GorazdH Objavljeno Junij 29, 2007 Objavljeno Junij 29, 2007 sanda! na...zej mi je pa vstal od tega egotripa :unsure: :whistle: Mihc, srečno pot, pa raje ne preganjaj italijank, škoda cajta... :whistle: drgač je pa še ta vikend osmica v Brjah pri Komnu :whistle:
TONTO Objavljeno Junij 29, 2007 Objavljeno Junij 29, 2007 sanda! na...zej mi je pa vstal od tega egotripa :unsure: :whistle: O TI PRASE, pazi ta ti u ta nov kombinezon ne usuje. Alora bu mstnu pa tut spousku, pole boš pa mislu da je usne preveč fabršku namazanu :kva2: :lol1: :kva2: :lol1:
Sanda7 Objavljeno Junij 29, 2007 Objavljeno Junij 29, 2007 na pa sm spet kriva :headbang: dns pa pičim u sarajevo na zborček to se bom najela prasca, janca,čvapov in bureka :worship:
GorazdH Objavljeno Junij 29, 2007 Objavljeno Junij 29, 2007 da mi boš potem rigala po čebuli med akcijo? :angry: srečno pot :photo:
Sanda7 Objavljeno Junij 29, 2007 Objavljeno Junij 29, 2007 ah mal pa lahko parkrat na leto je tud to dovoljeno :whistle:
maus Objavljeno Junij 29, 2007 Objavljeno Junij 29, 2007 ah mal pa lahko parkrat na leto je tud to dovoljeno :whistle: seveda ti je dovoljeno :whistle: ... vonj po čebuli itak preženeš s česnom :lol1:
pek Objavljeno Junij 29, 2007 Objavljeno Junij 29, 2007 ma sej česen in čebula veljajo za afrodizične rastline :naughty:
SEOI-NAGE Objavljeno Julij 1, 2007 Objavljeno Julij 1, 2007 Danes neko dogajanje v Logatcu, dirke supermoto bi šel pogledal pa nimam kompanije(družbe). Bi rabu družbo, kaj kdo šiba do gor ? Se tam ustavmo ob 12 uri začne potem pa lahk greva še kam...Bi bil zelo vesel
Godfather Objavljeno Julij 1, 2007 Objavljeno Julij 1, 2007 Rdeči petelini Primorsko-Gorenska naveza (Pečo,Batzajla in Godfather) smo se udeležili 6 urne dirke jermenarjev v Žalcu in dosegli 4. mesto. Hmmmmmm sam kaj ko smo 45 min pred koncen vodili za 5 krogov pol pa sem se jaz mal strosu in pri padcu mal zvil zadnji zobnik.Popravilo je vzelo 15 krogov in tako smo padli na 4.mesto. Vsekakor bilo je lepo in uživali smo kar se da. :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: Naslednja dirka 8.9.07 -Kamnik
gizmOkak Objavljeno Julij 1, 2007 Objavljeno Julij 1, 2007 Danes neko dogajanje v Logatcu, dirke supermoto bi šel pogledal pa nimam kompanije(družbe). Bi rabu družbo, kaj kdo šiba do gor ? Se tam ustavmo ob 12 uri začne potem pa lahk greva še kam...Bi bil zelo vesel drugič piš prej. Nas je blo MS-jevcev kar precej :D
SEOI-NAGE Objavljeno Julij 1, 2007 Objavljeno Julij 1, 2007 Jebemtiš, potem sem pa sam šel gor. Saj najbrž smo se videli prepoznali pa se nismo. Mogoče na črpalki tam zravn na rotondi?
gizmOkak Objavljeno Julij 2, 2007 Objavljeno Julij 2, 2007 biti jaz sz avtotam :D lahko pa, če si vidu črnga G3 z motosvet nalepko na kofanu :D
SEOI-NAGE Objavljeno Julij 2, 2007 Objavljeno Julij 2, 2007 Hmm, ne vem je bilo toliko tega da ni bilo časa vse naštudirat ...
Miha Z. Objavljeno Julij 3, 2007 Objavljeno Julij 3, 2007 pa raje ne preganjaj italijank, škoda cajta... :whistle: je ostalo pri preganjanju svizcev.... :blush:
TONTO Objavljeno Julij 3, 2007 Objavljeno Julij 3, 2007 je ostalo pri preganjanju svizcev.... :blush: Saj se ni treba hvalt,to smo že prej vedl, da te svizci bolj zanimajo kot pa makaronbeybe. :xx: :xx:
Miha Z. Objavljeno Julij 3, 2007 Objavljeno Julij 3, 2007 ej stari a veš ,da v štirih dneh nism bil niti enkrat pjan.... mogoče je blo krivi to ,de je bil liter pive na zboru 8eu :wacko:
Schultz Objavljeno Julij 4, 2007 Objavljeno Julij 4, 2007 ej stari a veš ,da v štirih dneh nism bil niti enkrat pjan.... mogoče je blo krivi to ,de je bil liter pive na zboru 8eu :wacko: 8 eurotov za liter bire....dej dej ma to ni sploh kak dnar :rolleyes: . V Grčiji je en bogi jegermaister 0,3 dl 5 eurototov.
Miha Z. Objavljeno Julij 4, 2007 Objavljeno Julij 4, 2007 no ja mogoče res ni,sam za mojo delavsko plačo je to več ko preveč.... :blush:
Irencko Objavljeno Julij 4, 2007 Objavljeno Julij 4, 2007 no ja mogoče res ni,sam za mojo delavsko plačo je to več ko preveč.... :blush: juf revež biu žejn... :unsure: hehe... ja no zato pa kr še vstaji pa na šiht hodi :whistle:
Miha Z. Objavljeno Julij 5, 2007 Objavljeno Julij 5, 2007 hehe... ja no zato pa kr še vstaji pa na šiht hodi :whistle: sem na dopustu do 16-tega..... :krneki:
GorazdH Objavljeno Julij 5, 2007 Objavljeno Julij 5, 2007 :krneki: 16? spet na dopusti...ti pa si ej...sej me boš dohitel :whistle: no kako je blo u dolomitih? dej kako slikco prflikej. taljank se pa raje ogibaj k edine resnično potrebne so une 40+ preverjeno :rolleyes:
Miha Z. Objavljeno Julij 5, 2007 Objavljeno Julij 5, 2007 tebe je nemogoče prehitet....pa tud če bi bil do novega leta na dopustu..... žal mi je crknu digitalc že prvi dan... :angry: jebemti tehniko ! blo bomba!še bom šel..... :yea1: se vidm zvečer v Astro Cafe??!
GorazdH Objavljeno Julij 5, 2007 Objavljeno Julij 5, 2007 glavno da ni crknu motor :lol1: no sej ne more, je honda :fredy: ja anti pridemo če do astrota vsaj na deci juicea in deci vode :kva1: če bo una matasta tamlada kelnarca sploh prnesla kej vun :doze: no sej take mamo radi a ne, malo mataste :kva2:
Irencko Objavljeno Julij 5, 2007 Objavljeno Julij 5, 2007 sem na dopustu do 16-tega..... :krneki: a tko, ja en si prvošjo, en pa delamo.. juf :whistle: kere ritke bojo za viknd na braniku? :whistle: :naughty: :whistle:
TONTO Objavljeno Julij 5, 2007 Objavljeno Julij 5, 2007 a tko, ja en si prvošjo, en pa delamo.. juf :whistle: kere ritke bojo za viknd na braniku? :whistle: :naughty: :whistle: VSE pa še katera več se bo dobila :grim :P
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se