Godfather Objavljeno Januar 21, 2007 Opozori Objavljeno Januar 21, 2007 No če koga zanima so slikice poteka gradnje ogleda tukaj LP
nts Objavljeno Januar 21, 2007 Opozori Objavljeno Januar 21, 2007 ej... to pa ni hišica... to je že hiša .) Drugače pa super to, hitro delate vi... superca :OK: :yea1:
Sanda7 Objavljeno Januar 22, 2007 Opozori Objavljeno Januar 22, 2007 sam z izkopom so se mogli pa kr matrat sama skala si predstavljaš včasih ko niso imeli takih strojev na raspolago :naughty: zakon da tako hitro napredujete :OK:
Schultz Objavljeno Januar 23, 2007 Opozori Objavljeno Januar 23, 2007 O.K. motomarsovci. Sporočam Vam, da jutri odpotujem v ZDA/Virginia/Yorktown. Ob priliki Vam bom kaj sporočil in kako slikco prilimal. Vrnil se bom 10. aprila, ta prav cajt za moto sezono. Do takrat lepo ščistite ceste .)
Sanda7 Objavljeno Januar 23, 2007 Opozori Objavljeno Januar 23, 2007 srečno potuj,dobr se mej,fajn ga zažurej pa kej mi prnes :D in nikar ne pozabi na nas čakamo tvoje javljanje in kakšno sočno fotografijo mater dolgo te ne bo priznam, da te bom pogrešala :grim
regi Objavljeno Januar 24, 2007 Opozori Objavljeno Januar 24, 2007 O.K. motomarsovci. Sporočam Vam, da jutri odpotujem v ZDA/Virginia/Yorktown. Ob priliki Vam bom kaj sporočil in kako slikco prilimal. Vrnil se bom 10. aprila, ta prav cajt za moto sezono. Do takrat lepo ščistite ceste .) Srečno v Ameriki, pa pazi na hrano- lastna izkušnja. ( so k****, saj ti nori amerikanci dajo cuker še v kisle kumarice) Pazi na kilažo, da te bo motor spomladi lahko še peljal. Pa uživaj ga in izkoristi to Ameriko. Lp Regi
Thundercat Objavljeno Januar 24, 2007 Opozori Objavljeno Januar 24, 2007 O.K. motomarsovci. Sporočam Vam, da jutri odpotujem v ZDA/Virginia/Yorktown. Ob priliki Vam bom kaj sporočil in kako slikco prilimal. Vrnil se bom 10. aprila, ta prav cajt za moto sezono. Do takrat lepo ščistite ceste .) Srečno Simon! :OK:
Godfather Objavljeno Januar 24, 2007 Opozori Objavljeno Januar 24, 2007 (popravljeno) Schultz pozdravi mi kakšno sexy američanko(reci da jo don Corleone pozdravla) ma tam me itak vsi poznajo :grim :lol1: ti pa max uživaj :OK: PS A je tvoja zdej sama doma :whistle: :devil: B) :hmm: Popravljeno Januar 24, 2007. Popravil Godfather
Godfather Objavljeno Januar 25, 2007 Opozori Objavljeno Januar 25, 2007 (popravljeno) KAT kaj zdej si srečna :photo: ko je sneg :BUA: :BUA: :BUA: Popravljeno Januar 25, 2007. Popravil Godfather
Schultz Objavljeno Januar 26, 2007 Opozori Objavljeno Januar 26, 2007 Evo se javljam iz amerike. Slikce bom prlimal kdaj drugic, nisem imel se prilike, da bi sel ven iz baze. Za vikend bom imel vec casa in bom sel na kak izlet. Se beremo :)
Sanda7 Objavljeno Januar 27, 2007 Opozori Objavljeno Januar 27, 2007 neki hitr si ti prišel čez lužo aja pa sej zdej ni več titanik varjant pa to .) želimo ti lep in zanimiv vikend izven baze
gizmOkak Objavljeno Januar 27, 2007 Opozori Objavljeno Januar 27, 2007 Evo se javljam iz amerike. Slikce bom prlimal kdaj drugic, nisem imel se prilike, da bi sel ven iz baze. Za vikend bom imel vec casa in bom sel na kak izlet. Se beremo :) Report from Slovenia: weather: sunny air temp: -1°C Humidity: 0% Snow overall :OK: :OK: :OK: uživaj prjatu :yea1:
