Sanda7 Objavljeno September 4, 2006 Opozori Objavljeno September 4, 2006 jz ne vem če nima ona kr čelade gor,kva veš kakšni so tile fejst strici .) pa misliš da imajo vsi cofe :?
Tanjuška Objavljeno September 4, 2006 Opozori Objavljeno September 4, 2006 pa se mi je zdel da voham v grmu neko mlado.... potrebno meso :grim sam nisem bla čist zihr pa sm se ustrašla da ne bi bil kak kosmetnc :angry2: spet jz zajebala :cry: sam nase mislš :angry: dj še mau zame pust, bemu, sj veš da si mormo shadowke med sabo pomagat no
Irencko Objavljeno September 4, 2006 Opozori Objavljeno September 4, 2006 ejga tamala a je blo kej dobrga mesa? tazga za ponucat ČELADE DOL!!! :lol1: beyba veš de ga je blo neki... čeprou ful mal poznanih, ma kar j blo j blo dobr... :OK:
Sanda7 Objavljeno September 4, 2006 Opozori Objavljeno September 4, 2006 ja pa sej pomagam namest enga orgazma doživim še nega zate in za ostale shadowke :slap: sam škoda k nas je tok mal :lol1: men se dogaja :yea1:
Irencko Objavljeno September 4, 2006 Opozori Objavljeno September 4, 2006 jz ne vem če nima ona kr čelade gor,kva veš kakšni so tile fejst strici .) pa misliš da imajo vsi cofe :? jst čelado gor? hehe, kokr j možn dam dol, č j gor nimam kej mesa vidt, no sam vidt :blush:
Sanda7 Objavljeno September 4, 2006 Opozori Objavljeno September 4, 2006 pa sej ne rabš gledat glavn da čutš :devil: .)
Irencko Objavljeno September 4, 2006 Opozori Objavljeno September 4, 2006 pa sej ne rabš gledat glavn da čutš :devil: .) ma ja ma še prej ČELADO DOL! :grim
Sanda7 Objavljeno September 4, 2006 Opozori Objavljeno September 4, 2006 maš prov ČELADO DOL pa kondom gor :lol1:
Tanjuška Objavljeno September 4, 2006 Opozori Objavljeno September 4, 2006 maš prov ČELADO DOL pa kondom gor :lol1: mah sj loh tud čelada gor, sam da se fuka :OK:
Irencko Objavljeno September 4, 2006 Opozori Objavljeno September 4, 2006 mah sj loh tud čelada gor, sam da se fuka :OK: zj sm ugotovla... men se bo tut odfukal k mi bo budilka zvonila čez 4.5 ure :blush:
Sanda7 Objavljeno September 4, 2006 Opozori Objavljeno September 4, 2006 (popravljeno) uprašanje pa je katera varjanta je bolša a ČELADO DOL pa kondom gor al ČELADO GOR pa kondom dol :hmm: mislim da bi blo potrebno že kr anketo narest vsekakor bimen verjetn bl pasala ta druga varjanta,ki sploh ni neumna za probat :grim budilko ti zutri lepo odhuki skoz okn pa odpri ga za vsak slučaj :lol1: Popravljeno September 4, 2006. Popravil Sanda7
Irencko Objavljeno September 4, 2006 Opozori Objavljeno September 4, 2006 (popravljeno) kaj pa ooboje gor, al pa oboje dol? grem jst u krevet :blush: ja ja na prakso pa tebe pošlm, bojo pol mene km poslal... :OK: Popravljeno September 4, 2006. Popravil Irencko
Tanjuška Objavljeno September 4, 2006 Opozori Objavljeno September 4, 2006 uprašanje pa je katera varjanta je bolša a ČELADO DOL pa kondom gor al ČELADO GOR pa kondom dol :hmm: mislim da bi blo potrebno že kr anketo narest vsekakor bimen verjetn bl pasala ta druga varjanta,ki sploh ni neumna za probat :grim budilko ti zutri lepo odhuki skoz okn pa odpri ga za vsak slučaj :lol1: fukat, fukat, fukat :grupni:
