Godfather Objavljeno Julij 9, 2006 Opozori Objavljeno Julij 9, 2006 Jaz pa grem po zboru v Kranju na morje (kamp Streško) Sandra mene ne bo uzela magla bi pa rad vidu tebe kako se boš furala ko boš imela dva mulca in kup družinskih obveznosti
Sanda7 Objavljeno Julij 9, 2006 Opozori Objavljeno Julij 9, 2006 ne boš me vidu ne :grrr k dveh pa res ne mislim imet za enkrat sploh nobenga sem preveč nora na motorje in preveč lepo mi je da bi si sedaj uzela to kar mam ma stari sej te čist štekam,pač tipična slovenska družina :grim boš nabavu nazaj čez 10 let k bodo froci že mal odrastli bajta pod streho in poravnani pufi na banki a te pridem mal obiskat na Pag :hmm:
fabi Objavljeno Julij 9, 2006 Opozori Objavljeno Julij 9, 2006 @Fabi: v dolomite sem mislu it ali ta teden ali drugi, vse odvisno od vremena. Kdaj pa mislijo ostali it, pa nimam pojma, ker se niso nč zjasnli. Tako bo naneslo, da bom letos šel kar sam. Ben, ce gres drug teden, grem s tabo (ce me uzames) :OK: bom provala zrihtat kej fraj u sluzbi :D Ma ta teden pej mi ne znese.... Ben sporoci!
nts Objavljeno Julij 10, 2006 Opozori Objavljeno Julij 10, 2006 :kva2: ma kako je lepo brati še kakšne druge in ne samo Sando in TC-ja :P .)
Sanda7 Objavljeno Julij 10, 2006 Opozori Objavljeno Julij 10, 2006 a ti pa nimaš kej bl pametnga za delat k si na dopustu,a tud spat ne moreš al kaj .) san res je lepu,priznam :grim :OK:
GorazdH Objavljeno Julij 10, 2006 Opozori Objavljeno Julij 10, 2006 Bla kar vredi fešta gore u Rihemberku :yea1: bu petk in soboto... :wacko: sanda je bla pa je šla pa se nisva videla... :nono: kej gre kdo na pivo in cvetje u Laško?? :grim :yea1:
Godfather Objavljeno Julij 10, 2006 Opozori Objavljeno Julij 10, 2006 Jast grem verjetno v Kranj na zbor
kađiva Objavljeno Julij 10, 2006 Opozori Objavljeno Julij 10, 2006 @fabi: a je še zmer Duče??? :naughty: :blush: :)
Schultz Objavljeno Julij 10, 2006 Opozori Objavljeno Julij 10, 2006 Alora.....jst mislim štartat v sredo v dolomite, ker ne vem kakšno bo drugi teden vreme. Od srede do petka bo vreme načeloma v redu, morda kakšna popoldanska ploha, drugo pa ni panike. Če je kdo zainteresiran se lahko pridruži.
pek Objavljeno Julij 10, 2006 Opozori Objavljeno Julij 10, 2006 @gizmokak; Lahko se pa dobimo kdaj usi kompleto tudi pri Metki u Astrotu ob četrtkih komot.... je še ob četrtkih ma kaj misliš Astrota pri servisu u NG :hmm: Ura?Kdaj? Sej res jutre peljem mopred na servis v Medvode inu se mislim vračat nazaj enkrat okoli 3-4 ure.Sanda a te lahko kej pokličem na gsm,če še velja tvoja številka v tvojem profilu :hmm: tudi mačkona and kompani bi blo lepo videt :grim
Schultz Objavljeno Julij 10, 2006 Opozori Objavljeno Julij 10, 2006 O.K. se popravljam....v dolomite bom štartal naslednji teden v kompaniji z duhcem in devilish.
