Sanda7 Objavljeno November 15, 2006 Opozori Objavljeno November 15, 2006 sax vse tanartabulš :K :K pa da odojki ne bi nikoli izumrli
Burnout Objavljeno November 15, 2006 Opozori Objavljeno November 15, 2006 sax vse tanartabulš :K :K pa da odojki ne bi nikoli izumrli Se pridružujem čestitkam :OK: :OK: Lp Burnout
Godfather Objavljeno November 15, 2006 Opozori Objavljeno November 15, 2006 sax sošolc vse naj naj dosti sex-a (sej si že začel sexat a? ne ja no star si že dovolj :lol1: ) :beer1: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :grupni: :grupni: :yea2: :drunk: :drunk:
kat Objavljeno November 15, 2006 Opozori Objavljeno November 15, 2006 (popravljeno) Sax vse t nar t bulš :grupni: pa d bi se še naprej rogličku :yea1: Popravljeno November 15, 2006. Popravil kat
sax Objavljeno November 18, 2006 Opozori Objavljeno November 18, 2006 HVAAAALAAAAAAAA!!! :kva2: :beer2:
gizmOkak Objavljeno November 21, 2006 Opozori Objavljeno November 21, 2006 kdor ga je kazu so mu ga odrezali :whistle:
Burnout Objavljeno November 22, 2006 Opozori Objavljeno November 22, 2006 :doze: se vidi da se nam ne da več nič pisat tle gor :P LP Burnout
Sanda7 Objavljeno November 22, 2006 Opozori Objavljeno November 22, 2006 sej se vam ni nikol glih kej dost dal :headbang:
gizmOkak Objavljeno November 23, 2006 Opozori Objavljeno November 23, 2006 k smo opazli d gre cajt bl hitro kukr smo mislni in je treba še tooooooooooolko nardit, da se kar kadi... pa je več al majn vse bl pametno k klobasanje tle :headbang: vsaj kej pametnga d bi se reklo (sej se nikol ni magar :whistle: )
nts Objavljeno November 27, 2006 Opozori Objavljeno November 27, 2006 (popravljeno) Ej Primorci, a bo šel kdo od vas na novoletno zabavo, ki bo 16.12. v Ljubljani? :grupni: Da vsaj kako pivo skupi spijemo :beer2: Popravljeno November 27, 2006. Popravil nts
gizmOkak Objavljeno November 27, 2006 Opozori Objavljeno November 27, 2006 še ob sobotah me pa gvišno ne vidiš u Lajbnu :closedeyes:
B$M Objavljeno November 28, 2006 Opozori Objavljeno November 28, 2006 Se vidi da vsi odhajate na zimsko spanje, saj ni in ni klepetanja
kat Objavljeno November 30, 2006 Opozori Objavljeno November 30, 2006 ma kako zimsko spanje ..... treniramo za snežne radosti :yea1: :010 ... burja dons prou lepo hladi zrak :D
Gregs Objavljeno December 2, 2006 Opozori Objavljeno December 2, 2006 NTS: Jasno, da se 16.12. vidimo na zabavi! To je samoumevno... :grim KAT: A bova morala spet en snežni ples odplesati? Ker če ne, lahko kar kopalke pripravimo, ravnokar se bomo kopali v morju... :slap: /vremegaserjepress/
kat Objavljeno December 4, 2006 Opozori Objavljeno December 4, 2006 NTS: Jasno, da se 16.12. vidimo na zabavi! To je samoumevno... :grim KAT: A bova morala spet en snežni ples odplesati? Ker če ne, lahko kar kopalke pripravimo, ravnokar se bomo kopali v morju... :slap: /vremegaserjepress/ ekola dons se mi ne bo treba zvečer kopat k narava sama skrbi za mojo čistočo :( ..... če bi bile T času primerne, bi mel vsaj pol metra snega :headbang: ... tako pa ..... pleši Grevsi pleši, za mraz in sneg :yea1: :010 .... jest že zgublam kalorije :P
Sanda7 Objavljeno December 4, 2006 Opozori Objavljeno December 4, 2006 pejta se vi2 kam drgam zgovarjat o snegu da pa vaju mal potolažim sem zvedela od dveh virov, da je sneg napovedan okoli 13januarja,upam, da sta potolažena in da bo nekaj cajta mir pred vama :P .)
gizmOkak Objavljeno December 4, 2006 Opozori Objavljeno December 4, 2006 buh dej sneg no :doze: ta toplota se že prevč cajta vleče jao :glare: :slap: Gregs... bomo šli kej na krvavca ob priliki, lih k smo tle blizu :naughty:
kat Objavljeno December 5, 2006 Opozori Objavljeno December 5, 2006 pejta se vi2 kam drgam zgovarjat o snegu da pa vaju mal potolažim sem zvedela od dveh virov, da je sneg napovedan okoli 13januarja,upam, da sta potolažena in da bo nekaj cajta mir pred vama :P .) Odlično glih takrat ga rabm :OK: .... sam Božič in Nov let brez snega pa tud ne zgleda fajn :cry: ... ne vem kako bo Božiček drajsu sanke po kopnem :blink:, bodo jeleni štrajkal :hmm:
Sanda7 Objavljeno December 5, 2006 Opozori Objavljeno December 5, 2006 ma sej Božiček se po luftu pripelje :grim sšusti darila skoz dimnik in to je to sneg bi mu samo oviral dostop do raufnka .) sam danes pa je prov za na motor,me kr neki grabi,sam se žlajfam,k neki smrkam,da bom za vikend zdrava in čila :D in da se ga bom lahko napila
Schultz Objavljeno December 5, 2006 Opozori Objavljeno December 5, 2006 (popravljeno) Ma poxxx dio! Odkar je Kraški naredu Žabarjem avtocesto do morja, imamo na Krasu meglo in džžžžžžžžžž. :BUA: Popravljeno December 5, 2006. Popravil Schultz
kat Objavljeno December 6, 2006 Opozori Objavljeno December 6, 2006 ne bo držal ..... meglo sem kr jest s sabo prnesla :devil: .... da ne bi mela preveč Laibachtožja :P mrbit se nas bo pa res sneg v ponedeljek usmilu :kva2: http://uk.weather.com/weather/local/SIXX0002?y=11&x=11
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se