Thundercat Objavljeno Julij 11, 2006 Opozori Objavljeno Julij 11, 2006 še velja za golico(koroško) jutri štart z rid ob 08.00? Bom se pridružu sam, ker moja dela. :yes: se vidimo .) Ma ja, sej ves, ni lih cajt problem :xx: pejt znami na golico :)
cof Objavljeno Julij 11, 2006 Opozori Objavljeno Julij 11, 2006 tuki gor po novem parkiramo mopedine a lahku tud freze ? al jo morm bl stran :blink:
Sanda7 Objavljeno Julij 11, 2006 Opozori Objavljeno Julij 11, 2006 ma lahko tudi freze,nej problema sploh :OK: ja jutr ob 8h zutrej iz rid OBVEZNA OPREMA KOPALKE,mogoče bi blo fajn najt kakšno furo za nazaj po avstriji,da se ne bi po izti poti vračali nazaj :hmm:
Schultz Objavljeno Julij 11, 2006 Opozori Objavljeno Julij 11, 2006 (popravljeno) Za povratek z golice so dve varianti: 1. ali nadaljevati proti MB in potem po stari domov ali 2. pa po avstrijski strani in čez Jezersko domov Popravljeno Julij 11, 2006. Popravil Schultz
Sanda7 Objavljeno Julij 11, 2006 Opozori Objavljeno Julij 11, 2006 tale ta druga mi je nekako bolj ušeč :grim sicer pa se bomo jutr zmenili
Sanda7 Objavljeno Julij 11, 2006 Opozori Objavljeno Julij 11, 2006 (popravljeno) aha sem se spomnila da lahko mim grede še maričko naskočmo da ji uzame schulc nedolžnost :OK: ej tc tole se je najdlo na mojmu aparatu,dej povej kaj za ena je to :hmm: Popravljeno Julij 11, 2006. Popravil Sanda7
duhec Objavljeno Julij 11, 2006 Opozori Objavljeno Julij 11, 2006 O.K. se popravljam....v dolomite bom štartal naslednji teden v kompaniji z duhcem in devilish. :cry: skoda Ma ja, sej ves, ni lih cajt problem :xx: Kaj pa je potem problem? :o :ninja: :lol: Ne lej, s shultzem sva se slisala na hitro, nismo dorekli ne poti ne nc, je vse stvar dogovora, na koncu bomo nardili tko, da bo vsem prou. Vabene? ;) shultz, se slismo! :grim ma ne zdej.. :grrr ce ne druzga, k mi je crklna baterija in ni orodja za nafilat.. :blush:
Tanjuška Objavljeno Julij 11, 2006 Opozori Objavljeno Julij 11, 2006 Sanda7 in ostali, če vas zanima, pa če mate ta program, bom v petek ob 20.45 na TV PIKA v oddaji Toftalka, spet v bikinkah in na mopiju :OK: pa še za airbege se bom šlatala :kva2:
Sanda7 Objavljeno Julij 11, 2006 Opozori Objavljeno Julij 11, 2006 to pa bom doma,tud če bom iz piknika pobegnla :grim upam da bo jutr vreme,ker tuki neki bliska
cof Objavljeno Julij 11, 2006 Opozori Objavljeno Julij 11, 2006 aha sem se spomnila da lahko mim grede še maričko naskočmo da ji uzame schulc nedolžnost :OK: ej tc tole se je najdlo na mojmu aparatu,dej povej kaj za ena je to :hmm: sanda res da ne sprašuješ mene amk če ni tu glih tvoje ritoperda B)
nts Objavljeno Julij 12, 2006 Opozori Objavljeno Julij 12, 2006 Sanda7 in ostali, če vas zanima, pa če mate ta program, bom v petek ob 20.45 na TV PIKA v oddaji Toftalka, spet v bikinkah in na mopiju :OK: pa še za airbege se bom šlatala :kva2: Ja pišuka..... upam da misliš da bo ista oddaja.... drugače prosim naj kdo posname .) bom na morju, pa ne verjamem da Tofa lovijo v Črni Gori :hmm:
