pek Objavljeno Junij 23, 2006 Opozori Objavljeno Junij 23, 2006 Alora klapa,spet sem se vrnu med motoriste :OK: :OK: :oK:sem poslušu fabi in sem postal srečni očka mopeda,k sliši na ime Honda cbf 1000 :P seveda je tko ku tata,pameten,lep in močen :lol1: PS:gizmokak,ma kaj je res,kar sem slišal,da si prešaltal med motokrosiste :blink:
Burnout Objavljeno Junij 23, 2006 Opozori Objavljeno Junij 23, 2006 pek... srečno vožnjo!!!!! :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: Upam da se kmalu srečamo, da ti bom lahko še v živo čestital. Lp Burnout
pek Objavljeno Junij 23, 2006 Opozori Objavljeno Junij 23, 2006 pek... srečno vožnjo!!!!! :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: Upam da se kmalu srečamo, da ti bom lahko še v živo čestital. Lp Burnout Predlagi kje in gdaj,k zdej ga itak moram ulavfavat.Mogoče na ridah enkrat popoldne k jest delam ponočiin mi bol pozne ure ne odgovarjajo :blush:
Burnout Objavljeno Junij 23, 2006 Opozori Objavljeno Junij 23, 2006 Hmmm... ma zdej kaj kmalu ne morem it... mogoče drug teden... Mam še izpite do ponedeljka :SS Sej se bomo še kaj brali :D LP Burnout
Thundercat Objavljeno Junij 23, 2006 Opozori Objavljeno Junij 23, 2006 Alora klapa,spet sem se vrnu med motoriste :OK: :OK: :OK: pek srečno vožnjo :OK: :worship: da bi te štručka lepo ubogala in ti lepo služila :OK: Predlagi kje in gdaj,k zdej ga itak moram ulavfavat na ridah po 18.07 se dobimo.... :)
Jure Objavljeno Junij 23, 2006 Opozori Objavljeno Junij 23, 2006 Pek, srečno vožnjo :OK: Drugač pa tut jst mogoč pridem kej na Ride pogledat, ampak mal kasnej. Se vidmo če boste še tam :)
Sanda7 Objavljeno Junij 23, 2006 Opozori Objavljeno Junij 23, 2006 pridem sam morem se jit še mal vozit k to ni pa tud nč,bom vidla al prej al pol mogoče oboje :hmm: kaj izpeljemo učerajšni plan PEK srečno vožnjo,pa da ti ga neb sunli
pek Objavljeno Junij 23, 2006 Opozori Objavljeno Junij 23, 2006 pek srečno vožnjo :OK: :worship: da bi te štručka lepo ubogala in ti lepo služila :OK: na ridah po 18.07 se dobimo.... :) Danes se mi nažalost ne izide,ker grem delat že ob 7-ih,pero se že kej vidimo vi samo pridno pišite,kdaj ste na poštotu in ko bom upu se vam pridružim :)
gizmOkak Objavljeno Junij 23, 2006 Opozori Objavljeno Junij 23, 2006 bravo PEK, čestitam :OK: ja je res ja, zdej me najdeš samo še kje na pisti u Vrtojbi al pa na slovenskih bolših cestah (beri Mc'Adam)... Sam res ej, marsikje je makadam bolši od naših asvaltiranih cest :slap: evo ena lepa iz včerejšne furce :yea1:
Schultz Objavljeno Junij 23, 2006 Opozori Objavljeno Junij 23, 2006 Jutri sem cel dan fraj......in grem na moped. Če se mi želi kdo pridružit je v redu, drugače tudi. Štartal pa bom cca ob 09.30 zjutraj. Relacija je pa naslednja: Dutovlje-Sežana-Postojna-Vrhnika-Horjul-Škofja Loka-Kranj-Bled-Bohinjsko jezero-pa nazaj čez Soriško planino-Podbrdo-Most na Soči-NG-Dutovlje.
nts Objavljeno Junij 23, 2006 Opozori Objavljeno Junij 23, 2006 Super tura.... škoda ker ne morem it :(
Sanda7 Objavljeno Junij 23, 2006 Opozori Objavljeno Junij 23, 2006 matr jz ne vem kaj nej nardim jutr imamo en piknik kateri me matra predvsem zarad odojka :grim tale tura s schulcem je fajn sam ni dolgo nazaj k sem šla tam čez tako da mi ne diši :grrr morje odpade :cry: še najbl me mika tale zbor dol od kolpi,sicer še ne vem kje je to :hmm: za to je še bolj zanimivo,če bi se gdo pridružil za eno furo do tja in sicer bolj dopoldne,nej se javi,da na hitr kej splaniramo
Tanjuška Objavljeno Junij 23, 2006 Opozori Objavljeno Junij 23, 2006 ja, pridemo, poližemo, potem se pa o nagradi pogovarjamo :) .) aha še en sladoled :lol1:
Thundercat Objavljeno Junij 23, 2006 Opozori Objavljeno Junij 23, 2006 a je kdo kaj o sladoledu govoril? :kva2: :naughty: :o
Sanda7 Objavljeno Junij 24, 2006 Opozori Objavljeno Junij 24, 2006 sej si ga dubu včeraj .) pa ne da bi spet lizov
fabi Objavljeno Junij 24, 2006 Opozori Objavljeno Junij 24, 2006 Braaaavooooo Pek!! :OK: Spet motorist :yea1: dej, k gremo kasn dan ukop na giro, da se nebomo srecevali samo na kolesarski .)