kat Objavljeno Januar 29, 2007 Opozori Objavljeno Januar 29, 2007 KAT kaj zdej si srečna :photo: ko je sneg :BUA: :BUA: :BUA: Ma itaq :yea1: , sam k sem pršla na sončno stran Alp ga je že pobralo :( , tko da mam hudo snegodolomitotožje :cry: , lohka pa mi pomagaš, en :010 in zraven brundi Odo snegu :grim .. mičkenu čudn narečje :hmm: ODA SNIHU Dej dej snih zej! Jebeš pumlad dej zej snih! Kipn ga en metr zej snih snih snih snih! Moje sneške toje sneške super sanke tralala če ga manka nam se sanka kuhan vinu nam ga da Zakua ni snih ciu lit (ciu lit) kua je glup ta svit (ta svit) jest čem bit eskim (eskim) snih na smi bit sam pazim! Moje sneške toje sneške super sanke tralala če ga manka nam se sanka kuhan vinu nam ga da Ris ni lipa če ni sniga prid ablak kipn ga če se u pismc kej na rima je zatu ka ni snega Moje sneške toje sneške super sanke tralala če ga manka nam se sanka kuhan vinu nam ga da Snegoljubka Kat :evilgrin:
Godfather Objavljeno Januar 30, 2007 Opozori Objavljeno Januar 30, 2007 :fredy: Teb se rola u glavi vrti............. :devil:
Gregs Objavljeno Januar 30, 2007 Opozori Objavljeno Januar 30, 2007 Alo primorci! Evo mene s smučanja... :D No, že v soboto, ma me je zvilo, da sem danes operatibilen in da začnem spet smetiti v temi... :D Snega je dost, da sva s Kat zadovoljna, tako da upam, da ste tudi ostali veseli... :lol1: :naughty:
Sanda7 Objavljeno Januar 30, 2007 Opozori Objavljeno Januar 30, 2007 o ja sem vesela vsak dan bolj,k ga je vsak dan manj jutr zihr ne bo ne duha ne sluha, da ga je sploh kaj zapadlo :OK: sam vsen so pa nasul neki tiste pizdarije od peska po cestah :headbang: :( :angry: sneg v visokogorje v doline pa sonce in toplino
missi Objavljeno Januar 30, 2007 Opozori Objavljeno Januar 30, 2007 o ja sem vesela vsak dan bolj,k ga je vsak dan manj jutr zihr ne bo ne duha ne sluha, da ga je sploh kaj zapadlo :OK: sam vsen so pa nasul neki tiste pizdarije od peska po cestah :headbang: :( :angry: sneg v visokogorje v doline pa sonce in toplino :OK: točno tako jaz se povsem strinjam s tabo :OK: ne maram zime naj bo že poletje :cry:
Sanda7 Objavljeno Januar 31, 2007 Opozori Objavljeno Januar 31, 2007 no vsaj nekdo mojih misli :OK: ejga schulc amerikanos dijo bono kaku je kolk je ura zdej tam pr teb :hmm:
Schultz Objavljeno Januar 31, 2007 Opozori Objavljeno Januar 31, 2007 Evo mene....... en short report: 1. hrana: buh pomagi (edino kar se mi zdi naravno je solata, ostalo je vse ala Starship troopers varianta-ne ves kaj jes) 2. cimer: Je iz Angole, v redu samo smrci na 100 Dcb 3. vreme: je lepo, mater pogresam motor 4. folk: je ful prijazen, v nakupovalnem centru te pozdravijo tudi popolni neznanci( v BTC-ju buhvarij, da se v koga po nesreci zaletis, te poslje u tri pm) 5. avtomobili: si luzer ce nimas najmanj V8 O.K.... to je za sedaj vse. Se beremo
nts Objavljeno Februar 1, 2007 Opozori Objavljeno Februar 1, 2007 Ti pošiljem pozdrave iz Postojne..... :OK: :yea1: , pa eno domače pivo .) :beer2:
Schultz Objavljeno Februar 1, 2007 Opozori Objavljeno Februar 1, 2007 @sanda: tu v Yorktownu smo 6 ur rikwerc kot slo
Sanda7 Objavljeno Februar 1, 2007 Opozori Objavljeno Februar 1, 2007 u se pravi bo pr vas kmal povdne zvonilu :D čas kosila,zakon,mi bomo šli pa kmal spat kdaj boš kakšno fotko nalimov :hmm:
kat Objavljeno Februar 2, 2007 Opozori Objavljeno Februar 2, 2007 Alo primorci! Evo mene s smučanja... :D No, že v soboto, ma me je zvilo, da sem danes operatibilen in da začnem spet smetiti v temi... :D Snega je dost, da sva s Kat zadovoljna, tako da upam, da ste tudi ostali veseli... :lol1: :naughty: da ga spet mal prkličemo :evilgrin:
Sanda7 Objavljeno Februar 2, 2007 Opozori Objavljeno Februar 2, 2007 kat jebote ne klič hudiča pa kaj ni lepu zuni sončk 15 stopin brez vetrca,ptički nažigajo prejle sm na vrtu marjetico odtrgala fotr je žehto obešov v kratkih rokavih,kaj hočeš lepšega ok,motor mi fali ja prodala sm ga,zdej pa bo kar bo
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se