Sanda7 Objavljeno Julij 12, 2006 Opozori Objavljeno Julij 12, 2006 cof po čem sklepaš aja fajn je blo,na današnji furci sam nimam cajta kej več napisat pa tud fotke bojo gor šele v petek zvečer,tko da ej TC in nts fajn se imejta na morju k se nč več ne vidmo pa slišmo
cof Objavljeno Julij 12, 2006 Opozori Objavljeno Julij 12, 2006 cof po čem sklepaš aja fajn je blo,na današnji furci sam nimam cajta kej več napisat pa tud fotke bojo gor šele v petek zvečer,tko da ej TC in nts fajn se imejta na morju k se nč več ne vidmo pa slišmo ah ma nekam znano se mi zdi ve skupaj- (pas hlace in ostalo) al se pa motim :hmm:
Thundercat Objavljeno Julij 12, 2006 Opozori Objavljeno Julij 12, 2006 ej TC in nts fajn se imejta na morju k se nč več ne vidmo pa slišmo bova uživala 110 % :OK:
Gregs Objavljeno Julij 13, 2006 Opozori Objavljeno Julij 13, 2006 NTS in TC, mejta se fajn na morju! Tudi ostali uživajte, kjer ste... Torej: kdaj se dobimo na ridah? :hmm:
Sanda7 Objavljeno Julij 14, 2006 Opozori Objavljeno Julij 14, 2006 ja se mormo res zment pa kakšne čvape gor obrnt :grim
Sanda7 Objavljeno Julij 14, 2006 Opozori Objavljeno Julij 14, 2006 a jutr je pa v slovenskih novicah ena fejst bejba not,če se ne motim :hmm:
Burnout Objavljeno Julij 14, 2006 Opozori Objavljeno Julij 14, 2006 (popravljeno) Jutri greva s Stricem Burekom mal okrog z motorji. Lahko se pridružite :) Pot pa je taka: KLIK Odhod iz LJ ob 10:30! Lahko počakate ob cesti, dosegljiv sem pa kolikor toliko na 031-213-970 Pa v nedeljo se tut planira... tja nekako proti Logarski dolini :D LP Burnout Popravljeno Julij 14, 2006. Popravil Burnout
Sanda7 Objavljeno Julij 15, 2006 Opozori Objavljeno Julij 15, 2006 dr.maxi :K vse najboljše in bolha prav tako vse na naj :K a gre kdo na zbor u Kranj :?
gizmOkak Objavljeno Julij 15, 2006 Opozori Objavljeno Julij 15, 2006 Kje je bog :? (ja z malo, k velike B ni vreden) Prasec, je šou na dopust a :angry: :BUA:
Sanda7 Objavljeno Julij 15, 2006 Opozori Objavljeno Julij 15, 2006 kaj ti ne štima :? sej bo bol :grim če ne prej ko pride z dopusta .)
TinaRR Objavljeno Julij 15, 2006 Opozori Objavljeno Julij 15, 2006 a gre kdo na zbor u Kranj :? mi2 sva bila včeraj, danes pa ni časa :(
gizmOkak Objavljeno Julij 15, 2006 Opozori Objavljeno Julij 15, 2006 kaj ti ne štima :? povsod, ma veš kaj povsod dž.... tle je suho do pekla... razpoke u zemli taki d padem cel notr :lol1:
Sanda7 Objavljeno Julij 15, 2006 Opozori Objavljeno Julij 15, 2006 ja pa povej ti zrihtamo dva gasilna avta vode in ti poškropimo teren .) sicer pa sam si kriv zdejle bi se gume cbr kr zalimale na asvalt :grim škoda tinarr k se ne vidmo :cry: pa sem upala da se nam boš pomagala pridružit pri vlečenju vrvi da pokažemo moškim da babe nismo kr tko :naughty:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se