SEOI-NAGE Objavljeno Marec 12, 2007 Objavljeno Marec 12, 2007 kolk nas je pa kdaj čemo kam udart eno turco?
Miha Z. Objavljeno Marec 13, 2007 Objavljeno Marec 13, 2007 jz jo grem zdele eno solo usekat :D jej kak se majo eni fajn! :P
Sanda7 Objavljeno Marec 13, 2007 Objavljeno Marec 13, 2007 hvala bogu jutr grem tud,pa dvakrat ni za rečt da ne bom šla spet prot morju štart bo okol 15h
GorazdH Objavljeno Marec 15, 2007 Objavljeno Marec 15, 2007 (popravljeno) no ker pride u rihemberk u nedeljo? bi blo res fajn spit neki, pojest mal golaža in pole fura kam u 3PM za soncem :kva2: duhec, če si še živ, si zrihtu motorčk? ker zadnje cajte se jst neki z devilish furam naokoli...no sam ob nedeljah seveda :lol1: Popravljeno Marec 15, 2007. Popravil GorazdH
Draksler Objavljeno Marec 17, 2007 Objavljeno Marec 17, 2007 Hojla Primorci! Danes spraznite ceste, kajti uletava Gorenjska Motosvet sekcija............Portorož je NAŠ! :kva2: :grim Upam, da se kaj srečamo.........
Miha Z. Objavljeno Marec 17, 2007 Objavljeno Marec 17, 2007 matr...sej je več motorjev po cesti kot med glavno sezono! jest pa doma kamin zidam....ke jajc...
SEOI-NAGE Objavljeno Marec 17, 2007 Objavljeno Marec 17, 2007 e ta tvoj kamin, daj boš ko bo grdo vreme gremo se pelat zdej kam mi svetujete danes?
Sanda7 Objavljeno Marec 19, 2007 Objavljeno Marec 19, 2007 danes prav nič .) žal sem vidla da si me klical sem čakala glih trajekt za na Pag
SEOI-NAGE Objavljeno Marec 19, 2007 Objavljeno Marec 19, 2007 urka kaj si pa delala doli ? Mati moja pa tebi niti ni tako slabo, jaz sem bil v Postojni pa še en z benkotom, pa sm te poklicu če prideš zravn
Sanda7 Objavljeno Marec 19, 2007 Objavljeno Marec 19, 2007 ja šla sem se vozit,sem že cel tedn sanjala o furi po jadranski magistralki in u soboto je tako prišlo, da sem si željo izpolnila :OK: in če bi blo vreme bi šla v sredo 100%še enkrat :grim mamico in sneg :angry: že luči neki žmrkajo,še štroma da zmanka pa smo v riti
Sanda7 Objavljeno Marec 19, 2007 Objavljeno Marec 19, 2007 aja si uprašal kaj sem delala dol no ja med drugim,da se nisem sam vozila,sem se šla še mal kmetice mal sva jih nafutrala,da pol za prvega maja k grem dol,da ga bom zasluženo jedla :OK: full so mehke
SEOI-NAGE Objavljeno Marec 19, 2007 Objavljeno Marec 19, 2007 Super lepo si se mela, pa kaj si šla sama ali je tisto izbranc ? Fajn se mejte primorci lahko noč
GorazdH Objavljeno Marec 20, 2007 Objavljeno Marec 20, 2007 a si na zadnji sliki tudi ti kje? :P se hecam. :grrr lepo lepo! komi čakam poletje :grim
Sanda7 Objavljeno Marec 20, 2007 Objavljeno Marec 20, 2007 ja tisto je moj Prijatelj,sam on je štartal že zutraj ob 6h,jz pa sem krenila ob pol 11h v nedeljo sva pa skupaj šibnla domov dijo bono in sneg,m :angry: a sm tku jezna da je kr groza upam da do vikenda zgine ta sneg,da ogreje nazaj na delovno temparaturo in da se začnemo fjakat okol
gizmOkak Objavljeno Marec 20, 2007 Objavljeno Marec 20, 2007 dijo bono in sneg,m :angry: a sm tku jezna da je kr groza Nimam nč proti, sm lih kupu nove gume :kva2:
SEOI-NAGE Objavljeno Marec 20, 2007 Objavljeno Marec 20, 2007 Ben kaj danes ste samo spali, ni za it nikamor kajne ? Ej še nekaj dajte mi tako na hitro povedat da ne skačem v drugo temo, kolk stanejo take povprečne zavorne ploščice za Gsx-r. Verjetno so podobne kot za druge motorje, torej cena se giblje okrog? Pa lep pozdrav
Sanda7 Objavljeno Marec 20, 2007 Objavljeno Marec 20, 2007 ne vem zadne za fejzerko so ble okol 7jurjev se pravi cca 30evrov u novi gorici pr simčiču
Stric Burek Objavljeno Marec 21, 2007 Objavljeno Marec 21, 2007 Ben kaj danes ste samo spali, ni za it nikamor kajne ? Ej še nekaj dajte mi tako na hitro povedat da ne skačem v drugo temo, kolk stanejo take povprečne zavorne ploščice za Gsx-r. Verjetno so podobne kot za druge motorje, torej cena se giblje okrog? Pa lep pozdrav Vprašej v temi za to namenjeni .) Sprednje so ble moje EBC street 15k sit, zadnjih pa nisem menjal. Načeloma so okrog 7-8k na disk Pa ne dajej kakih levih, ker boš kupoval čez leto nove diske
GorazdH Objavljeno Marec 21, 2007 Objavljeno Marec 21, 2007 kej kaže za vikend? neki sem ujel da naj bi ga sralo vreme?? :glare:
SEOI-NAGE Objavljeno Marec 21, 2007 Objavljeno Marec 21, 2007 A kaj pa Nissin znamko poznate ? Bom pa zagotovo vzel nekaj dobrega, ker bom odprl drug tedn motor ko bo sonce pa bojo morale hudo stiskat :D
gizmOkak Objavljeno Marec 21, 2007 Objavljeno Marec 21, 2007 A kaj pa Nissin znamko poznate ? Bom pa zagotovo vzel nekaj dobrega, ker bom odprl drug tedn motor ko bo sonce pa bojo morale hudo stiskat :D Nissinove so ene najbolših (originali pač). Sem jih imel full sinterred racing zmeri na CBR-ki v kombinaciji z brembo sistemom :grim ni bolšga. Če rabiš lahko zrihtam poceni :OK:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se