Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Ma dej k je žalost na ridah zadne cajte.... U četrtek sm biu tudi js, pa če ni blo TC-ja, incubationa-a pa še enga fantinca je blo bogo :doze: sploh ta klepetulja z rakeka je bla missing :whistle: :hmm:

Objavljeno

Včeraj sva bila z Uršo na ridah, pa ni bilo nikjer nikogar... kje ste se skrivali, predvsem lokalci s Sando, NTS ini Tcjem na čelu... :D

Motorje mamo na servisu :)

Objavljeno (popravljeno)

Danes sem bil na ridah. Od primorske sekcije ne duha ne sluha... in potem sem se pobral ob 18.05.

Pred Postojno pa sem Sando srečal........sem obrnu........samo Sandi se je nekam mudilo.

Popravljeno . Popravil Schultz
Objavljeno

Malo dežja in že dva dni se nihče več ne oglasi! Kje ste vsi? "V jesenski tihi čas, prileti brinovka na Kras" (Srečko Kosovel) Jesenska melenholija!! Ste pristali doma, pa brez komunikacije z Motosvetom!

Lp Regi

Objavljeno

Malo dežja in že dva dni se nihče več ne oglasi! Kje ste vsi? "V jesenski tihi čas, prileti brinovka na Kras" (Srečko Kosovel) Jesenska melenholija!! Ste pristali doma, pa brez komunikacije z Motosvetom!

Lp Regi

ni cajta se pripravljamo na motozbor na Hvaru :OK: pa še malo na Dubrovnik inu baje celo na Međigorje :blink:

Objavljeno

ni cajta se pripravljamo na motozbor na Hvaru :OK: pa še malo na Dubrovnik inu baje celo na Međigorje :blink:

Super, uživajte ga dol, pa previdno okrog Međugorja, da se vam ne prikaže "Gospa" ; predvsem po litru ali dveh Mostarske blatine.

Lp Regi

Objavljeno

evo me nazaj :P vidim da nisem prov nič zamudila :grim

pa kwa res niste sposobni kej napisat,porkodijo :hmm:

Objavljeno

ma prov nikjer sem mela mal pavze z MS

pa sem se raj vozila z motorjem okol :OK:

Objavljeno

krokarji imamo novo stran resda bolj bogo ampak je!

vpišite se v knjigo gostov!!!! :blush:

www.slo-byte.com/krokar

:grupni: :grupni: :grupni:

post-12177-1158510476_thumb.jpg

Objavljeno

V soboto je bila v Žalcu vstrajnostna dirka jermenarjev.Rdeči petelini ki smo jih tokrat zastopali Godfather, Batzajla in Peco smo zasedli sedmo mesto od štirinajstih ekip. :OK: :OK: :OK:

Vlaga je bila velika :grim

Objavljeno

primorci vableni ste na našo jesensko furo :D :D :OK: :OK: 30.9. sobota....več pa zveste v naši sekciji :P

Objavljeno

dej prestav na nedeljo 1 oktobra

TC a si se že kej odloču s katero bando MS bi šel,mene mika oboje sam ne bo zneslo,pa še eno zadevo mam baje u soboto,sam res je jeba prej nč zdej pa vse na kupu :angry2:

Objavljeno

ja ne vem kam bom šel...bomo najprej vidli kako bo z vremenom...šel bom pa verjetno tja kamor so me prvi povabli....

Objavljeno

hm :hmm: kaj pa vem aja zate valda že vem .)

jz bom pa verjetn raj z gorenci imam med njimi več prijateljstva,sicer pa bomo vidli,kaku pa kej :grim kr težka odločitev :angry2:

morbit če bo vreme si bom probala uzet frej sredo,čet in petek a bi bil kdo za kakšno furco enodnevno tam 300km+tisti nasffild :grim mormo še spelat k nam lan ni ratalo :angry2:

Objavljeno

Zanimibva zgleda. Glih študiram kam bi se zategnu za vikend......... :hmm:

Objavljeno

a to še obratuje :hmm:

Kaj če še obratuje :?

Lp Burnout

Objavljeno

ja tale primorska sekcija :angry2:

a gre kdo na morje z mano tja okol 11h pa da smo 13:30nazaj

Objavljeno

no ja eno pico al pa kalamare zbašem vase na brzino in nazaj,vsaj nekaj da izvlečem iz tega sončnega dne :D

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!