Gregs Objavljeno April 11, 2006 Opozori Objavljeno April 11, 2006 gorazd je užival ob družbi hostes.... TC ali Gorazd, če hočeta njeno ime in naslov, pa mene vprašajta... za dober denar se vse informacije proda... :D :D :D :whistle: BTW: gospodična ......a ni poklicno manekenka, je pa vsaj tako dobra, kot da bi bila... za moje pojme še boljša... ;)
Sanda7 Objavljeno April 11, 2006 Opozori Objavljeno April 11, 2006 a men tud lahko kej zrihtaš .) tvojo sicer že imam :D
Gregs Objavljeno April 12, 2006 Opozori Objavljeno April 12, 2006 a men tud lahko kej zrihtaš tvojo sicer že imam Zrihtam KAJ? :hmm: In KAJ mojega ti že imaš? :hmm:
GorazdH Objavljeno April 12, 2006 Opozori Objavljeno April 12, 2006 kako spolno bolezen mogoče??? :hmm: :huh:
nts Objavljeno April 12, 2006 Opozori Objavljeno April 12, 2006 Zrihtam KAJ? :hmm: In KAJ mojega ti že imaš? :hmm: ....telefonsko številko od kakega tipa, ker tvojo telefonsko že ima .)
Sanda7 Objavljeno April 12, 2006 Opozori Objavljeno April 12, 2006 ja gregs no,kaj se moreš delat tko neumnega priznej da mi ne privoščiš še koga :P k bi pol zate zmanjkalu .) aja od gregsa bi lahko dabila pa samo kakšno odrgnino se men zdi :lol1:
Sanda7 Objavljeno April 12, 2006 Opozori Objavljeno April 12, 2006 a gre gdo v pondelk k je praznik v MIRNO PEČ na žegnanje jz bi šla
Sanda7 Objavljeno April 12, 2006 Opozori Objavljeno April 12, 2006 aja pa da vam povem za kaj bi šla ker baje je neka dobra hrana v igri tudi kralj živali da jim nardim še mal reklame,pa da še vas mal zrajcam ne sam gorence VSESLOVENSKI BLAGOSLOV[/size] Moto Klub Trebnje vas vabi, da se udeležite vsakoletnega blagoslova motorjev, ki bo 17.04.2006 v Mirni Peči. MIRNA PEČ 2006 BLAGOSLOV SE ZAČNE OB 11:00 URI MAŠA BO OB 10:00 URI, ZA VSE, KI SE JO ŽELIJO UDELEŽITI VSI VLJUDNO VABLJENI ! za hrano pa se je zavzel MS brumer:ki predlaga da se dobino pri njegovem motorju njegov post:Velja ob 11-tih pri motorju ,ga boste že kako našli ,probal bom kje blizu šanka parkirat,(če mi redarji dovolijo)od doma imam zelo blizu ca 5 Km,zato lahko pridem malo prej. Drugače kot dogovorjeno ,čeprav ta gostilna Turk ima v ponedeljek zaprto,dogovoril sem se v drugi gostilni na isti relaciji (stara cesta Novo mesto -Zagreb ,gostilna Mrak Ratež iz Mirne peči ca 15 Km. Ima vedno pečenega odojka in janjetino vse na ražnju in tudi cene niso pretirane .Fajn bi bilo ,če bi se točno ob 11-tih dobili pri motorju,da se preštejemo in rezerviramo prostor potem pa ni tako važno kdaj krenemo -po dogovorju!!!!! pa še fotka motorja
Thundercat Objavljeno April 12, 2006 Opozori Objavljeno April 12, 2006 a gre gdo v pondelk k je praznik v MIRNO PEČ na žegnanje jz bi šla če bo vreme.... :yes:
GorazdH Objavljeno April 13, 2006 Opozori Objavljeno April 13, 2006 se bojim, da bi žegnanje mojega motorja skoraj zanesljivo privedlo do padca... :fredy:
Gregs Objavljeno April 13, 2006 Opozori Objavljeno April 13, 2006 ja gregs no,kaj se moreš delat tko neumnega priznej da mi ne privoščiš še koga k bi pol zate zmanjkalu aja od gregsa bi lahko dabila pa samo kakšno odrgnino se men zdi Odrgnina.... :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Sem skoraj s stola padel od smeha... :OK: Ti že veš, kakšne odrgnine bi dobila... :naughty: :naughty: :naughty: jasno, da te nobenemu drugemu ne privoščim... in ne dam nobene cifre... kar počakaj, da pridem iz Tunizije... :grim :grim :grim :whistle: O:-) :lol1: kako spolno bolezen mogoče??? :nono: :nono: :nono: ... mi ne dajemo tega okoli... vse zase obrdžimo... :lol1: :lol1: :lol1:
Thundercat Objavljeno April 13, 2006 Opozori Objavljeno April 13, 2006 gregs a maš novo telefonsko? :hmm:
