kat Objavljeno Januar 11, 2007 Opozori Objavljeno Januar 11, 2007 Sanda pr men tud ne greeeeee :cry:, sej sem že napisala da od 13. - 27. rijem po sneguuuu al pa po travi :hmm:, se pa prjavlam za ponovitev k fuzbala pa res ne gre zamuditi :kva2:
Burnout Objavljeno Januar 11, 2007 Opozori Objavljeno Januar 11, 2007 Tut pr meni ne znese :grrr Izpiti pa to :headbang: Vseeno hvala za vabilo :D Lp Burnout
Gregs Objavljeno Januar 11, 2007 Opozori Objavljeno Januar 11, 2007 a se še kdo iz te sekcije poleg mene in schulca fura letos Jaz imam za sabo prvo letošnjo furo... z enduro, se razume... ;) pa v soboto in nedeljo gremo spet srnice preganjat v gozdove! :OK: Gizmić, a greš zraven?! ;) Stična in Wajdušna... ;) Glih zraven tebe v nedeljo... ;) Te pokličem danes enkrat, ko se vse zmenimo... ;)
Gregs Objavljeno Januar 11, 2007 Opozori Objavljeno Januar 11, 2007 Aja, Sanda.... za nedeljo.... EPIC... če gremo ravno takrat mimo s furce, se oglasimo! :OK: Bom vedel bolj natančno danes enkrat bolj popoldne... :grim
ponky Objavljeno Januar 12, 2007 Opozori Objavljeno Januar 12, 2007 ej ponky!!!!!a se midva poznava :? sam tko k si z goriške pa neki ok-riderse omejaš..... :hmm: Ne vem,mogoče pa...sem bolj frišen med OK ridersi....
ponky Objavljeno Januar 12, 2007 Opozori Objavljeno Januar 12, 2007 sam še datum je treba dat gor,a se zmenmo za nedeljo,k nedelje so bl dolgočasne,pa verjetn smo vsi frej? Dragi primorci in cenjene primorke ter spoštovani simpatizerji te naše sekcije. Vabimo vas,da se udeležite prvega našega srečanja v letu 2007,z motorji ali brez dne: Nedelja 14.1.2006 ob 17h v Postojni natančneje v EPICentru(nova stavba na koncu PO)v spodnji etaži,kjer se nahaja Rock caffe. Sanda,na žalost nismo vsi vikendov prosti,eni mormo tudi delat....in žal tudi na 14.1., poleg tega je še motozbor v IT Ločniku...jaz moram pa ob 16h v službo....žal z moje strani ne bo šlo... Miha Z, med Ok-ji je samo en Miha tako,da...lahko le ugibam..a si OK43 ?:eek:
Schultz Objavljeno Januar 13, 2007 Opozori Objavljeno Januar 13, 2007 Žal tudi mene ne bo. Sem na štejerskem cel vikend. Naslednji vikend sem na Krasu.
Miha Z. Objavljeno Januar 13, 2007 Opozori Objavljeno Januar 13, 2007 Miha Z, med Ok-ji je samo en Miha tako,da...lahko le ugibam..a si OK43 ?:eek: niet :grrr nism med ok-ridersi.... sem pa redno vsak četrtek zvečer v Astro cafe.... :D
gizmOkak Objavljeno Januar 13, 2007 Opozori Objavljeno Januar 13, 2007 (popravljeno) sem pa redno vsak četrtek zvečer v Astro cafe.... :D hmmmm :hmm: ma kšn četrtek se zna prpelat u piksni tudi moja rit :hmm: bom sporoču d bo vsaj kdo tm, ne da pridem sam...vsaj kak motomarsovc še :alien1: :grim Wajdušna... ;) Glih zraven tebe v nedeljo... ;) Te pokličem danes enkrat, ko se vse zmenimo... ;) se vidmo :grim prideva pa s tamalim kako urco kasneje, s piksno, pa brez mopedov.... smo bli danes taki kukr drek... pa se mi ne da usega še enkrat prat, po vrh usega imam še mokro čelado :headbang: sm flosknu v blato kolkr sm bu dooooug in širooook :photo: :slap: :lol1: :lol1: :lol1: P.S. mej telefon kje zravn, da se ne zgubim js :slap: Popravljeno Januar 13, 2007. Popravil gizmOkak
Thundercat Objavljeno Januar 13, 2007 Opozori Objavljeno Januar 13, 2007 sanda a prestavmo tole druženje, na dan ko bo več ljudi imelo čas?
