Irencko Objavljeno Junij 7, 2007 Opozori Objavljeno Junij 7, 2007 :lol1: kar j dobr ni slabu :whistle:
Sanda7 Objavljeno Junij 7, 2007 Opozori Objavljeno Junij 7, 2007 ne vem če se bomo mi kdaj prbližal gorencem se mi zdi da se za nanj trudim
pek Objavljeno Junij 8, 2007 Opozori Objavljeno Junij 8, 2007 ne vem če se bomo mi kdaj prbližal gorencemse mi zdi da se za nanj trudim Kaj češ rečt,da je treba nabijat post da jih ulovimo :hmm: pole Primorci navali narode :yea2:
Sanda7 Objavljeno Junij 8, 2007 Opozori Objavljeno Junij 8, 2007 neki v tem smislu ja sam se mi zdi da smo preleni
nts Objavljeno Junij 8, 2007 Opozori Objavljeno Junij 8, 2007 ja Sanda... napiše kej o čem bomo pisali pa bo debata stekla :glare: .... ne moreš napisat dejmo ujet gorence... kaj naj na to pišem.... :winkiss:
Sanda7 Objavljeno Junij 8, 2007 Opozori Objavljeno Junij 8, 2007 uf manka se pisanja na to temo lohk najprej ujamemo vsakega posameznika in se potem odločimo kaj narediti z njim ampak dejmo raj kej pisat na temo MORJE k grem glih zdej spet mal na Pag pogledat,sicer pa grem šele četrtič dol :whistle:
TONTO Objavljeno Junij 8, 2007 Opozori Objavljeno Junij 8, 2007 :hmm: dejmo raj kej pisat na temo MORJE k grem glih zdej spet mal na Pag pogledat,sicer pa grem šele četrtič dol :whistle:
gizmOkak Objavljeno Junij 8, 2007 Opozori Objavljeno Junij 8, 2007 pa uzemte zravn brisače še en kos najlona, da k se obrišete tista sol ostane na najlonu... prije prou za na pašto pole :lol1:
Sanda7 Objavljeno Junij 8, 2007 Opozori Objavljeno Junij 8, 2007 čak mal o temle najlonu pa mi ni glih najbl jasno
Miha Z. Objavljeno Junij 8, 2007 Opozori Objavljeno Junij 8, 2007 da k se obrišete tista sol ostane na najlonu... prije prou za na pašto pole :lol1: sej nismo gorenjci.... :krneki:
pek Objavljeno Junij 8, 2007 Opozori Objavljeno Junij 8, 2007 Ola :010 se je takoj debata nardila :grupni: manjka se tem za čvekat :grim drugače pa kaj gre gdo v Žiri jutri
TONTO Objavljeno Junij 8, 2007 Opozori Objavljeno Junij 8, 2007 Ola :010 se je takoj debata nardila :grupni: manjka se tem za čvekat :grim drugače pa kaj gre gdo v Žiri jutri SAGURNA KAK :P :P PA
Irencko Objavljeno Junij 8, 2007 Opozori Objavljeno Junij 8, 2007 jst tut :whistle: kdo sploh dvom u tu :naughty:
Miha Z. Objavljeno Junij 8, 2007 Opozori Objavljeno Junij 8, 2007 no jest nism plavu u morju že.....hmmm.....aja...no predlani sm nazadnjič....letos pa tud bolj slabo kaže :unsure:
TONTO Objavljeno Junij 8, 2007 Opozori Objavljeno Junij 8, 2007 no jest nism plavu u morju že.....hmmm.....aja...no predlani sm nazadnjič....letos pa tud bolj slabo kaže :unsure: Sej laško(pir) tut šteje, ka tm pa ti velik plavaš,pa pazi da ne boš utonu u kašnem kriglu. :lol1: :slap:
gizmOkak Objavljeno Junij 9, 2007 Opozori Objavljeno Junij 9, 2007 že 4 leta hodim na morje v kombinezonu :lol1: :lol1: oz sem, lani pa sploh blizu nism bu... še to :slap: pa veste kaj... ga niti ne pogrešam :hmm: :huh:
pek Objavljeno Junij 9, 2007 Opozori Objavljeno Junij 9, 2007 že 4 leta hodim na morje v kombinezonu :lol1: :lol1: oz sem, lani pa sploh blizu nism bu... še to :slap: pa veste kaj... ga niti ne pogrešam :hmm: :huh: A zato lani morje ni "cvetelo" :lol1: :whistle: :hmm:
Tadeusz Objavljeno Junij 9, 2007 Opozori Objavljeno Junij 9, 2007 ha...jst pa sm se že kopal letos v morju :naughty: ...joj jst pa ne bom mogu it v Žiri, ker nism doma :( ...mi boste poročali kako je blo?
gizmOkak Objavljeno Junij 9, 2007 Opozori Objavljeno Junij 9, 2007 (popravljeno) A zato lani morje ni "cvetelo" :lol1: :whistle: :hmm: to bo to ja... zadnič sem te vidu na mostu čez obvoznico vn s šempetra proti rožni... sem ti pozdravu iz avta, ti meni nazaj, pa nevem če si lih vedu komu mahaš :whistle: nekam zamišleno si pogledu :lol: Popravljeno Junij 9, 2007. Popravil gizmOkak
TONTO Objavljeno Junij 10, 2007 Opozori Objavljeno Junij 10, 2007 prišli iz Žiri (KRIZA) ampak še diham.Tisti ki niste bli lohk kar jokate.samo je več kasnu. :xx:
Tadeusz Objavljeno Junij 10, 2007 Opozori Objavljeno Junij 10, 2007 eh...sm vedu, da je zakon tam gor...kaj čmo...sej bo še kak zbor kej v kratkem :)
Irencko Objavljeno Junij 10, 2007 Opozori Objavljeno Junij 10, 2007 uf zborčkov še poun... ma žiri... ksno :xx: :whistle:
Sanda7 Objavljeno Junij 10, 2007 Opozori Objavljeno Junij 10, 2007 evo jz tud prispela domov iz morja(paga) ma je blu tko fajn da mi je blo kr hudo k sem mogla nazaj domov fajn sem se okopala posončla,jedla kalamare,hobotnico,janca,palačinke,..... sam tale najlon,mi še vedno ni jasn
pek Objavljeno Junij 10, 2007 Opozori Objavljeno Junij 10, 2007 to bo to ja... zadnič sem te vidu na mostu čez obvoznico vn s šempetra proti rožni... sem ti pozdravu iz avta, ti meni nazaj, pa nevem če si lih vedu komu mahaš :whistle: nekam zamišleno si pogledu :lol: Že res da sem slep ku kura,ma sem te vseeno prepoznal :worship: drugač pa prišel z Žiri in je blo kar prcej hudo :whistle:
TONTO Objavljeno Junij 11, 2007 Opozori Objavljeno Junij 11, 2007 evo jz tud prispela domov iz morja(paga) ma je blu tko fajn da mi je blo kr hudo k sem mogla nazaj domov fajn sem se okopala posončla,jedla kalamare,hobotnico,janca,palačinke,..... sam tale najlon,mi še vedno ni jasn ma ne zamenjam celega Paga za tist kos zemle u Žireh, pa makar bi blo blata do grla. :nono: :nono: :yea1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se