Gregs Objavljeno Oktober 6, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2006 porkodijo se čist strinjam s teboj :grim Pridna Sanda... na, enga :004
Sanda7 Objavljeno Oktober 6, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2006 ma jz sem to že enkrat popravljala pa zgleda, da mi ni ratalo :? zdej bom pa nazaj dala k je blo pa bom pol spet popravla in dobila še enga lubčka hehe sm zvita k lisica .)
Schultz Objavljeno Oktober 6, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2006 ma jz sem to že enkrat popravljala pa zgleda, da mi ni ratalo :? zdej bom pa nazaj dala k je blo pa bom pol spet popravla in dobila še enga lubčka hehe sm zvita k lisica .) Ne bo vse v redu. Med vejico in če-jem je presledek :P
Godfather Objavljeno Oktober 6, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2006 DRAGE PRIMORKE CENJENI PRIMORCI Sporočam vam, da sem od danes naprej in vse do takrat, ko bom stanoval v svoji lepi hišici PEŠEC :cry: :cry: :cry: :cry:
Sanda7 Objavljeno Oktober 6, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2006 a zdej ste se znašli mene jebat .) moje sožalje botr tone
Gregs Objavljeno Oktober 6, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2006 Sanda, najprej enega :004 Potem pa razlago, da v bistvu te nihče ne jebe... ker najbrž nisi hlod in bi moški salamensko čutil, če bi te jebal... :whistle: O:-) :naughty: :D Z godfada... moje sožalje... :cry: No, boš pa na liniji pridobil... ne da bi rabil.. ampak saj veš... lastna hišica, lastna kuharica, lasten vamp... :whistle: :D
Sanda7 Objavljeno Oktober 6, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2006 zdej bo mel vsaj več časa za sexat, če po seb sklepam .)
Thundercat Objavljeno Oktober 7, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2006 DRAGE PRIMORKE CENJENI PRIMORCI Sporočam vam, da sem od danes naprej in vse do takrat, ko bom stanoval v svoji lepi hišici PEŠEC :cry: :cry: :cry: :cry: sej bo...naj ti Katjuša nadoknadi potrebo po.... če pa imaš kako željo vozit pravi motor, se lahko pri meni kdaj oglasiš.... .) :D
Sanda7 Objavljeno Oktober 7, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2006 TC če smo ža ne tem se lahko v končni fazi tud pr men oglasi, :slap: :lol1: .) mislim k mava glih enake motorje :blush:
gizmOkak Objavljeno Oktober 7, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2006 če pa imaš kako željo vozit pravi motor, se lahko pri meni kdaj oglasiš.... .) :blink: od kdaj so pa sintesajzerji motorji :blink: :eek: :lol1: :lol1: :lol1:
Sanda7 Objavljeno Oktober 7, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2006 u to pa prvič slišim moj ni sintisajzer,da veš če že more bit pol je raj orglca :D :slap:
Sanda7 Objavljeno Oktober 9, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2006 (popravljeno) evo primorci da vidte morje .) slikan danes :photo: Popravljeno Oktober 9, 2006. Popravil Sanda7
nts Objavljeno Oktober 11, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2006 Veš kaj še manjka Sanda...... sonček in +25.... :D
Thundercat Objavljeno Oktober 11, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2006 na tisti sliki manjka kaka baba v bikinkah.... :D nč druzga ....