Sanda7 Objavljeno Januar 13, 2007 Opozori Objavljeno Januar 13, 2007 ja ne vem glede na to, da pridem jaz, ti, nts,verjetn irenca ,cof,pa po vsej verjetnosti še gregs in bladzo pa climber in verjetno ježek.mislim da nima smisla prestavlat,drgač pa vsaj mal poklepetamo pa spijemo kofe in je.Se pravi ob 17h dol v rock caffeju. Itak pa se lahko še kdaj dobimo,k bo mel folk več časa.
Miha Z. Objavljeno Januar 14, 2007 Opozori Objavljeno Januar 14, 2007 hmmmm :hmm: ma kšn četrtek se zna prpelat u piksni tudi moja rit :hmm: bom sporoču d bo vsaj kdo tm, ne da pridem sam...vsaj kak motomarsovc še :alien1: :grim ni blema!! :OK:
Sanda7 Objavljeno Januar 14, 2007 Opozori Objavljeno Januar 14, 2007 no neki smo dali skoz :OK: hvala vsem za udeležbo
gizmOkak Objavljeno Januar 14, 2007 Opozori Objavljeno Januar 14, 2007 evo našga borca :OK: fantje ste super tudi ko zmanka asvalta :worship:
Gregs Objavljeno Januar 15, 2007 Opozori Objavljeno Januar 15, 2007 evo našga borcafantje ste super tudi ko zmanka asvalta Hmmmm.. le keri je ta borc?! :whistle: :whistle: :whistle: Gizmo... hvala, hvala... :blush: ...če je to letelo tudi name... čeprav sem bolj posrano vozil, kar pa je za prvič bilo pričakovano.... ma na koncu sem že dvakrat skočil... :grim ...samo ni tiste lahkote... ki še pride, vsaj delno, enkrat... upam... :D Banda primorska, mi je žal, ker se nismo mogli oglasit... ma je blo tko fajn na progi, da nismo mogli prit pole usrani do glave do vas... :whistle: :naughty: :lol1: Resno: so avti leteli direktno v LJ... direktiva... :D Pa drugič se vidmo...
gizmOkak Objavljeno Januar 15, 2007 Opozori Objavljeno Januar 15, 2007 Gizmo... hvala, hvala... :blush: ...če je to letelo tudi name... čeprav sem bolj posrano vozil, kar pa je za prvič bilo pričakovano.... ma na koncu sem že dvakrat skočil... :grim Na vse, brez izjem... Climber je pa lepo zaključu dan v robidi :eek: :OK: :lol1: Vse pride, če rabiš kak nasvet kar poklič pa rade volje povemo :grim
rebel Objavljeno Januar 19, 2007 Opozori Objavljeno Januar 19, 2007 če si še kdo želi z avtobusom v padovo IMAMO ŠE PAR PROSTIH SEDEŽEV ... cena je cca 16€ odhod jutri iz KOZINE ob 5.00 naj javi takoj. 041 321628
Sanda7 Objavljeno Januar 19, 2007 Opozori Objavljeno Januar 19, 2007 me nč ne vleče,sploh k se mi dozdeva da bi znalo jutri past kakšnih 150km z motorjem ej fajn se imejte dol
Godfather Objavljeno Januar 20, 2007 Opozori Objavljeno Januar 20, 2007 (popravljeno) Oj primorci kako ste kaj? Mi se iz -3,50 bližamo 0,00 oz prvi plošči :OK: UŽIVAJTE lp Popravljeno Januar 20, 2007. Popravil Godfather
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se