Sanda7 Objavljeno September 5, 2006 Opozori Objavljeno September 5, 2006 mislim da bojo zimski časi prošli še kako prav za učenje novih stvari :OK:
Piksna Objavljeno September 5, 2006 Opozori Objavljeno September 5, 2006 Zakaj se men zdi da gre to bolj v smislu "pes, ki laja ne grize" ?! :grim Pa sej ne verjamem - al pa ... :naughty:
gizmOkak Objavljeno September 5, 2006 Opozori Objavljeno September 5, 2006 orkodijo, babe, kejšna je razlika med seksom in fukom? :hmm: dejte malo poučit me, ker sem že malo pozabu... :krneki: ma ti razn tega d se iz fukat da nardit pridevnik js ne vidim razlike............ fuk.... fuknjen :huh: :lol1: sex..... sexnjen :? :slap: ne gre :grrr glavn d se jaha :kva2: četrtek ride ne... pa d vidmo kdo je kej fuknjen :naughty: :whistle:
Sanda7 Objavljeno September 5, 2006 Opozori Objavljeno September 5, 2006 glavn je da se onegavlja pa da cajt mine :grim
Tanjuška Objavljeno September 5, 2006 Opozori Objavljeno September 5, 2006 orkodijo, babe, kejšna je razlika med seksom in fukom? :hmm: dejte malo poučit me, ker sem že malo pozabu... :krneki: enkrat mi je ena govorila neki okol velike in male pive... mogoče je to to :hmm: a ti jz povem kako je to?! sexa se z občutkom, romantika, dva k se mata rada, AN! fuka se pa tud z očutkom, sam brez romantike, pa ponavad se čist zdivjaš, res ko da bi žvali gledau :grim :lol1: seveda ljubezni ponavad ni prisotne :nono:
gizmOkak Objavljeno September 5, 2006 Opozori Objavljeno September 5, 2006 zanimiva teorija tanjuškica :worship: gremo jebat :naughty:
Tanjuška Objavljeno September 5, 2006 Opozori Objavljeno September 5, 2006 zanimiva teorija tanjuškica :worship: gremo jebat :naughty: anda, ja no takle mamo tlele gor :OK: pr nam. drgač morš uprašat, če gremo fukat ne jebat :P jebeš ponavad loh sam kerga u glavo :D drgač sm pa za :P
GorazdH Objavljeno September 6, 2006 Opozori Objavljeno September 6, 2006 Ok, Tanjuška, končno sem ugledal luč na koncu predora. :worship: nč ne seksam, tadrugo pa tud bl malo... :whistle: gee ku sm razsvetljen....misliš da me vzamejo pr Drniju?
Sanda7 Objavljeno September 6, 2006 Opozori Objavljeno September 6, 2006 pizda jz morm pa sam sexat :grim sm vam kr mal folš vam k fukate .) kwa se bomo šli kej vozit al bomo sam pametval TC in Nts kako je blo včeraj?
nts Objavljeno September 6, 2006 Opozori Objavljeno September 6, 2006 Včeri je bilo dobro, vreme odlično, vroče..... :OK:
Sanda7 Objavljeno September 6, 2006 Opozori Objavljeno September 6, 2006 a to je vse kar boš napisala :hmm: a sexala nista nč .)
nts Objavljeno September 6, 2006 Opozori Objavljeno September 6, 2006 Midva ne grešiva, pred poroko nič .) :whistle:
GorazdH Objavljeno September 6, 2006 Opozori Objavljeno September 6, 2006 ma kak greh...če bi adam ne mel kače, tudi eva ne bi šarila po jabolkah
gizmOkak Objavljeno September 6, 2006 Opozori Objavljeno September 6, 2006 ma kak greh...če bi adam ne mel kače, tudi eva ne bi šarila po jabolkah :lol1: :lol1: :lol1: ta je bla svetovnega formata :OK:
nowfak Objavljeno September 6, 2006 Opozori Objavljeno September 6, 2006 Srečna ona dva, jih vsaj nobedn ni motu in sta se u miru igrala z jabolki in kačami .)
Sanda7 Objavljeno September 6, 2006 Opozori Objavljeno September 6, 2006 mi2 s tanjuško sve se pa danes mal.. klatile na okol in sicer po avstriji
gizmOkak Objavljeno September 6, 2006 Opozori Objavljeno September 6, 2006 videt d so sami jodlarji...... same krave :slap: nobenih športnikov pa kamel :BUA: pa ste se mele lepo ne :OK: :lol:
Sanda7 Objavljeno September 6, 2006 Opozori Objavljeno September 6, 2006 ja itak da sve se mele lepo mal sve si železnino ogledvale .)
Schultz Objavljeno September 6, 2006 Opozori Objavljeno September 6, 2006 Kaj se bo kdo jutri klatil po ridah?
Sanda7 Objavljeno September 6, 2006 Opozori Objavljeno September 6, 2006 jz ne morm bit ob 16h u žabariji babji posli .)
TBoxer Objavljeno September 6, 2006 Opozori Objavljeno September 6, 2006 Čim je prišla Sanda z dopusta je takoj narasla prednost pred gorenci, le kako ?? :hmm: lp
Thundercat Objavljeno September 6, 2006 Opozori Objavljeno September 6, 2006 Kaj se bo kdo jutri klatil po ridah? če prideš na obisk, veš da :D
Sanda7 Objavljeno September 6, 2006 Opozori Objavljeno September 6, 2006 oh kje je že moj dopust zdej že bolniško koristim,tko da morm nekak cajt preganjat :P
Tanjuška Objavljeno September 6, 2006 Opozori Objavljeno September 6, 2006 tijodlalehihu blo je en kup železnine, amapk se je najdu ker cestak hehe, sam naja nč ni ubogau, k sva tulle ČELADO DOL jebemu, da vidmo kakšn meso je spodi hehe, eh jebiga mogoče je pa tko še bolš an sanda
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se