SEOI-NAGE Objavljeno Junij 11, 2007 Opozori Objavljeno Junij 11, 2007 evo jz tud prispela domov iz morja(paga) ma je blu tko fajn da mi je blo kr hudo k sem mogla nazaj domov fajn sem se okopala posončla,jedla kalamare,hobotnico,janca,palačinke,..... sam tale najlon,mi še vedno ni jasn SANDAAAAAAAAAAA, veš kako sem te pogrešal.. Pridi kej na MSN da se dogovoriva kdaj zapalimo kako turo!
Klajba Objavljeno Junij 11, 2007 Opozori Objavljeno Junij 11, 2007 Pozdravljeni. Na Črnem Vrhu nad Idrijo naj bi bil moto piknik. Če kdo ve kaj več, naj kaj napiše tu gor. LP Klajba
TONTO Objavljeno Junij 11, 2007 Opozori Objavljeno Junij 11, 2007 Motopiknik bo v soboto pridite do časa, ker je zelo zanimiva panoramska vožnja.Piknik organizira moto MERKUR,in do zdaj je bilo zmerom špica.Prostor za šotore je OK,dogajanje je v veliki kasarni tako da dež ni ovira. Hrana,pijača in ostalo je zagotovljeno.Dogajanje skoraj sredi vasi ne morš zgrešit. Samo do Črnega vrha nad Idrijo moraš pridet. Se ga vidma! :yea1: :yea1: :yea1: :P
Godfather Objavljeno Junij 11, 2007 Opozori Objavljeno Junij 11, 2007 UUUUUUUUUUUUUlalala kakšen vikend.Čvapi, vješalice,bakljava, jelen pivo, vranac, Srbijanke, Bosanke.............................skratka krasno. :worship:
Sanda7 Objavljeno Junij 11, 2007 Opozori Objavljeno Junij 11, 2007 jelen pivo je pa zakon drgač pa ja mi je kr mal žal za žiri sam jebat ga,tud na morju je blo fajn
Irencko Objavljeno Junij 11, 2007 Opozori Objavljeno Junij 11, 2007 sam res j blo zakon u žireh... smo te kr mal pogrešal :P
TONTO Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 jelen pivo je pa zakon Ne delam reklame ampak zakon je LAŠKO in pika.Pa tut Jelena smo velik požrl pač u sili še hudič muhe žere :kva2: :kva2:
Sanda7 Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 ma kdo pa mene ne pogreša :winkiss: no sej ne da bi glih reklamo za jelena delala na vsa usta,k drgač zakon je itak LAŠKO drugač pa tud hainikenu nč ne fali pa kak budvaizer na češkem se prleže pa na slovaškem kak topvar pa pr bratih hrvatih sede žuja v novih zelenih steklenicah drugače pa da bo bl jasno govorim o ožujskem pivu trgač pa za žejo je tud union v redu ampak sam za žejo tolk o tem pivu da bo treba jit res enga zvrnt :rolleyes:
nts Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 ma sam pivo ne.... men je tolk zanič.... :SS :SS
TONTO Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 ma sam pivo ne.... men je tolk zanič.... :SS :SS Saj te nobeden ne sil,ti kar pr s... ostan.NI DOBRO Ampak ZDRAVO pa še manj. :devil:
Sanda7 Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 sej men je blo tud zanič oz mi je kakšn še vedno sam to je IN in ga je treba pit :winkiss: vidm da te morem kdaj sabo na kako ffešto uzet pa da se ga mal nacuzamo
pek Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 ma sam pivo ne.... men je tolk zanič.... :SS :SS Če boš pridno vadla,boš vidla da ti bo ratalo in se boš navadlain ti bo ratalo celo dobro :lol1: O:-) :beer1:
Sanda7 Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 ja jz se s Pekom čist strinjam sam navadt se ga je treba tko k olive
TONTO Objavljeno Junij 13, 2007 Opozori Objavljeno Junij 13, 2007 ja jz se s Pekom čist strinjamsam navadt se ga je treba tko k olive Na katero OLIVO misliš :? ,a mogoče tisto od Popaja?,al ta črne - so bol strong.
TONTO Objavljeno Junij 13, 2007 Opozori Objavljeno Junij 13, 2007 :blink: :wacko: :SS DOBRO JUTRO O:-)
Miha Z. Objavljeno Junij 13, 2007 Opozori Objavljeno Junij 13, 2007 (popravljeno) DOBRO JUTRO O:-) o dobro jutro.. :yea1: ..bejž delat ne viset na intrnetu..... :krneki: Popravljeno Junij 13, 2007. Popravil Miha Z.
TONTO Objavljeno Junij 13, 2007 Opozori Objavljeno Junij 13, 2007 o dobro jutro.. :yea1: ..bejž delat ne viset na intrnetu..... :krneki: Sem popoudne, Zdej grem pa na en kufe.
nts Objavljeno Junij 13, 2007 Opozori Objavljeno Junij 13, 2007 popoldne si, pa si že ustal :wacko: jst bi še spala
Sanda7 Objavljeno Junij 13, 2007 Opozori Objavljeno Junij 13, 2007 jz sm tud popoldne in sem glih na kofetu u luxorju oz kofe me čaka na šanku tko da še to dokončam pa se zvalim za šank
Sanda7 Objavljeno Junij 13, 2007 Opozori Objavljeno Junij 13, 2007 danes ima pa naš maxximum rojstn dan maxo vse tanartabulš pa kej na ride ulet da te u živu izljubim :winkiss:
Schultz Objavljeno Junij 13, 2007 Opozori Objavljeno Junij 13, 2007 V petek, če bo le vreme, bi šel na eno turo z mopedom. Relacija: Dutovlje-Postojna-ride-Vrhnika-Horjul-Škofja loka-Kamnik-Tuhinjska dolina-Mozirje-Šoštanj-Velenje-in povratek bi se še zmenli...
pek Objavljeno Junij 13, 2007 Opozori Objavljeno Junij 13, 2007 Na katero OLIVO misliš :? ,a mogoče tisto od Popaja?,al ta črne - so bol strong. Sanda ti če povedat da oliva je ku bira.ni važno kakšna je, vsaka je za kej uporabna :evilgrin: :whistle:
TONTO Objavljeno Junij 14, 2007 Opozori Objavljeno Junij 14, 2007 popoldne si, pa si že ustal :wacko: jst bi še spala Jast tut spal, sam sm sam in kej nej delam u cujnah. :whistle: :xx:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se