SEOI-NAGE Objavljeno April 10, 2007 Opozori Objavljeno April 10, 2007 ej Sanda a sva se videla včeraj ? Ena Golda mi je prižgala vse reflektorje da nisem nič vidu pa sem mislu da me maš tako rada da ne šparaš na energiji. Potem sem pomislil da ne bo slučajno ugasnu motorja ker ga nebo več užgala je vse porabla elektrike za luči :D
gizmOkak Objavljeno April 10, 2007 Opozori Objavljeno April 10, 2007 uf, par dni me ni, je že use nabito z objavami :kva2: :slap: po vrsti: 1. Duhulo: Vse naj naj, čeprou z zamudo :whistle: upam d sprejmeš useeno ;) 2. Cpt. Schultz: Welcome back man :yea1: ostali, uživajte na cesti, pa dejte pazit tudi na motoriste same. Zadnič sm enga hmal zbou s ceste (ma zanalašč :devil: ) preklet pizdek je piču mimo avta 150, sm ga vidu u špeglo, se mu umaknu na kraj cestišča. Me prehiti, po žlajfu na mtrvo pa tavelik prst mi pokaže... matr, drugič ga pelem na haubi do doma :devil: :devil:
Miha Z. Objavljeno April 11, 2007 Opozori Objavljeno April 11, 2007 ma bomo organizirali,mormo,drgač smo pa pusiji enkrat v aprilu :hmm: :blush: O:-)
Sanda7 Objavljeno April 11, 2007 Opozori Objavljeno April 11, 2007 Gsx600 ma ne vem če si prav videl golda je bla nazadne na terenu u pondelk pa še to na dolenjski relaciji no jutr če bo šlo vse kot bi moralo jit bom takoj po šihtu registritrala en motor in pole gas magar na morje,če je kdo za furco al pa kak kofetek naj mi javi računam da bo štart nekje po 15:30
Thundercat Objavljeno April 11, 2007 Opozori Objavljeno April 11, 2007 ,če je kdo za furco al pa kak kofetek naj mi javi računam da bo štart nekje po 15:30 mejbi bejbi :D
Schultz Objavljeno April 11, 2007 Opozori Objavljeno April 11, 2007 Jutri grem kupit nove copate kawi in pole se lahko kaj vidmo na kakšnem kofetu. Ta pravem kofetu, ne ameriški rjavi vodi brez kofeina.
Godfather Objavljeno April 12, 2007 Opozori Objavljeno April 12, 2007 Amerikanota :eek: :hmm: :D ??? :slap: :slap: :slap: :slap: Ma tudi vas pogrešam najbolj pa motor
MOTOVILC Objavljeno April 13, 2007 Opozori Objavljeno April 13, 2007 (popravljeno) ekkola, če bo kateri(a) srečal to vozilo :worship: prepoznavni znak oz. promocijsko vozilo moto kluba Feistritz :yea1: Popravljeno April 13, 2007. Popravil MOTOVILC
Gregs Objavljeno April 13, 2007 Opozori Objavljeno April 13, 2007 Lepo restavriran kombi.... :worship:
Sanda7 Objavljeno April 13, 2007 Opozori Objavljeno April 13, 2007 jz bi raj tebe srečala k kombi :D te nisem vidla že celo večnost drgač pa hudo zgleda :OK: kaj primorci se bomo kej zmenli za furo in odojka seveda :hmm:
Sanda7 Objavljeno April 13, 2007 Opozori Objavljeno April 13, 2007 Schiltz in sulica prav lepo vaju je bilo videti :grim :OK:
Burnout Objavljeno April 14, 2007 Opozori Objavljeno April 14, 2007 Gre kdo jutri po kosilu kam? LP Burnout
Thundercat Objavljeno April 14, 2007 Opozori Objavljeno April 14, 2007 Midva danes po kosilu šibava na obalo...mogoče se kaj vidimo na cesti... jutri pa je nov dan :D
Sanda7 Objavljeno April 14, 2007 Opozori Objavljeno April 14, 2007 pa smo se res vidli :lol1: sem vama mal plane zjebala .)
Thundercat Objavljeno April 14, 2007 Opozori Objavljeno April 14, 2007 pa smo se res vidli :lol1: sem vama mal plane zjebala .) nasprotno...bilo je lepo, zabavno in poučno....midva sva se imela fajn...drugič gremo proti Mostu na Soči, upam da bo kaka podobna tema za pogovor...čist sem zrajcan.... :kva2: :kva1: :naughty: O:-)
Sanda7 Objavljeno April 16, 2007 Opozori Objavljeno April 16, 2007 hehe,danes sem pa še jaz zrajcana,pondelk šiht pa to .) no ja pustmo to drgač pa fajn je blo,sploh po dolgmu času spet pelat MOTOR,sm mislila da sem v sedmih nebesih ko sem se gor usedla,čeprav ponavad mam rajš trdega ampak v tem primeru mi mehkejši bolj odgovarja :grim dobra tura je v planu,upam da bo vreme pa cajt
Sanda7 Objavljeno April 19, 2007 Opozori Objavljeno April 19, 2007 najbol da kr zaklenemo to sekcijo itak se nč ne dogaja :devil:
Burnout Objavljeno April 20, 2007 Opozori Objavljeno April 20, 2007 Zgleda da se vsi vozijo :P :krneki: :evilgrin: Lp Burnout
GorazdH Objavljeno April 20, 2007 Opozori Objavljeno April 20, 2007 ja podnaslov teme je sex, bikes in rocknroll, kej češ prčakavat ku da vse skup zamre ko se loti pomlad :P
pek Objavljeno April 20, 2007 Opozori Objavljeno April 20, 2007 Še dobro,da je Sanda,da vsake toliko časa malo podroca klapo :OK: k če ne bi res lahko ukinli sekcijo :blink:
SEOI-NAGE Objavljeno April 20, 2007 Opozori Objavljeno April 20, 2007 No, potem pa dajmo o seksu. Ste kej dinglali danes ? Jaz se morm pohvalit tri runde, tretja je že bla muka a sem mogu dokončat :grim
Sanda7 Objavljeno April 21, 2007 Opozori Objavljeno April 21, 2007 sex kaj je že to :hmm: sploh ne spomnem kdaj sem na zadne je že tolk od tega četrtka,da bo treba kmal kej ukrent al je bla clo sreda :headbang: a se na morju že sončjo kej zgori brez :hmm:
Miha Z. Objavljeno April 22, 2007 Opozori Objavljeno April 22, 2007 sex kaj je že to :hmm: si mi vzela iz tipkovnice....sam ti bi pa ja mogla vedet :blink: zgoraj brez?!dvomim.....mal piha....lohk dobiš prepih na zizikah.... nč bo treba jit v kontrolo mal počekirat :krneki: kera članica mk road shadows ma enga čoperčka,mislm da 125ccm pa LJ tablco gor?!učeri videna na našem koncu (na petrolu) z falcon46 :hmm:
Irencko Objavljeno April 22, 2007 Opozori Objavljeno April 22, 2007 (popravljeno) kera članica mk road shadows ma enga čoperčka,mislm da 125ccm pa LJ tablco gor?!učeri videna na našem koncu (na petrolu) z falcon46 :hmm: jst :P ja res sva bla dol, padla lepa turca :OK: ket si biu ti? drugič pocuki :blush: Popravljeno April 22, 2007. Popravil Irencko
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se