pek Objavljeno Junij 24, 2006 Opozori Objavljeno Junij 24, 2006 Fabi,ni problema,ti samo reči kdaj imaš čas in voljo :OK:
Sanda7 Objavljeno Junij 24, 2006 Opozori Objavljeno Junij 24, 2006 jz bi vaju oba rada vidla,tako da se lahko prideta mal v naš konc prikazat :grim evo sem splanirala danes krasn dan bila na zboru dol ob kolpi hudo noro,mi je blo full žal ker sem mogla nazaj,najbolša lokacija v sloveniji po mojem :OK: odpeljala 270km zdej grem pa pod tuš in na piknik ker odojka skor do sem voham za jutr pa gdo ve kam,sem pa frej tako da grem na motor in če gdo predelaga kako furo se verjetn pridružim,če me ne zamete :rolleyes:
Gregs Objavljeno Junij 25, 2006 Opozori Objavljeno Junij 25, 2006 Sanda, ob kolpi je VEDNO super! :yea2: Midva z Grenenlandijo sva bila tam v sredo, voda je super... drugače pa ima prijateljica vikend dol in dokler je bila v SLO, smo bili vsako poletje dol... hudo dobro, res.... BTW: Fabi, govori se med ljudmi, da si zamenjala motorin, a znamke ne?! ;) So govorice resnične? :naughty:
Godfather Objavljeno Junij 25, 2006 Opozori Objavljeno Junij 25, 2006 BTW: Fabi, govori se med ljudmi, da si zamenjala motorin, a znamke ne?! ;) So govorice resnične? :naughty: Baje da res :grim belo rdeča kombinacija :OK: Fabi kaj ti se voziš kej ????? Jaz sem bil na zboru v Podzemlju (Metlika) blo je super :OK: Spoznal kr neki novga folka med njimi tudi GorazdaH sva skupi slemela pod odrom
Sanda7 Objavljeno Junij 25, 2006 Opozori Objavljeno Junij 25, 2006 o fabi ma kaj res :? jz nč ne vem drgač pa ravnokar iz morja voda še vedno slana tako da grem kr pod tuš
fabi Objavljeno Junij 25, 2006 Opozori Objavljeno Junij 25, 2006 BTW: Fabi, govori se med ljudmi, da si zamenjala motorin, a znamke ne?! ;) So govorice resnične? :naughty: Ja, je res, sm zamenjala lubeta :D ma sm ostala zvesta taljancu :grim k sej ves, dobrega vibratorja se ne zamenja :naughty: je samo nou in se bol lep ku uni prej :grim Baje da res :grim belo rdeča kombinacija :OK: Fabi kaj ti se voziš kej ????? Ma ga mors vidt ku je lep :wub: Ma ja, se vozim bol malo... mi zmankuje cajta :( ma dej, ksn krat poklici kej, gremo ukop na kak giro... o fabi ma kaj res :? jz nč ne vem hehe en dan res upam da mi bo uspelo prist kej na ride, da se kej vidimo :OK: vas ze usih prou pogresam :doze:
Sanda7 Objavljeno Junij 26, 2006 Opozori Objavljeno Junij 26, 2006 tud mi pogrešamo tebe :grim pa radi te mamo tud :K danes bo verjetn Sanda7 frej šihta,držte pesti in predlagam da gremo se mal ohladit gor na rakitno,štartali bi iz rid tam okol 17:30
gizmOkak Objavljeno Junij 26, 2006 Opozori Objavljeno Junij 26, 2006 naredu izpit fiziko z 10 :010 :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: dns bo žur :yea1: B)
pek Objavljeno Junij 26, 2006 Opozori Objavljeno Junij 26, 2006 naredu izpit fiziko z 10 :010 :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: dns bo žur :yea1: B) Wau žanko,sej si prou en kos Ainsteina :kva2: Bom vsaj vedu kam prpeljat tamalo za ji kej razložit fisko .) Ma kdaj si kej doma,da pridem na eno kafe :hmm: al si skozi po bošku?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se