Sanda7 Objavljeno Julij 10, 2006 Opozori Objavljeno Julij 10, 2006 jaz,nts in tc pa štartamo v sredo ob 8h zutrej na GOLICO,če se želi kdo pridružit naj kr sporoči,obvezna oprema KOPALKE,vabljeni :grim
Sanda7 Objavljeno Julij 10, 2006 Opozori Objavljeno Julij 10, 2006 že nekaj časa mislim napisat pa vedno pozabim punK srečno vožnjo z novo prasico od cbr1000rr,sej je rdeča,dobr si jo pelov po črnemu kalu navzdol :OK:
Schultz Objavljeno Julij 10, 2006 Opozori Objavljeno Julij 10, 2006 jaz,nts in tc pa štartamo v sredo ob 8h zutrej na GOLICO,če se želi kdo pridružit naj kr sporoči,obvezna oprema KOPALKE,vabljeni katero golico?
fabi Objavljeno Julij 10, 2006 Opozori Objavljeno Julij 10, 2006 O.K. se popravljam....v dolomite bom štartal naslednji teden v kompaniji z duhcem in devilish. :cry: skoda @kađiva: se se :naughty: :yea1:
nts Objavljeno Julij 10, 2006 Opozori Objavljeno Julij 10, 2006 :cry: skoda Zakaj? A nisi napisala da imaš drugi teden frej? :? Midva s TC-jem bi šla tudi, pa ni bil regres zadosti dober :cry: ...... pa drugo leto :D katero golico? http://www.motosvet.com/tabla/index.php?showtopic=12478 Masta s tvojo čas in gresta z nami?
gizmOkak Objavljeno Julij 10, 2006 Opozori Objavljeno Julij 10, 2006 pa ni bil regres zadosti dober :cry: sej vem da je pač tko kot je žalostno...... sam se mi vseeno smešno sliši :lol1: ala, Slovenija je šla falit :grim @pek: ni panike, ti sam pokliči pa uletimo s črnuhom dol... magar sej sm skuz kje okul po cesti :P ponavadi pa je blo kej ob četrtkih zvečer...
kađiva Objavljeno Julij 10, 2006 Opozori Objavljeno Julij 10, 2006 @kađiva: se se :naughty: :yea1: a je zdej Monster S4RS :naughty: :naughty: :P :P :devil:
Sanda7 Objavljeno Julij 10, 2006 Opozori Objavljeno Julij 10, 2006 zdej pa dost heca HOČMO FOTKO :grim
3nity Objavljeno Julij 10, 2006 Opozori Objavljeno Julij 10, 2006 že nekaj časa mislim napisat pa vedno pozabim punK srečno vožnjo z novo prasico od cbr1000rr,sej je rdeča,dobr si jo pelov po črnemu kalu navzdol :OK: Lej to, ki je zamolčal :D Se mi je kar zdelo, da bo cbrka :fredy: Srečno vožnjo in lepe kilometre ti želim :yea1:
fabi Objavljeno Julij 10, 2006 Opozori Objavljeno Julij 10, 2006 Zakaj? A nisi napisala da imaš drugi teden frej? :? Ma ja, sej ves, ni lih cajt problem :xx: a je zdej Monster S4RS :naughty: :naughty: :P :P :devil: Ma neeee, zdej mam samo S2R 1000 :blush: :wub: zdej pa dost heca HOČMO FOTKO :grim En dan jo bom zalepla.... ma pole se malo bojim za vase tipkovnice...... k ko ga boste vidli vam bo sla kar slina z ust k je tako lep :naughty: :lol1:
GorazdH Objavljeno Julij 11, 2006 Opozori Objavljeno Julij 11, 2006 nč te ne vidim se šetat s psom okol rožne :whistle: a te ma ker na povodcu? :kva2:
Sanda7 Objavljeno Julij 11, 2006 Opozori Objavljeno Julij 11, 2006 tuki gor po novem parkiramo mopedine
Schultz Objavljeno Julij 11, 2006 Opozori Objavljeno Julij 11, 2006 še velja za golico(koroško) jutri štart z rid ob 08.00? Bom se pridružu sam, ker moja dela.
GorazdH Objavljeno Julij 11, 2006 Opozori Objavljeno Julij 11, 2006 sanda :lol1: kmalu bo rampa na tistem makadamu...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se