Sanda7 Objavljeno Marec 6, 2007 Opozori Objavljeno Marec 6, 2007 a to že veš da bo lepo vreme al so sam tvoje želje :hmm:
Miha Z. Objavljeno Marec 6, 2007 Opozori Objavljeno Marec 6, 2007 bo treba it na "koršo" vrtet boršco se mi zdi za vse te finančne podvige :grim ne skrbi že vrtim.....ti sam poklič..... :devil: Gregs! vse naj naj tud z moje strani!velik zdravja in brez kaskaderskih podvigov po cesti.... :beer2: lp
Stric Burek Objavljeno Marec 6, 2007 Opozori Objavljeno Marec 6, 2007 Gregs, vse najboljš še z moje strani... :OK:
gizmOkak Objavljeno Marec 6, 2007 Opozori Objavljeno Marec 6, 2007 Vse najboljše gregs še od mene.. Ej kje ste bili to slikani na slikci ? Drugič pridem še sam se bom pohvalu med samimi motoristi/kami pred davnimi štirimi leti pri mostu na soči...e ja so bli cajti ja :blush:
Irencko Objavljeno Marec 6, 2007 Opozori Objavljeno Marec 6, 2007 :OK: gregsi, vse tanartabolš, na vseh področjih :OK:
Godfather Objavljeno Marec 6, 2007 Opozori Objavljeno Marec 6, 2007 Gregs da bi jih veliko položil tako žensk kot tudi ovinkov :beer2: :010 :beer2:
Gregs Objavljeno Marec 6, 2007 Opozori Objavljeno Marec 6, 2007 Gregs da bi jih veliko položil tako žensk kot tudi ovinkov Hvala vsem... :OK: Drugače pa, God: ne vem, če bi se Grenenlandija strinjala s tabo.... ;) Glede žensk gotovo ne... :lol1:
kat Objavljeno Marec 7, 2007 Opozori Objavljeno Marec 7, 2007 Hvala vsem... :OK: Drugače pa, God: ne vem, če bi se Grenenlandija strinjala s tabo.... ;) Glede žensk gotovo ne... :lol1: O madonca spet me je povozu cajt :rolleyes:, ampak zihr ti dons nben ni vošču :P , torej Gvegsi vse t nar t bolš tud od nas :yea1: ..... hehe Godfather je pa čist v polaganje, se ve da ceglov, padu :lol:
nts Objavljeno Marec 9, 2007 Opozori Objavljeno Marec 9, 2007 Par dni me ni na forumu .) pa imajo kar trije rd.....po vrsti.... PEK, GREGS, FABI..... vse najboljše vsem trem, upam, da se bomo letos kej vozili skupaj, al pa vsaj (da se malo pohvalim) prišli k nama na obisk .) :yea1:
Sanda7 Objavljeno Marec 9, 2007 Opozori Objavljeno Marec 9, 2007 Fabi vse tanartabul ej nts upam na oboje,pa nej že enkrat registrira motor bojda bo lep vikend,ima da se obrne ene 500km :D
GorazdH Objavljeno Marec 9, 2007 Opozori Objavljeno Marec 9, 2007 sem ti reku sanda da bo lepo vreme :grim mam kristalno kroglo u glavi...eee..khm... :hmm:
Schultz Objavljeno Marec 9, 2007 Opozori Objavljeno Marec 9, 2007 O.k. vsem slavljencem, ki so in bodo imeli brsdeje v moji odsotnosti.....vse naj naj boljse.
ponky Objavljeno Marec 9, 2007 Opozori Objavljeno Marec 9, 2007 Vse najboljše,pa velik varnih furc za vse slavljence..... Al se kej vozmo zdej al ne? Jaz bil dons v Tolminu,pa sem sam dva srečal....no,v nedeljo je pa blo kar pravo...v eni uri sem jih na goriškem srečal kar ene 30 komadov... Menda bo vikend lep,sam kaj,ko mormo eni na job,v soboto in nedeljo popoldan... Danes je po 18. uri v CitroCentru v Kromberku predstavitev tanovih Kawasakijev,organizator Mehanika Gregorič iz Vogrskega...a pridete?
Gregs Objavljeno Marec 9, 2007 Opozori Objavljeno Marec 9, 2007 Fabi... vse najboljše!!! :004 Nts.... vama pa veliko sreče v novem gnezdecu.... ;)
Sanda7 Objavljeno Marec 9, 2007 Opozori Objavljeno Marec 9, 2007 pa da ne bosta takoj gnezdece naselila z mladički hehehe .)
gizmOkak Objavljeno Marec 10, 2007 Opozori Objavljeno Marec 10, 2007 tudi szi moje strani use tanartabujši vsem za naprej in nazaj :OK:
Burnout Objavljeno Marec 11, 2007 Opozori Objavljeno Marec 11, 2007 Se pridružujem čestitkam :D Lp Burnout
nts Objavljeno Marec 12, 2007 Opozori Objavljeno Marec 12, 2007 Nts.... vama pa veliko sreče v novem gnezdecu.... ;) Hvala :winkiss: pa da ne bosta takoj gnezdece naselila z mladički hehehe .) Glede na to, da kumi čakava svobodo, se nč ne ve :whistle: yankee vse tanartabulš :D Jst ti tudi želim vse naj naj :yea1:
Sanda7 Objavljeno Marec 12, 2007 Opozori Objavljeno Marec 12, 2007 kaj primorci se bomo v soboto pridružli gorencam na furi al kaj :hmm:
Thundercat Objavljeno Marec 12, 2007 Opozori Objavljeno Marec 12, 2007 matr so zgodnji.... :fredy: no bomo videli, verjetno še ne bo registrirana kobilica...se bodo pa potem oni na naši vožnji pridružili...da nas bo več....
Miha Z. Objavljeno Marec 12, 2007 Opozori Objavljeno Marec 12, 2007 Al se kej vozmo zdej al ne? ne.... :blush:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se