maus Objavljeno Julij 18, 2007 Opozori Objavljeno Julij 18, 2007 a gre kdo u Kranj na zbor js :whistle:
Miha Z. Objavljeno Julij 18, 2007 Opozori Objavljeno Julij 18, 2007 jest...sam verjetn samo v petek.... :whistle:
Sanda7 Objavljeno Julij 19, 2007 Opozori Objavljeno Julij 19, 2007 jz pa verjetn u petek aja jutr pa u soboto in u nedeljo
pek Objavljeno Julij 19, 2007 Opozori Objavljeno Julij 19, 2007 Počasi se bližamo 40 je že 39 stopinj :wacko:
Miha Z. Objavljeno Julij 19, 2007 Opozori Objavljeno Julij 19, 2007 (popravljeno) za krepat..... :wacko: Popravljeno Julij 19, 2007. Popravil Miha Z.
girox Objavljeno Julij 19, 2007 Opozori Objavljeno Julij 19, 2007 Živjo! Še en Primorec. S temi temperaturami nuca klima. Travnik je že rjav. Vam povem en resničen vic; me po taki vročini ustavi policaj in preverja obvezno opremo; no, tukaj imamo snežne verige, sem se zafrkaval, ko sem jih dal ven iz prtljažnika, da pridem do opreme. Tip me pogleda, se zravna in mi povsem resno razloži, da res ni treba da jih vozim s seboj, ke je to obvezno samo od.. do.. Vročina taka, da je bil asfalt na cesti napol tekoč.
GorazdH Objavljeno Julij 20, 2007 Opozori Objavljeno Julij 20, 2007 ma kaj je res vam tako toplo? jst sm se učera pr 40 prav fajn počutil :whistle: sem ko kuščarji, kače...rabim toploto :rolleyes:
Schultz Objavljeno Julij 20, 2007 Opozori Objavljeno Julij 20, 2007 Jst pa sem začel uživati dooopuuuust. Do 13 avgusta nič službe :OK: . Naslednji teden po bom udaril v dolomite. Tri dnevna turca, samo ne vem ali bom šel od ponedeljka do srede ali od torka do četrtka. Bom vidu kako se bo kaj vreme obračalo.
Sanda7 Objavljeno Julij 20, 2007 Opozori Objavljeno Julij 20, 2007 jz bi tud šla ba zgleda da tud letos ne bo ratalo :headbang:
Kleemen Objavljeno Julij 21, 2007 Opozori Objavljeno Julij 21, 2007 a gre kdo u Kranj na zbor A v Kranju je zbor ta vikend?? Kako se kličejo? jz pa verjetn u petek aja jutr pa u soboto in u nedeljo A tud v Nedeljo je? ma kaj je res vam tako toplo?jst sm se učera pr 40 prav fajn počutil :whistle: sem ko kuščarji, kače...rabim toploto :rolleyes: Tudi jst..zakon je :OK: gume odlično držijo :whistle:
Irencko Objavljeno Julij 21, 2007 Opozori Objavljeno Julij 21, 2007 freising ridersi majo, ceu viknd :naughty:
Sanda7 Objavljeno Julij 21, 2007 Opozori Objavljeno Julij 21, 2007 učeri sm šla sam na en drink danes pa akcija danes praznuje punK svoj 31 roj dan,klemen vse najboljše in najlepše čeprov te nism vidla že celo večnost
Miha Z. Objavljeno Julij 21, 2007 Opozori Objavljeno Julij 21, 2007 (popravljeno) tole vreme ni normalno :wacko: zamenjam motor za veliko hladilno skrinjo.... :whistle: Popravljeno Julij 21, 2007. Popravil Miha Z.
Miha Z. Objavljeno Julij 22, 2007 Opozori Objavljeno Julij 22, 2007 mrzlega pivaaaa mal prej sm ga ruknu... :whistle:
Aless Objavljeno Julij 23, 2007 Opozori Objavljeno Julij 23, 2007 bo kdo od motosvetovcev in motosvetovk na koperski noci ta vikend?
Schultz Objavljeno Julij 23, 2007 Opozori Objavljeno Julij 23, 2007 (popravljeno) bo kdo od motosvetovcev in motosvetovk na koperski noci ta vikend? ma nee, me ne mikajo kraji oz. prireditve kjer je več žabarjev kot domačih :P Popravljeno Julij 23, 2007. Popravil Schultz
Annetta Objavljeno Julij 23, 2007 Opozori Objavljeno Julij 23, 2007 bo kdo od motosvetovcev in motosvetovk na koperski noci ta vikend? Aha, bomo šli en giro ... :rolleyes: Ma ti ne priporočam, da prideš z motorjem ker ti ga takoj "okrasijo": saj veš, pijana maldina .... :unsure: Če pa že prideš, ga pusti pri Policijski postaji, prvi semafor na levo ... če imajo prostor za policijske konje, se ga najde še za kak motor, čigar lastniku ni vseeno zanj. ciao!
Aless Objavljeno Julij 23, 2007 Opozori Objavljeno Julij 23, 2007 Aha, bomo šli en giro ... :rolleyes: Ma ti ne priporočam, da prideš z motorjem ker ti ga takoj "okrasijo": saj veš, pijana maldina .... :unsure: Če pa že prideš, ga pusti pri Policijski postaji, prvi semafor na levo ... če imajo prostor za policijske konje, se ga najde še za kak motor, čigar lastniku ni vseeno zanj. ciao! gremo s kolegi z vlakom od 26 do 31. :D
Annetta Objavljeno Julij 23, 2007 Opozori Objavljeno Julij 23, 2007 gremo s kolegi z vlakom od 26 do 31. :D Pametno, pametno ... ko sem bila mlajša (ne da sen zdaj baraka, no), smo se z druščino tako organizirali za Pivo in cvetje .....
Aless Objavljeno Julij 23, 2007 Opozori Objavljeno Julij 23, 2007 Pametno, pametno ... ko sem bila mlajša (ne da sen zdaj baraka, no), smo se z druščino tako organizirali za Pivo in cvetje ..... jaz sem tud hoto enkrat gor it...organizirano,...samo sem na koncu vido da je bols samo na eno pivo it :D
Kleemen Objavljeno Julij 23, 2007 Opozori Objavljeno Julij 23, 2007 A je slučajno kdo od tuki kr prodaja tega Z-ja na avtopikanetu? Oglas Če oglasa en bi smel objaviti lahko modi objavo zbrišete,ne bom zameru :whistle: :D
Sanda7 Objavljeno Julij 23, 2007 Opozori Objavljeno Julij 23, 2007 povezava ne dela drgač me pa nič ne vleče na koprsko noč
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se