Tanjuška Objavljeno November 2, 2006 Opozori Objavljeno November 2, 2006 ma kej je mone? se kej dohaja :P
Sanda7 Objavljeno November 2, 2006 Opozori Objavljeno November 2, 2006 orko dindijo,bore malo ma lepo da se vsaj mal javlajo tud pešadja je dobrodošla ne vem ki je un cof,nč ga ni
cof Objavljeno November 2, 2006 Opozori Objavljeno November 2, 2006 evo mene sm že tle :D drgač sm pa povsot in nikjer. ko bog je povsot a nikjer ga ne vidiš :fredy:
Sanda7 Objavljeno November 2, 2006 Opozori Objavljeno November 2, 2006 brzina je pa tvoja vrlina ak kaj .)
Sanda7 Objavljeno November 2, 2006 Opozori Objavljeno November 2, 2006 ja no za kofe kuhat niti ne :P
cof Objavljeno November 2, 2006 Opozori Objavljeno November 2, 2006 ja pa kaj še :wacko: ga pa skuham te ni pa nikjer in se pohladi pol pa ropotaš da je mrzu :kva2:
Sanda7 Objavljeno November 2, 2006 Opozori Objavljeno November 2, 2006 no no to pa veš da ni res vsaj kar se ropotanja tiče :D na pa je petek :OK: oz vikend sam še enkrat v šiht .)
Gregs Objavljeno November 3, 2006 Opozori Objavljeno November 3, 2006 Primorke in Primorci lep pešadijski pozdrav... Tudi od mene... (ampak samo do spomladi)... potem spet zahrumi flota Hond... :yea1:
cof Objavljeno November 4, 2006 Opozori Objavljeno November 4, 2006 ja ja pol pa še motor nate :kva2:
Sanda7 Objavljeno November 4, 2006 Opozori Objavljeno November 4, 2006 :hmm: raj ne v vsakmu primeru sem jz raj na njemu :naughty: ma je blo lušno sicer sam 80km,ma mejbi jutr kej več
Irencko Objavljeno November 4, 2006 Opozori Objavljeno November 4, 2006 dns je pa kr sedl... bl mal km, ma so pa tej vrnih sedl :OK: hehe... sandica... no sj kdu k se še pelka, dons sm clo tri zagrizence še vidla, od tega dva taljana :) hehe... papa! :OK:
cof Objavljeno November 4, 2006 Opozori Objavljeno November 4, 2006 zna bit da se jutr še jes kam pelem če bo vreme, ker mi motor že mal korenine poganja u garaži :P
Sanda7 Objavljeno November 4, 2006 Opozori Objavljeno November 4, 2006 ma jutr bo pa res treba nares vsaj ene 150kilometrčkov,vsaj do črnga kala morem jit sem pa neki gledala napoved za drug tedn tja okol 15 stopin,kar pomeni finu fajn in še nekaj tankov bencina spremenit u hlape :OK:
gizmOkak Objavljeno November 4, 2006 Opozori Objavljeno November 4, 2006 pr nas pa se je šele zdej lotilo :OK: motorji za 2007 so že zuni, tekmovalna sezona se je končala, zdej je aprila šele jovo na novo. Tako da zdej mamo čas za treninge, pa testiranja, in šraufanje pa rihtanje in rehabilitacijo :P :lol1: Evo za pokušino kaj se dogaja :OK:
Sanda7 Objavljeno November 4, 2006 Opozori Objavljeno November 4, 2006 prov nč se po tem blatu trajbat
Tanjuška Objavljeno November 4, 2006 Opozori Objavljeno November 4, 2006 matr jz pa šekr nism motorja odjavla, kr mau študiram če bi ketne gor dala :D pol pa gaaaasssssaaaaaa po snegu, aja sm pozabla povedat, da smo že kidal sneg hehe, pa kr nč ni vidt, da bi se kej stopu, matr mu smotano. no ja bo pa treba res kroslco usposobt pa ene taprave ta bodičaste gume gor dat, pol pa res ggaaaassssaaaa :OK: sam bo mau mraz :hmm:
Sanda7 Objavljeno November 4, 2006 Opozori Objavljeno November 4, 2006 ma tastara ti s čist odfukana :worship: :yea1: zate gretje pa sploh ni noben problem,sem prepričana :whistle: sej danes te lahko še jz kej pogrejem :grim
Schultz Objavljeno November 5, 2006 Opozori Objavljeno November 5, 2006 Danes dopoldne sva šla s Sulico do Kopra na kofe.....in to je to.
nts Objavljeno November 6, 2006 Opozori Objavljeno November 6, 2006 Vse naj naj Gizmo :OK: :beer2: :grupni:
Godfather Objavljeno November 6, 2006 Opozori Objavljeno November 6, 2006 Gizmo vse naj naj :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2:
gizmOkak Objavljeno November 6, 2006 Opozori Objavljeno November 6, 2006 Hvala usim za nazaj in naprej :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se