nts Objavljeno Oktober 18, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2006 MImogrede: a bo kdo imel kaj cajta v ponedeljek, 23.10. okoli 19:00, za kajšno kofe, pijačo, pico ali kaj podobnega v Minutki, recimo? :grim Še vprašaš :OK: Sanda, bom jst peljala .)
Gregs Objavljeno Oktober 18, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2006 Še vprašaš Sanda, bom jst peljala Evo, smo že zmenjeni! :OK: Se vidimo v ponedeljek ob cca. 19:00 oz. takoj, ko končam, priletim v Minutko. :yea1: :004 Čufarke ste ta prave... :grim Jst mam cajt A greš zraven? Samo boš moral 3 ure v luft gledat, ker ob 16 začnem, ob 19 končam.
Thundercat Objavljeno Oktober 18, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2006 gregs jst bi pa prišel na predavanje....da vidim kako poučuješ :D
Sanda7 Objavljeno Oktober 18, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2006 no super k v pondelk delam glih dopoldne tako da sem frej prevoz mam zgleda že zrihtan :OK: tko da ni panike
Irencko Objavljeno Oktober 18, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2006 prevoz? :blink: ejejjej, kaj pa motorji... kam to pele... hehe :blush:
Sanda7 Objavljeno Oktober 18, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2006 aja sej maš prav :hmm: sam glede na to da sem že od petka zvečer čist u kurcu in na ospenih 1500 mi motor še na misel ni prišel,do takrat pa možno ja :grim no v bistvu upam na vikend :blush:
gizmOkak Objavljeno Oktober 18, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2006 gregs jst bi pa prišel na predavanje....da vidim kako poučuješ :D a čva it kašljat v zadnjo vrsto :naughty:
Burnout Objavljeno Oktober 18, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2006 A greš zraven? Samo boš moral 3 ure v luft gledat, ker ob 16 začnem, ob 19 končam. gregs jst bi pa prišel na predavanje....da vidim kako poučuješ :D Ja bi šel zraven ja :grim A na predavanje grem tut lahko :hmm: Me zanima kaj se dogaja na ekonomiji :D Lp Burnout a čva it kašljat v zadnjo vrsto :naughty: Kolko nas bi šlo pol kašljat v zadnjo vrsto :hmm: :devil: :P LP Burnout
gebre Objavljeno Oktober 18, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2006 Pridem še jest->sem fejst prehlajen :grim
Sanda7 Objavljeno Oktober 18, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2006 jz pa ne mislim stresat bacilov na boge študente sicer pa bom že zdrava do takrat,upam :D
Thundercat Objavljeno Oktober 18, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2006 ma pejmo vsaj klepetat...al pa igrice igrat na mobitel... :D
gebre Objavljeno Oktober 18, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2006 Lohka kak fancy avion iz šeleshamerja naredimo :whistle:
nts Objavljeno Oktober 19, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2006 :004 Čufarke ste ta prave... :grim Ja ne :yea1: , ne vem zakaj moške zraven vabš, a niso odveč :? .)
Gregs Objavljeno Oktober 19, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2006 Ja ne : , ne vem zakaj moške zraven vabš, a niso odveč Ma NTS... maš res, maš res.... :004 Moški naj kar doma ostanejo, gospodične mične pa pridite v Minutko... :naughty: :whistle: :lol1: @Burni: lahko te poberem, ni panike @ kašljači: noben ne bo v zadnji vrsti kašljal in igrice igral... :devil: Bom vse ven pometal, ki niso vpisani v ta letnik... :grim
Sanda7 Objavljeno Oktober 19, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2006 kaj pa če bi mel predavanje kr u minutki :hmm: .) sicer bi spremenili smer predavanja ma nič za to :whistle:
Gregs Objavljeno Oktober 19, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2006 sicer bi spremenili smer predavanja ma nič za to Itaq da bi... :whistle: .) Zdaj pa res: če mislita TC in Burni res biti na predavanjih, sta lahko. Tema so odločitveni modeli oz. izpeljava kaj-če analiz v poslovni rabi.... ;) Lahko vama pošljem tudi predavanja, da ne bosta preveč v temo brcala... :D
Thundercat Objavljeno Oktober 20, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2006 ma če greva jaz pa Burni na tvoje predavanje bo glavna tema oz. predmet raziskovanja, kvaliteta oz. ocenitev z intervalno/opisno lestvico vseh prisotnih, s povdarkom na tiste, ki v sebi nosijo kromosom par XX...izdelana ocenitev oz. tabela(z grafičnimi dodatki/histogramom), pa bi potem v nadaljevanju (ob pici) zagotovo predstavljala zanimivo izhodišče za nadaljno debato in presojo, s pomočjo vseh prisotnih, sploh kolegom, ki je poskušal omenjene osebke-predmete proučevanja, maloprej dvigniti na intelektualno višjo raven.... :)
Gregs Objavljeno Oktober 20, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2006 ...isotnih, sploh kolegom, ki je poskušal omenjene osebke-predmete proučevanja, maloprej dvigniti na intelektualno višjo raven... Jebemo TC, si me pa nasmejal... :lol1: :lol1: :lol1: Se vidi, da si politični filozof... :naughty: Baje bo Burni že sedel nekje v ozadju, ker ga v ponedlejek poberem, da se dobimo zvečer, pa pravi, da bo kar poslušal... :D
Burnout Objavljeno Oktober 20, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2006 ma če greva jaz pa Burni na tvoje predavanje bo glavna tema oz. predmet raziskovanja, kvaliteta oz. ocenitev z intervalno/opisno lestvico vseh prisotnih, s povdarkom na tiste, ki v sebi nosijo kromosom par XX...izdelana ocenitev oz. tabela(z grafičnimi dodatki/histogramom), pa bi potem v nadaljevanju (ob pici) zagotovo predstavljala zanimivo izhodišče za nadaljno debato in presojo, s pomočjo vseh prisotnih, sploh kolegom, ki je poskušal omenjene osebke-predmete proučevanja, maloprej dvigniti na intelektualno višjo raven.... :) :lol1: :lol1: :lol1: :photo: Lp Burnout
nts Objavljeno Oktober 20, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2006 o maj gad :wacko: zdej vsaj vem kaj si ti delal na predavanjih :kva2: ;)
gizmOkak Objavljeno Oktober 20, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2006 ma če greva jaz pa Burni na tvoje predavanje bo glavna tema oz. predmet raziskovanja, kvaliteta oz. ocenitev z intervalno/opisno lestvico vseh prisotnih, s povdarkom na tiste, ki v sebi nosijo kromosom par XX...izdelana ocenitev oz. tabela(z grafičnimi dodatki/histogramom), pa bi potem v nadaljevanju (ob pici) zagotovo predstavljala zanimivo izhodišče za nadaljno debato in presojo, s pomočjo vseh prisotnih, sploh kolegom, ki je poskušal omenjene osebke-predmete proučevanja, maloprej dvigniti na intelektualno višjo raven.... :) sm mogu dvakrat prebrat za zihr :slap: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
maus Objavljeno Oktober 21, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2006 Jaoooooooo TC... tok pa še js ne znam zakomplicirat :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Še vedno čakam na pokrov sedeža... tko da... prprau se za zamenjavo :naughty:
Sanda7 Objavljeno Oktober 21, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2006 kaj pa barantata vi2 mausi a mu boš nataško vzel pa fz1 dal v zameno :hmm:
Thundercat Objavljeno Oktober 21, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2006 Še vedno čakam na pokrov sedeža... tko da... prprau se za zamenjavo :naughty: je že vse naštimano...še eno generalko nardim, pa bo.... :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se