Sanda7 Objavljeno Marec 11, 2006 Opozori Objavljeno Marec 11, 2006 porkodija 5 dni brez PCja,pa kr dva rojstna dneva zamudila :angry2: bom pa mal z zamudo izljubila Fabi :K in Yankee :K želim vama zdravja sreče,veliko sexualnih in motorističnih kilometrov :D kwa je banda bandasta dns fotr od sebata kr u kratkih rokavih hodi okol bajte,mene pa rajca na motor 100na uro,en z enduro je neki krožu po rakeku,upam da se v reku 10 dni začne sezona,drgač me bojo odpeljali na psihijatrijo ma upam da sam u planino :wacko:
Schultz Objavljeno Marec 12, 2006 Opozori Objavljeno Marec 12, 2006 Po dolgem cajtu sva se s sulico odpravla na motor. Malo vetra v krmo je pršlo glih prow. Nardila cca. 120 km.
Gregs Objavljeno Marec 13, 2006 Opozori Objavljeno Marec 13, 2006 sama fovšarija me je Se pridružujem ta zeleni... :grim
duhec Objavljeno Marec 13, 2006 Opozori Objavljeno Marec 13, 2006 (popravljeno) Po dolgem cajtu sva se s sulico odpravla na motor. Malo vetra v krmo je pršlo glih prow. Nardila cca. 120 km. ...in jst sm pa veselo prespal. No sej sm bil predvcerajsnjim malo. Malo po dezju <_< malo po suhem. :) ----------------------------------------------------------------------------------------- Yankee, vse najboljse, ceprav ful pozno. :( Vse naj naj! :OK: edit: gregs, kej pa ti pokonci??? :blink: Popravljeno Marec 13, 2006. Popravil duhec
Burnout Objavljeno Marec 13, 2006 Opozori Objavljeno Marec 13, 2006 (popravljeno) ...... edit: gregs, kej pa ti pokonci??? :blink: Gregs spanec spljoh ne :P On je always na Stand by :lol1: "He's hoovering over the Motosvet anytime...... all the time" :lol1: Lp Burnout Popravljeno Marec 13, 2006. Popravil Burnout
Gregs Objavljeno Marec 13, 2006 Opozori Objavljeno Marec 13, 2006 Gregs spanec spljoh ne On je always na Stand by :lol1: "He's hoovering over the Motosvet anytime...... all the time" Ehehehehehe.... tako nekako.... :OK: Duhec, nisem šel spat... sem nekaj delal ponoči... ;) (treba en prevod sfiniširat čimprej, pa internetno stran delat, pa brat knjigo, pa.... pa....) :naughty:
Sanda7 Objavljeno Marec 15, 2006 Opozori Objavljeno Marec 15, 2006 kaj zdej primorci se gremo furat ste že registrirali jeklene konjičke al še ne baje da zavarovalnica Grawe zavaruje motorje še po starem če pride komu prav,naj se mal pozanima
sax Objavljeno Marec 15, 2006 Opozori Objavljeno Marec 15, 2006 Še zdej se mi cedijo sline, ko se spomnem unih toplih rogljičkov iz zgornje slike!!! :worship:
Sanda7 Objavljeno Marec 16, 2006 Opozori Objavljeno Marec 16, 2006 z nutello :naughty: komaj čakam da zalavfa motor na polno kaj primorci boste kej pomagali odgnat zimo al sam spite porkodijo kaj začnemo kakšno debato o odojkih,roštiljadah,ridah,morju,.....
Gregs Objavljeno Marec 16, 2006 Opozori Objavljeno Marec 16, 2006 Prasc v obliki zrezkov jaaaaaaaaaaaaaaaaaa...... se mi že sline cedijo.... :yea2:
Sanda7 Objavljeno Marec 16, 2006 Opozori Objavljeno Marec 16, 2006 u porkodijo zdej sem se spomnla da sem danes kupila tri uhle od odojka ,pečene za Taro matr je enga sklestla v momentu en par mam pa še doma vidit je kr mamljivo sam smrdi pa ku sam vrah
Toncek Objavljeno Marec 16, 2006 Opozori Objavljeno Marec 16, 2006 Prasc v obliki zrezkov jaaaaaaaaaaaaaaaaaa...... se mi že sline cedijo.... :yea2: Tudi "šalam" ni slab. Pa frišen kruh :OK:
sulica Objavljeno Marec 16, 2006 Opozori Objavljeno Marec 16, 2006 :OK: Sm zasledu da u soboto se grejo gorenci na obalo in da nas vabijo,kaj gre kdo u soboto na eno furo al ne ??? :eek: :yea1: Napoved za soboto 12C PRIMORSKA,vse štima. URA IN KRAJ? :P Sanda zate pa že vem da si si dala datum u kolendarček :D
Gregs Objavljeno Marec 16, 2006 Opozori Objavljeno Marec 16, 2006 Jaz sem si dal v koledarček obisk Primorske, ma po zadnjih merjenjih toplote mojega telesa kaže, da bom raje preskočil, pa še sestanek je v Kopru v soboto, tako da... bo Hondica počakala še kakšen tedenčk... :whistle:
Schultz Objavljeno Marec 17, 2006 Opozori Objavljeno Marec 17, 2006 Jutri gre moja bivša kobila od hiše, tako da mene ne štet za jutri.
Sanda7 Objavljeno Marec 17, 2006 Opozori Objavljeno Marec 17, 2006 mislim da z gorenci ne bo nč mene pa je možno tam po 15h videt kje na kraško primorskem
Gregs Objavljeno Marec 18, 2006 Opozori Objavljeno Marec 18, 2006 Gledam napoved... danes 5 stopinj, jutri 11, ponedeljek 12, torek 13... torej v sredo bo že belo govno odneslo, v četrtek grem na motor... :yea2:
Sanda7 Objavljeno Marec 18, 2006 Opozori Objavljeno Marec 18, 2006 pol pa bo treba jutre obiskat našo prelepo Obalo :D
GorazdH Objavljeno Marec 18, 2006 Opozori Objavljeno Marec 18, 2006 :beer2: danes pa spet na 8 (osmico) u Wzln (Ozeljan)... :wacko: :krneki: :yea1:
bkoban Objavljeno Marec 18, 2006 Opozori Objavljeno Marec 18, 2006 mislim da z gorenci ne bo nč mene pa je možno tam po 15h videt kje na kraško primorskem ej Sanda par Gorencov sigurn pride tko da se upam vidmo LP Bogdan
Schultz Objavljeno Marec 18, 2006 Opozori Objavljeno Marec 18, 2006 Od danes, točno od 10:53 nisem več mali kapitalistični kulak z dvemi motorji u garaži. :) In na podlagi tega je kar naenkrat garaža postala večja :P .
Sanda7 Objavljeno Marec 18, 2006 Opozori Objavljeno Marec 18, 2006 pol je cajt da kakšno goldo nabaviš .)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se