Sanda7 Objavljeno April 13, 2006 Opozori Objavljeno April 13, 2006 ja ampak samo za določene osebe,mislim da ti ne sodiš zraven .) :naughty: ma veš kje je še tunizija :( no jaz ti želim srečno pot in obilo raznoraznih užitkov :yea1:
Gregs Objavljeno April 14, 2006 Opozori Objavljeno April 14, 2006 gregs a maš novo telefonsko? Ne. Si narobe prebral... ;) Ne dam Sandi nobene cifre DRUGIH ljudi... .) ma veš kje je še tunizija no jaz ti želim srečno pot in obilo raznoraznih užitkov Ma ja... boš že zdržala, ne?! ;) :004 Sej ku pridem nazaj, pa gremo na ride eno debato užgat... :yea2:
GorazdH Objavljeno April 14, 2006 Opozori Objavljeno April 14, 2006 ste prebrali u Primorskih novicah...je blo neki o ridah...kako uvest totalno represijo, neki se je govorilo o zaprtju počivališča kjer se parkira motorje...itd...pa razen fiksne kamere, minska polja, kmete z koli ovitimi z bodečo žico....lokalfašizem na pohodu... :fredy:
gizmOkak Objavljeno April 14, 2006 Opozori Objavljeno April 14, 2006 Ma če so novinarji taka budala kukr v reportaži o Akrapovič pokalu v Vrtojbi pol pa :worship: ma nej še kdo reče d je bil hitler baraba........... Še en tak se manjka d spravi vse kamor sodi :slap: :angry:
Thundercat Objavljeno April 14, 2006 Opozori Objavljeno April 14, 2006 http://www.prim-nov.si/srednja.html oz. PLANINA Dirke motoristov po planinskih ridah - Omejiti bi morali hitrost in zapreti počivališča, menijo krajani Spet prihajajo dnevi grmenja Kot se v Planini pomladi veselijo, se je tudi bojijo. Kajti za odhajajočo zimo pridejo motoristi, ki planinske ride spremenijo v dirkališče. O ukrepih za upočasnitev vožnje na odseku ceste med Postojno in Planino so se včeraj pogovarjali predstavniki Krajevne skupnosti Planina, Direkcije Republike Slovenije za ceste (DRSC) in Cestnega podjetja Koper (CPK). Že približno deset let v Planini opozarjajo na problem prehitre vožnje motoristov po planinskih ridah, ki pa se iz leta v leto zaostruje. Vedno več jih je, ki ovinke na delu regionalne ceste med Planino in Postojno spreminjajo v dirkališče, kar ogroža ostale udeležence v prometu, moteč pa je tudi hrup, zlasti za prebivalce zgornjega dela Planine oziroma Kačje vasi. Več v tiskani izdaji PN
GorazdH Objavljeno April 14, 2006 Opozori Objavljeno April 14, 2006 aha, jst peljem eno prijatelco do morja... :rolleyes:
Sanda7 Objavljeno April 14, 2006 Opozori Objavljeno April 14, 2006 ja NA RIDE .) drgač pa resno zbor ob 16h v POSTOJNI NA OMW cilj po dogovoru :grim
Godfather Objavljeno April 14, 2006 Opozori Objavljeno April 14, 2006 KAKO SPIJO PRAVI BIKERJI :lol1: :lol1: :lol1: Pridem danes domov in reče Žiga da bi se šel mal vozit z motorjem (njegovim) Ni problema pojdi se obleč vzami čelado in greva.Moral pa sem počakati Katjo ki je šla v trgovino.Tamali neki telovadi s čelado po stanovanju jaz pa za PC--jem kar na enkrat ga pogledam in tamali spi s čelado na glavi .TO JE PRAVI BIKER!!! [attachmentid=67625]
gizmOkak Objavljeno April 14, 2006 Opozori Objavljeno April 14, 2006 Boter Tone, to je za v Moto štosi :OK: Eh Žigec ja, pridte še kej dol h nam d vidmo kako napreduje.... Zdej mamo tudi naše kobilce porihtane, sekajo do amena :OK:
Sanda7 Objavljeno April 14, 2006 Opozori Objavljeno April 14, 2006 le po kom se je vrgu .) :OK: no mi2 s TCjem sva danes nardila eno furco po goriškem(sveta gora),col za jutr pa je plan morje pridružla se bom gorencem ki štartajo ob 10:30 iz KR se pravi bojo okol 12h na ridah upejmo,tko da če se želi gdo priključiti,nej panike spljoh
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se