
Sanda7 Objavljeno Marec 2, 2006 Opozori Objavljeno Marec 2, 2006 jao in to vreme spet ga siplje mater mu ... bom kr motor prodala pa motorne sanke nabavla ,ahjaja sam če dobr pomislim sankala se pa letos sploh še nesem pa smučala tud ne :hmm: no ja ma me niti ne mika preveč sam okepala sem jih pa kr neki :grim
duhec Objavljeno Marec 3, 2006 Opozori Objavljeno Marec 3, 2006 Evo mene malo po dolgem cajtu. Ce mene prasate... al nej bo sneg al nej bo vsaj 15°C, ma samo ne mi z nekimi 8°C in oblacno/dez. Bljak! :SS(ups, to je ze post za v vomitorium..) Sicer pa sm hotu samo peku voscit vse naj naj! Pa srecno po cesti s skuterckom (skuterckom... si fa per dire). ;) LP duhec
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se