gizmOkak Objavljeno Junij 1, 2006 Opozori Objavljeno Junij 1, 2006 ... me pa malček srce boli, ko si od hiše oddal prasičko... :cry: ... he sej mene je tudi, pa me še zmeri mal :cry: mi je pa malo lažje ker vem, da je v dobrih rokah :grim :OK:
Sanda7 Objavljeno Junij 1, 2006 Opozori Objavljeno Junij 1, 2006 sej sploh ne vem kwa nej napišem glede tega zelenga brencla,k enostavno ne morem verjet da je prasičko zamenjal za tega zelenca :wacko: :angry2: no ja nej ti služi kar se da dobro,pa ne se mi polomt in upam da ti vsaj letos ne bo treba delat generalne,drgač pa lepo zgleda za to klaso :D gabre teb pa želim en kup užitkov in čim več znucanih gum :OK: sam tole vreme pa prov ubija :angry2: nisem bla že od nedelje nč na bajku,še mal pa se mi začne frklat
gebre Objavljeno Junij 1, 2006 Opozori Objavljeno Junij 1, 2006 gabre teb pa želim en kup užitkov in čim več znucanih gum :OK: Da bi bil le sonček in $ za bencin :whistle: .
Sanda7 Objavljeno Junij 1, 2006 Opozori Objavljeno Junij 1, 2006 pa kakšno fotko tud lahko nalimaš :grim morde se bo nekom solza potočila :P
gebre Objavljeno Junij 1, 2006 Opozori Objavljeno Junij 1, 2006 Bom danes naredil en fotosešn, če bom ujel še kaj sonca. Za zdaj lahko nalimam samo to z mobitela...
Stric Burek Objavljeno Junij 1, 2006 Opozori Objavljeno Junij 1, 2006 To Gebreeee!!! Kdaj prideš z njo v LJ? Moj je že tuki(SicerPriServiserjuAmpakNimaVezePress) :OK:
Sanda7 Objavljeno Junij 1, 2006 Opozori Objavljeno Junij 1, 2006 pa sej danes ni sreda,ti burek si me skor pretantal sem že mal poštudirala kako na 3M,šiht pa to slikca je pa taprava ranku mal skrivnostna :OK:
gizmOkak Objavljeno Junij 1, 2006 Opozori Objavljeno Junij 1, 2006 šele zdej sm vidu kašno dobro luč sm mel spredi :lol: Naj ti služi tko ku je meni, lepš pa bolš ti skor ne more k je tiptop :)
Sanda7 Objavljeno Junij 1, 2006 Opozori Objavljeno Junij 1, 2006 ti še veš ne kaj je tipitopi :P kwa si pa pol prodal,s tem brenclom se še z nami ne moreš furati kam boš pa punco naložu,ajmene
Miha Z. Objavljeno Junij 1, 2006 Opozori Objavljeno Junij 1, 2006 evo me :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :whistle:
Stric Burek Objavljeno Junij 1, 2006 Opozori Objavljeno Junij 1, 2006 pa sej danes ni sreda,ti burek si me skor pretantal sem že mal poštudirala kako na 3M,šiht pa to slikca je pa taprava ranku mal skrivnostna :OK: ? Sej nism napisu da sm jest na 3M-u, ampak da je Sixx pr Primecu da mi blokado vgradi...
gizmOkak Objavljeno Junij 1, 2006 Opozori Objavljeno Junij 1, 2006 (popravljeno) ti še veš ne kaj je tipitopi :P kwa si pa pol prodal,s tem brenclom se še z nami ne moreš furati kam boš pa punco naložu,ajmene in to o tipitopi ti govori baba, pa še yamaho fura :o :slap: :slap: te pa res vejo ja kaj je tip top :slap: :grrr jej si me nasmejala ej :lol1: :lol1: punce ni, tko d en problem majn, z vami se pa nažalost res nebom fural za en cajt... se pa vrnem v VELIKEM slogu :naughty: Popravljeno Junij 1, 2006. Popravil gizmOkak
Thundercat Objavljeno Junij 1, 2006 Opozori Objavljeno Junij 1, 2006 evo me :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :whistle: :hmm: :?
Sanda7 Objavljeno Junij 2, 2006 Opozori Objavljeno Junij 2, 2006 sej se mi je zdel da je baba vsega kriva :P upejmo da bo še letos ta veliki slog :grim Miha Z kaj pa tebe jebe :hmm: a gre jutr gdo na piknik krokarjev k svetmu vidu gor v hribah nad Cerknico
Stric Burek Objavljeno Junij 2, 2006 Opozori Objavljeno Junij 2, 2006 (popravljeno) Gebre kje so zdej te slike? Poslikej mal tisto ultimate zavorno pizdarijo :OK: Popravljeno Junij 2, 2006. Popravil Stric Burek
Sanda7 Objavljeno Junij 2, 2006 Opozori Objavljeno Junij 2, 2006 ma gabre nejma cajta slikat zihr skoz na prasički visi :OK: mene pa zanima če je punK kej nabavu,pa kaj :hmm:
punK Objavljeno Junij 2, 2006 Opozori Objavljeno Junij 2, 2006 mene pa zanima če je punK kej nabavu,pa kaj :hmm: punK povej no če si kaj nabavu!! vidiš da smo vsi radovedni!!! :P :D :P po moje je neki nabavu... čutim.. :D :D
gizmOkak Objavljeno Junij 2, 2006 Opozori Objavljeno Junij 2, 2006 upejmo da bo še letos ta veliki slog :grim ne s kje pa teb to, a misliš d sm na loto zadel al kaj :blink:
Sanda7 Objavljeno Junij 3, 2006 Opozori Objavljeno Junij 3, 2006 ja gizmo vsaj listek uplačej se mi zdi da je ta bod neka velikanska cifra na obzoruju :grim ja punK dej povej no,al nas boš pustu radovedne
Godfather Objavljeno Junij 3, 2006 Opozori Objavljeno Junij 3, 2006 Gizmo a je naš tamali tak vtis naredu nate ko smo bli tam na glinokopu da si kr krosko kupu :eek:
Sanda7 Objavljeno Junij 3, 2006 Opozori Objavljeno Junij 3, 2006 punk je zihr hondo kupu sam katero :hmm: kočmo slikce :grim
Sanda7 Objavljeno Junij 4, 2006 Opozori Objavljeno Junij 4, 2006 a ste se kej furali danes mene kr nekak ni potegnilo na motor :?
punK Objavljeno Junij 5, 2006 Opozori Objavljeno Junij 5, 2006 punk je zihr hondo kupu sam katero :hmm: kočmo slikce :grim ok ok... evo mojo hondo! :D ko dam akrapota gor bo vsa druga!! :OK: :P
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se