Sanda7 Objavljeno September 4, 2006 Opozori Objavljeno September 4, 2006 ja bl varno je zihr z obema gor :grim ti kr pejd u krevet,pa ne pozab luči ugasnt .) če te bo strah pa kr mene pa tanjuško poklič :yea1:
Irencko Objavljeno September 4, 2006 Opozori Objavljeno September 4, 2006 ja bl varno je zihr z obema gor :grim ti kr pejd u krevet,pa ne pozab luči ugasnt .) če te bo strah pa kr mene pa tanjuško poklič :yea1: zmenjano, papaychy... pa brz neumnnosti tle gor... bom jut brala :OK:
Tanjuška Objavljeno September 4, 2006 Opozori Objavljeno September 4, 2006 ja bl varno je zihr z obema gor :grim ti kr pejd u krevet,pa ne pozab luči ugasnt .) če te bo strah pa kr mene pa tanjuško poklič :yea1: aha no sj loh me tri prakticiramo - mi trije smo najlepši par uuuuuuuuuu hudo, to bi pa blo enga špricanja pol :OK:
Sanda7 Objavljeno September 4, 2006 Opozori Objavljeno September 4, 2006 fukat, fukat, fukat :grupni: joj teb gre pa sam fukanje po glav jz bi pa raj sexala,pa sexala in sexala :naughty:
Tanjuška Objavljeno September 4, 2006 Opozori Objavljeno September 4, 2006 i ja bi tata, pa če sta z irenco tko daleč od mene :cry: pol pa sam vibrator poje :D
Sanda7 Objavljeno September 4, 2006 Opozori Objavljeno September 4, 2006 ja čak mal kok pa ti veš da sve z irenco skupi :hmm: pa sej sm rekla da jz mladoletnic ne obdelujem tolk me pa že poznaš da bi mi lahko zaupala :angry2:
Tanjuška Objavljeno September 4, 2006 Opozori Objavljeno September 4, 2006 ja čak mal kok pa ti veš da sve z irenco skupi :hmm: pa sej sm rekla da jz mladoletnic ne obdelujem tolk me pa že poznaš da bi mi lahko zaupala :angry2: jap tolk te pa že poznam, da vem ka ti delaš :grim men pa nč ne pustiš, al pa morm ostanke za tabo pobirat :doze:
Sanda7 Objavljeno September 4, 2006 Opozori Objavljeno September 4, 2006 oblubm da se bom v bodoče poboljšala :grim čeprav tale red hot bo še bl vražji se mi zdi :yea1: no pa smo pregural pondelk,dns je tork še nism grem pogledat če je kdo za stvar .)
Piksna Objavljeno September 4, 2006 Opozori Objavljeno September 4, 2006 ...pol pa sam vibrator poje :D Da ne bo kak ležaj :devil: vzel !? :naughty: :lol1: Bom uporabu eno novo "tujko", ki sem jo nedavno pobral...: apetitlih. .)
GorazdH Objavljeno September 5, 2006 Opozori Objavljeno September 5, 2006 orkodijo, babe, kejšna je razlika med seksom in fukom? :hmm: dejte malo poučit me, ker sem že malo pozabu... :krneki: enkrat mi je ena govorila neki okol velike in male pive... mogoče je to to :hmm:
Sanda7 Objavljeno September 5, 2006 Opozori Objavljeno September 5, 2006 hr razlika je v tem da tanjuška raj fuka jz pa raj sexam :grim v principu pa gre za to da se to čim večkrat dela :P
GorazdH Objavljeno September 5, 2006 Opozori Objavljeno September 5, 2006 no potem zmenjeno sanda, tanjuška me bo naučila fukat, ti pa seksat. B) ...bo še dolg september :kva2:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se