jokos Objavljeno Junij 8, 2006 Opozori Objavljeno Junij 8, 2006 a gre gdo jutr na GROBNIK firbcat,jz bi šla. na motorju sem 14:30 Pridem tud jaz mal pofirbcat,se vidimo na Grobniku. :yea1:
Sanda7 Objavljeno Junij 8, 2006 Opozori Objavljeno Junij 8, 2006 fajn je blo slikce sledijo v bodoče :OK:
Thundercat Objavljeno Junij 8, 2006 Opozori Objavljeno Junij 8, 2006 luštno...Čestitke Misty-ju.... :OK: :OK: Slike kmalu, prav tako video :D
Sanda7 Objavljeno Junij 9, 2006 Opozori Objavljeno Junij 9, 2006 ah pol dej pa kr ti gor :grim ,me se itak ne da :? sam danes ga pa spet serje tole vreme :angry2:
jokos Objavljeno Junij 9, 2006 Opozori Objavljeno Junij 9, 2006 vreme skoraj lepše ne bi moglo bit :)
Sanda7 Objavljeno Junij 9, 2006 Opozori Objavljeno Junij 9, 2006 se strinjam :grim čeprav je mal lčudno kazalo smo nardili okol 300popoldanskih km tud skoz dutovle pa skopu sem šla in se spomnla na dva prijetna fanta,ki ju ranku tud pogrešam :grim
Sanda7 Objavljeno Junij 9, 2006 Opozori Objavljeno Junij 9, 2006 sem se zdej spomnla da je jutr sobota pa da sem recimo po 15h frej in da še nimam nobenga plana narjenga a ima gdo kakšno idejo :hmm: k drgač mam jz eno v levmu in drugo v desnmu rokavu :grim katero prej vn stresem :? ok mogoče RAKITNA ali zbor prašičev v ŽIRI ta je pa iz tazadnga žepa vn potegnena,ni važn kam sam da se gre
cof Objavljeno Junij 9, 2006 Opozori Objavljeno Junij 9, 2006 sem se zdej spomnla da je jutr sobota pa da sem recimo po 15h frej in da še nimam nobenga plana narjenga a ima gdo kakšno idejo :hmm: k drgač mam jz eno v levmu in drugo v desnmu rokavu :grim katero prej vn stresem :? ok mogoče RAKITNA ali zbor prašičev v ŽIRI ta je pa iz tazadnga žepa vn potegnena,ni važn kam sam da se gre iz riti potegneno - gremo v žiri na blatno kopel, k bo itak deževal pa nas bo opral do doma
Tanjuška Objavljeno Junij 9, 2006 Opozori Objavljeno Junij 9, 2006 iz riti potegneno - gremo v žiri na blatno kopel, k bo itak deževal pa nas bo opral do doma cufi ke si ti men, ka pa ste dons tko hit ušli iz zbora?
Sanda7 Objavljeno Junij 10, 2006 Opozori Objavljeno Junij 10, 2006 ob 16h me naqjdete na vrhniki v mantovi,če pride gdo na kofe
cof Objavljeno Junij 10, 2006 Opozori Objavljeno Junij 10, 2006 cufi ke si ti men, ka pa ste dons tko hit ušli iz zbora? ja tak je če služba kliče, po službi pa nazaj na žur
gizmOkak Objavljeno Junij 10, 2006 Opozori Objavljeno Junij 10, 2006 jutri je na CPL ringu v Logatcu supermoto... tomos pokal ipd. Bojo tudi naši tomosači furali :OK: mene najdete tam popoldne :grim
Sanda7 Objavljeno Junij 11, 2006 Opozori Objavljeno Junij 11, 2006 hm možno da tud mene,al pa na morju,gdo ve :hmm:
Schultz Objavljeno Junij 11, 2006 Opozori Objavljeno Junij 11, 2006 V petek sem se vrnil iz Ancone. Jutri pa po 15 uri bom šel en giro, ki me že daje 14 dnevna moto abstinenca. Verjetno bom prišel mimo rid.
Sanda7 Objavljeno Junij 11, 2006 Opozori Objavljeno Junij 11, 2006 ta tedn delam popoldne,tko da me ne bo nč na ridah :BUA: bom pa skoristila za vožnjo dopoldneve,za jutr si naštimam budilko ob 9h in jo pol pičim v goriška brda na češnje,če želi gdo zravn naj me zvrcne
jokos Objavljeno Junij 11, 2006 Opozori Objavljeno Junij 11, 2006 Pravkar prišel iz goriških brd s polnim kufrom češenj. :lol1: Je blo dosti motoristov danes v tistih krajih.
tati Objavljeno Junij 11, 2006 Opozori Objavljeno Junij 11, 2006 Miha Z... :whistle: kakšne so bile posledice včerajšnjega kopanja v blatu, sta preživela mene so borovničke čisto uničile :grim :grim :grim .) .)
Sanda7 Objavljeno Junij 12, 2006 Opozori Objavljeno Junij 12, 2006 no danes pa mi je ratalo narabutat povn kufr češn gor u brdih :OK:
GorazdH Objavljeno Junij 12, 2006 Opozori Objavljeno Junij 12, 2006 tati: posledice so bile naravnost čudovite... :blush: pa od blata sem mel samo škornje... :P borovničke majo pa res odlične! ej mihc, pa kdaj ste šli?? mi smo cincali če do 12... :krneki:
tati Objavljeno Junij 12, 2006 Opozori Objavljeno Junij 12, 2006 tati: posledice so bile naravnost čudovite... :blush: pa od blata sem mel samo škornje... :P borovničke majo pa res odlične! krneki: :OK: :OK: :grim
Gregs Objavljeno Junij 13, 2006 Opozori Objavljeno Junij 13, 2006 Oj banda! Še malo, pa bo treba prfrlet nazaj domov... :( Do takrat pa kakšna slikica... Najprej za TCja... en avtič... ;) Pa eno samo trpljenje na Bahamih... :whistle: ...in najbolj prijazna sluzasta žival v morju... skat... ;) Thundercat 1
Godfather Objavljeno Junij 13, 2006 Opozori Objavljeno Junij 13, 2006 Oj banda! Še malo, pa bo treba prfrlet nazaj domov... :( Do takrat pa kakšna slikica... Najprej za TCja... en avtič... ;) Pa eno samo trpljenje na Bahamih... :whistle: ...in najbolj prijazna sluzasta žival v morju... skat... ;) Si pa pravi uživač. Gregs ma kaj tam se folk nič ne kopa ker je plaža prazna?
nts Objavljeno Junij 13, 2006 Opozori Objavljeno Junij 13, 2006 Pišuka Gregs, ti pa res trpiš :friend1:
Sanda7 Objavljeno Junij 13, 2006 Opozori Objavljeno Junij 13, 2006 gregs ti sam uživej :OK: sej mi tud sam mal na drgačn način :grim verjamem da se ti prov že meša od tvoje prasičke ki te čaka doma,da ne omenjam od bambi p.... :P danes bo pa žgalo še mal pa na motor
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se