Sanda7 Objavljeno Oktober 11, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2006 veš kaj nataška,preberi si vtis furce pa voš vidla da ni nič manjkalo http://www.motosvet.com/tabla/index.php?sh...5863&st=870 TC tud bejba je bla sam je bila v morju,glave pa res nisem slikala danes pa bo treba ponovit vajo :hmm: sam bl u izi k je nova prva guma
kat Objavljeno Oktober 11, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2006 veš kaj nataška,preberi si vtis furce pa voš vidla da ni nič manjkalo http://www.motosvet.com/tabla/index.php?sh...5863&st=870 TC tud bejba je bla sam je bila v morju,glave pa res nisem slikala danes pa bo treba ponovit vajo :hmm: sam bl u izi k je nova prva guma jest pa jutr da preženem te baciluse iz grla :yea1:
nts Objavljeno Oktober 11, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2006 veš kaj nataška,preberi si vtis furce pa voš vidla da ni nič manjkalo Ok... se opravičujem :K pol pa res ni nič manjkalo :yea1:
Sanda7 Objavljeno Oktober 11, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2006 jz tud jutr ponovno v planu :grim .že danes je bilo pa je prišla sprememba tako da sem se klatila po čudovitem krasu in med tem ko je dragi kostanj nabiral sem jz lepo martinčkala na sončku :D pa še ugotovitev:glede na to da je blo pr nas kr neki vetrovno in niti ne prijetno zunaj na zraku sem se ke mal s težavo odpravila na motor,ampak,kmal mi ni blo več žal že tja od senožeč naprej je bla druga muzika,vrabče,skopo,dutovle je pa bil vrhunec :OK: temperatura je mogla bit kr neki čez 20 in brez vetrčka ma fenomenalno
Gregs Objavljeno Oktober 12, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2006 na tisti sliki manjka kaka baba v bikinkah.... nč druzga .... ...ni res... manjka še Gregsova srebrna prasička, parkirana pred eno izmed jahtic... :lol1: :lol1: :lol1:
Sanda7 Objavljeno Oktober 12, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2006 aha in mi2 na jahti oz v jahti :naughty: :whistle: danes je blo tud lepo na morju sicer je bila vidljivost slabša,ampak vseno je bilo lepo :D
Thundercat Objavljeno Oktober 12, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2006 ...ni res... manjka še Gregsova srebrna prasička, parkirana pred eno izmed jahtic... :lol1: :lol1: :lol1: materialist :BUA: :D :P
Sanda7 Objavljeno Oktober 13, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2006 me prov zanima,če mi je kakšen iz te sekcije danes mahala tam na poti iz lipice proti lokvam :hmm: roko sem vidla sam prepoznala u avtu pa nisem :angry2:
Gregs Objavljeno Oktober 17, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2006 aha in mi2 na jahti oz v jahti Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...... :naughty: :whistle: O:-) :lol1: materialist :lol1: :lol1: :lol1: ...saj bi ti jo malo posodil... ;) MImogrede: a bo kdo imel kaj cajta v ponedeljek, 23.10. okoli 19:00, za kajšno kofe, pijačo, pico ali kaj podobnega v Minutki, recimo? Jaz sem namreč sedaj redni gost v Postojni, pa Sanda, NTS in TC mislim, da imajo kdaj cajt, pa jih povabim tja... :whistle: Recte, pa povejte mi... Drugače sem pa v PO še 26.10., 2.11., 13.11. in 15.11. (s tem, da 15. ne bom sam, bo še Noise z mano). Saj veste, je treba študente učit... po predavanjih pa se je treba sprostiti... :grim
Thundercat Objavljeno Oktober 17, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2006 ...saj bi ti jo malo posodil... ;) ah ok...to je že boljše :D MImogrede: a bo kdo imel kaj cajta v ponedeljek, 23.10. okoli 19:00, za kajšno kofe, pijačo, pico ali kaj podobnega v Minutki, recimo? Jaz sem namreč sedaj redni gost v Postojni, pa Sanda, NTS in TC mislim, da imajo kdaj cajt, pa jih povabim tja... :whistle: Recte, pa povejte mi... Drugače sem pa v PO še 26.10., 2.11., 13.11. in 15.11. (s tem, da 15. ne bom sam, bo še Noise z mano). Saj veste, je treba študente učit... po predavanjih pa se je treba sprostiti... :grim ja jaz imam čas, po moje si bodo tudi čufarke vzele čas zate... :)
Burnout Objavljeno Oktober 17, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2006 MImogrede: a bo kdo imel kaj cajta v ponedeljek, 23.10. okoli 19:00, za kajšno kofe, pijačo, pico ali kaj podobnega v Minutki, recimo? Jaz sem namreč sedaj redni gost v Postojni, pa Sanda, NTS in TC mislim, da imajo kdaj cajt, pa jih povabim tja... :whistle: Recte, pa povejte mi... Drugače sem pa v PO še 26.10., 2.11., 13.11. in 15.11. (s tem, da 15. ne bom sam, bo še Noise z mano). Saj veste, je treba študente učit... po predavanjih pa se je treba sprostiti... :grim Jst mam cajt :grim Samo me ni v Postojni :grrr Lp Burnout
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se