Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

MImogrede: a bo kdo imel kaj cajta v ponedeljek, 23.10. okoli 19:00, za kajšno kofe, pijačo, pico ali kaj podobnega v Minutki, recimo?

:grim Še vprašaš :OK:

Sanda, bom jst peljala .)

Objavljeno

Še vprašaš

Sanda, bom jst peljala

Evo, smo že zmenjeni! :OK: Se vidimo v ponedeljek ob cca. 19:00 oz. takoj, ko končam, priletim v Minutko. :yea1:

:004 Čufarke ste ta prave... :grim

Jst mam cajt

A greš zraven? Samo boš moral 3 ure v luft gledat, ker ob 16 začnem, ob 19 končam.

Objavljeno

gregs jst bi pa prišel na predavanje....da vidim kako poučuješ :D

Objavljeno

no super k v pondelk delam glih dopoldne tako da sem frej

prevoz mam zgleda že zrihtan :OK: tko da ni panike

Objavljeno

prevoz? :blink: ejejjej, kaj pa motorji... kam to pele...

hehe :blush:

Objavljeno

aja sej maš prav :hmm: sam glede na to da sem že od petka zvečer čist u kurcu in na ospenih 1500 mi motor še na misel ni prišel,do takrat pa možno ja :grim no v bistvu upam na vikend :blush:

Objavljeno

a čva it kašljat v zadnjo vrsto :naughty:

Objavljeno

A greš zraven? Samo boš moral 3 ure v luft gledat, ker ob 16 začnem, ob 19 končam.

Ja bi šel zraven ja :grim A na predavanje grem tut lahko :hmm:

Me zanima kaj se dogaja na ekonomiji :D

Lp Burnout

a čva it kašljat v zadnjo vrsto :naughty:

Kolko nas bi šlo pol kašljat v zadnjo vrsto :hmm: :devil: :P

LP Burnout

Objavljeno

Pridem še jest->sem fejst prehlajen :grim

Objavljeno

jz pa ne mislim stresat bacilov na boge študente

sicer pa bom že zdrava do takrat,upam :D

Objavljeno

ma pejmo vsaj klepetat...al pa igrice igrat na mobitel... :D

Objavljeno

Lohka kak fancy avion iz šeleshamerja naredimo :whistle:

Objavljeno

:004 Čufarke ste ta prave... :grim

Ja ne :yea1: , ne vem zakaj moške zraven vabš, a niso odveč :? .)

Objavljeno

Ja ne : , ne vem zakaj moške zraven vabš, a niso odveč

Ma NTS... maš res, maš res.... :004

Moški naj kar doma ostanejo, gospodične mične pa pridite v Minutko... :naughty: :whistle: :lol1:

@Burni: lahko te poberem, ni panike

@ kašljači: noben ne bo v zadnji vrsti kašljal in igrice igral... :devil: Bom vse ven pometal, ki niso vpisani v ta letnik... :grim

Objavljeno

kaj pa če bi mel predavanje kr u minutki :hmm: .)

sicer bi spremenili smer predavanja ma nič za to :whistle:

Objavljeno

sicer bi spremenili smer predavanja ma nič za to

Itaq da bi... :whistle: .)

Zdaj pa res: če mislita TC in Burni res biti na predavanjih, sta lahko. Tema so odločitveni modeli oz. izpeljava kaj-če analiz v poslovni rabi.... ;) Lahko vama pošljem tudi predavanja, da ne bosta preveč v temo brcala... :D

Objavljeno

ma če greva jaz pa Burni na tvoje predavanje bo glavna tema oz. predmet raziskovanja, kvaliteta oz. ocenitev z intervalno/opisno lestvico vseh prisotnih, s povdarkom na tiste, ki v sebi nosijo kromosom par XX...izdelana ocenitev oz. tabela(z grafičnimi dodatki/histogramom), pa bi potem v nadaljevanju (ob pici) zagotovo predstavljala zanimivo izhodišče za nadaljno debato in presojo, s pomočjo vseh prisotnih, sploh kolegom, ki je poskušal omenjene osebke-predmete proučevanja, maloprej dvigniti na intelektualno višjo raven....

:)

Objavljeno

...isotnih, sploh kolegom, ki je poskušal omenjene osebke-predmete proučevanja, maloprej dvigniti na intelektualno višjo raven...

Jebemo TC, si me pa nasmejal... :lol1: :lol1: :lol1: Se vidi, da si politični filozof... :naughty:

Baje bo Burni že sedel nekje v ozadju, ker ga v ponedlejek poberem, da se dobimo zvečer, pa pravi, da bo kar poslušal... :D

Objavljeno

ma če greva jaz pa Burni na tvoje predavanje bo glavna tema oz. predmet raziskovanja, kvaliteta oz. ocenitev z intervalno/opisno lestvico vseh prisotnih, s povdarkom na tiste, ki v sebi nosijo kromosom par XX...izdelana ocenitev oz. tabela(z grafičnimi dodatki/histogramom), pa bi potem v nadaljevanju (ob pici) zagotovo predstavljala zanimivo izhodišče za nadaljno debato in presojo, s pomočjo vseh prisotnih, sploh kolegom, ki je poskušal omenjene osebke-predmete proučevanja, maloprej dvigniti na intelektualno višjo raven....

:lol1: :lol1: :lol1: :photo:

Lp Burnout

Objavljeno

o maj gad :wacko: zdej vsaj vem kaj si ti delal na predavanjih :kva2: ;)

Objavljeno

sm mogu dvakrat prebrat za zihr :slap: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

Objavljeno

Jaoooooooo TC... tok pa še js ne znam zakomplicirat :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

Še vedno čakam na pokrov sedeža... tko da... prprau se za zamenjavo :naughty:

Objavljeno

kaj pa barantata vi2 mausi a mu boš nataško vzel pa fz1 dal v zameno :hmm:

Objavljeno

Še vedno čakam na pokrov sedeža... tko da... prprau se za zamenjavo :naughty:

je že vse naštimano...še eno generalko nardim, pa bo.... :D

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!