Godfather Objavljeno April 29, 2006 Opozori Objavljeno April 29, 2006 zgleda da si res simpatičen (če ne verjameš poglej sliko :grim ) [attachmentid=68910] :P hahaha ma res sm pravi maneken in mister simpatičnosti :lol1: :lol1: :lol1: B) B) B) :photo: :photo: :photo:
ZOX Objavljeno April 29, 2006 Opozori Objavljeno April 29, 2006 A gre kak primorc 3.5. na Grobnik??? :? :?
fabi Objavljeno April 29, 2006 Opozori Objavljeno April 29, 2006 TC use naj naj!!! :beer2: Dosti lepih in varnih km in se vec sexa in ljubezni :OK: :004
era Objavljeno April 30, 2006 Opozori Objavljeno April 30, 2006 TC! Vse naj naj še z našga konca .) . :beer2:
gizmOkak Objavljeno April 30, 2006 Opozori Objavljeno April 30, 2006 TC, d bi bu čimveč na ridah....... in povsod drugje :kva2: :OK:
GorazdH Objavljeno April 30, 2006 Opozori Objavljeno April 30, 2006 TC, vse naj. ob tem vremenu sem študiral montirat krmilo za jadrnico in par vesel na motor... <_<
gizmOkak Objavljeno April 30, 2006 Opozori Objavljeno April 30, 2006 js pa že vlečem sidro za sabo :SS
Sanda7 Objavljeno April 30, 2006 Opozori Objavljeno April 30, 2006 sam par dni me ni pa že imamo slavljenca v bajti :OK: TC stara barjača,jz ti želim vsega polno od zdravja,sexa in dnarja naprej :K :K :K pa kwa za vraga delate da imamo tako kislo vreme :angry2: sem mogla kr s paga pobegnt k je še tam zajelo celo morje dalmacijsko :angry2: no zdej k sem doma pa dejmo še mal sonca zrihtat kaj danes se bo kej iskrilo,pa kadilo,kresovi namreč :?
Sanda7 Objavljeno April 30, 2006 Opozori Objavljeno April 30, 2006 aja sej res :slap: slabe 4 dni me ni pa nas gorenjci že ujemaje v objavah :angry2: prov nič ni z vami :P
gizmOkak Objavljeno April 30, 2006 Opozori Objavljeno April 30, 2006 kaj danes se bo kej iskrilo,pa kadilo,kresovi namreč :? kdr bo voda gorela lahko da še, tko pa :closedeyes:
Sanda7 Objavljeno April 30, 2006 Opozori Objavljeno April 30, 2006 ma kakšna vodo dijo bono sej kar se da na vodo lahko gori :grim vsaj kakšnga odojka bi blo fajn spečt če prov se ne pritožujem nad včerajšnim jancem :grrr
Thundercat Objavljeno April 30, 2006 Opozori Objavljeno April 30, 2006 TC VSE NAJ NAJ VARNO SEZONO TI ŽELIM :beer2: TC use naj naj!!! :beer2: Dosti lepih in varnih km in se vec sexa in ljubezni :OK: :004 TC! Vse naj naj še z našga konca .) . :beer2: TC, d bi bu čimveč na ridah....... in povsod drugje :kva2: :OK: TC, vse naj. TC stara barjača,jz ti želim vsega polno od zdravja,sexa in dnarja naprej :K :K :K hvala vsem..... :OK: :worship:
ZOX Objavljeno April 30, 2006 Opozori Objavljeno April 30, 2006 Primorce tud gorenci slikal na Slo dnevu :)
Sanda7 Objavljeno Maj 1, 2006 Opozori Objavljeno Maj 1, 2006 ej botr tone,men se zdi da sem te jz u četrtek vidla na granici ku si šel proti domu,sam nejsm čist zihr k si mu džnega gor pa brez rokavic si biv če si sploh bil ti :?
Sanda7 Objavljeno Maj 1, 2006 Opozori Objavljeno Maj 1, 2006 še nekaj fotk iz Paga takole smo tacali po vodi
era Objavljeno Maj 1, 2006 Opozori Objavljeno Maj 1, 2006 No, vidm, da je za kopat že :kva2: ... (aja, pa ne smem tuki pisat, k boste mel pol več objav k mi.. ) hvala vsem..... :OK: :worship: Ni za kej.. Seuš dau za rundo. .)
Godfather Objavljeno Maj 1, 2006 Opozori Objavljeno Maj 1, 2006 ej botr tone,men se zdi da sem te jz u četrtek vidla na granici ku si šel proti domu,sam nejsm čist zihr k si mu džnega gor pa brez rokavic si biv če si sploh bil ti :? :grim :grim :grim
Sanda7 Objavljeno Maj 1, 2006 Opozori Objavljeno Maj 1, 2006 ja ma res era,pazi da ne boš preveč smetila tuki not :P mi je pa žal k ti nisem kak liter slane vode prpelala :grim ja sej res TC gdaj gremo pit :hmm: nas je mogla prov gorenjka spomnt za rundo k mi se nebi zbutali :grrr
Sanda7 Objavljeno Maj 1, 2006 Opozori Objavljeno Maj 1, 2006 :P takole smo ribarili :lol1: :lol1: :lol1: POZOR to ni vaba,temveč ulov :lol1: :slap:
duhec Objavljeno Maj 1, 2006 Opozori Objavljeno Maj 1, 2006 Mi pa tudi gremo na jjuuuuug!! :OK: Kam pa po oglasih! :blink: :lol: @TC: z veliko zamudo voscim i tebi vse naj naj! ;)
Sanda7 Objavljeno Maj 1, 2006 Opozori Objavljeno Maj 1, 2006 ej TC gdaj pol pade runda :hmm: pa nč nam ne poveš da si se neki na novo obleku :angry2: morem vse od drugih zvedet,lahko vsaj kako slikco prlimaš,da te bom sploh prepoznala na cesti zdej k si tako nobl :D
Thundercat Objavljeno Maj 1, 2006 Opozori Objavljeno Maj 1, 2006 @TC: z veliko zamudo voscim i tebi vse naj naj! ;) hvala... :) ej TC gdaj pol pade runda :hmm: pa nč nam ne poveš da si se neki na novo obleku :angry2: morem vse od drugih zvedet,lahko vsaj kako slikco prlimaš,da te bom sploh prepoznala na cesti zdej k si tako nobl :D mam novo obleko ja...za rundo dam...enkrat... :) Schultz(30) :OK: vse najboljše.... :beer2: :beer1: :grupni:
Godfather Objavljeno Maj 2, 2006 Opozori Objavljeno Maj 2, 2006 Schultz dobrodošel v klubu 30 :OK: VSE NAJ NAJ,MIRNO MORJE IN SUHE CESTE :beer2: :beer2: :beer2:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se