regi Objavljeno Avgust 17, 2007 Objavljeno Avgust 17, 2007 hmmm že tri dni se tuki nč ne piše :unsure: kje za vraga pa ste (smo) primorci :? Smo primorci, smo; ampak nas je večina na "morju", ali pa kje drugje, kamor nam bolj paše. Boš videl na jesen v kakšnem deževnem dnevu, pa ne bo mogoče dohajat vseh objav preko dneva. Lep pozdrav zaenkrat še iz službe, s ponedeljkom pa "zwiz" na morje za kakšen teden. Regi
Irencko Objavljeno Avgust 17, 2007 Objavljeno Avgust 17, 2007 hmmm že tri dni se tuki nč ne piše :unsure: kje za vraga pa ste (smo) primorci :? kaj j ritka, tri dni, pa ns že pogrešaš :naughty: treba delat za menjavo mlinčka za mlin :lol:
Gregs Objavljeno Avgust 17, 2007 Objavljeno Avgust 17, 2007 tkolele si pa Nika ureja mansardo v žabarlandu : A si to rihta za študentska leta?! :naughty:
TONTO Objavljeno Avgust 19, 2007 Objavljeno Avgust 19, 2007 Joj kolk so me moliboga zmatral. :evilgrin: Ma prijetno :yea1: :yea1: Sam smo preživel. :hmm: :xx:
Irencko Objavljeno Avgust 19, 2007 Objavljeno Avgust 19, 2007 Sam smo preživel. :hmm: :xx: uf to j taglavn :naughty:
TONTO Objavljeno Avgust 19, 2007 Objavljeno Avgust 19, 2007 Zdej pa :zzz: :zzz: , od petka ni blo neč cajta za take stvari. :rolleyes: :rolleyes: Zatorej spanje zasluženo. :whistle: :whistle:
Sanda7 Objavljeno Avgust 20, 2007 Objavljeno Avgust 20, 2007 pa smo doma sicer brez delujočega pcja ampak bo počas
kat Objavljeno Avgust 20, 2007 Objavljeno Avgust 20, 2007 (popravljeno) A si to rihta za študentska leta?! :naughty: Ne za vrtičkarske žurke :evilgrin:, se zlo hitr uči:whistle: Popravljeno Avgust 20, 2007. Popravil kat
PETARDA46 Objavljeno Avgust 21, 2007 Objavljeno Avgust 21, 2007 UPRAŠANJE LETA: Zna kdo kej okrog hidravlike, pnevmatike... Po domače povedan vse kar je okrog Mehatronike... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: Sam Negirano A pa Negirano B pa 0 pa 1 in 1*a=a postane vse skupaj že malu za en k.... Sej ni čudno da človeku možgane skur.... :ninja: :ninja: :ninja: ZDEJ RAZUMEM KRONIKE ZAKAJ PRIDEJO LAŽJE SKOZ ŽIVLJENJE KOT PA MI KI MORMO NON STOP NEKI ODKRIVAT...zato ker kronikam enkat skur možgane, nam je pa že vse zgorelo... :topic: :topic: :topic: GREMO RAJŠ SPAT :topic: :topic: :topic:
TONTO Objavljeno Avgust 21, 2007 Objavljeno Avgust 21, 2007 UPRAŠANJE LETA:Zna kdo kej okrog hidravlike, pnevmatike... Po domače povedan vse kar je okrog Mehatronike... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: Sam Negirano A pa Negirano B pa 0 pa 1 in 1*a=a postane vse skupaj že malu za en k.... Sej ni čudno da človeku možgane skur.... :ninja: :ninja: :ninja: ZDEJ RAZUMEM KRONIKE ZAKAJ PRIDEJO LAŽJE SKOZ ŽIVLJENJE KOT PA MI KI MORMO NON STOP NEKI ODKRIVAT...zato ker kronikam enkat skur možgane, nam je pa že vse zgorelo... :topic: :topic: :topic: GREMO RAJŠ SPAT :topic: :topic: :topic: ALA SPAT!! :kva2: :lol1: :kva1: :yes:
PETARDA46 Objavljeno Avgust 21, 2007 Objavljeno Avgust 21, 2007 Je že ugasnjena, samo čakam da se mi še zavese na očeh zagrnejo... sam sm spet lačn tko da morm it še tisto štruco kruha zmazat.... :headbang: :headbang: :headbang:
Irencko Objavljeno Avgust 21, 2007 Objavljeno Avgust 21, 2007 hja, men se rolete zaperajo, tko d počas frčim, lakotnikom pa dobr tek :winkiss:
Sanda7 Objavljeno Avgust 22, 2007 Objavljeno Avgust 22, 2007 moje roletke se pa prov počas počas dvigujejo čist po vvremenu :headbang:
TONTO Objavljeno Avgust 22, 2007 Objavljeno Avgust 22, 2007 POZDRAVLJENI vsi ki ste ze pokoncu,jast sm že iz garaže-neki copram :naughty:
Irencko Objavljeno Avgust 22, 2007 Objavljeno Avgust 22, 2007 evo mene pa že iz šihta, zj pa bi blo dobr kam odpelkat... prvo morm pa še po ole, je ratala suša :whistle:
zverko Objavljeno Avgust 22, 2007 Objavljeno Avgust 22, 2007 evo mene pa že iz šihta, zj pa bi blo dobr kam odpelkat... prvo morm pa še po ole, je ratala suša :whistle: se mi je zdel,da je dizl tvo mlinčk :lol1:
Sanda7 Objavljeno Avgust 22, 2007 Objavljeno Avgust 22, 2007 jz mam dns katastrofaln dan končno ko je mal vremena jz pa brez kakršne koli volje ne za motor najbrž niti ne za sex :headbang: :headbang:
Irencko Objavljeno Avgust 22, 2007 Objavljeno Avgust 22, 2007 se mi je zdel,da je dizl tvo mlinčk :lol1: uf ni ni, odkar ga mam, sm prvo flaško spraznla :worship:
soncek9 Objavljeno Avgust 23, 2007 Objavljeno Avgust 23, 2007 uf ni ni, odkar ga mam, sm prvo flaško spraznla :worship: a vso :hmm:
TONTO Objavljeno Avgust 23, 2007 Objavljeno Avgust 23, 2007 a vso :hmm: Ma flaško koga-kaj???olje je u kantah, a misliš kakšno piksno al prou flaško.Pazi da se ne porežeš,te je škoda. :eek:
Miha Z. Objavljeno Avgust 26, 2007 Objavljeno Avgust 26, 2007 (popravljeno) ka zdej ?! še živi ?! :unsure: Popravljeno Avgust 26, 2007. Popravil Miha Z.
PETARDA46 Objavljeno Avgust 26, 2007 Objavljeno Avgust 26, 2007 še živi ?! Mene bolj zanima če si ti preživu žurko... iz BRD :naughty:
Miha Z. Objavljeno Avgust 27, 2007 Objavljeno Avgust 27, 2007 Mene bolj zanima če si ti preživu žurko... iz BRD :naughty: eeee ja!
Irencko Objavljeno Avgust 27, 2007 Objavljeno Avgust 27, 2007 Ma flaško koga-kaj???olje je u kantah, a misliš kakšno piksno al prou flaško.Pazi da se ne porežeš,te je škoda. :eek: uf, nej panike ne... :winkiss: drgač pa ja flaško... litrska res še ni kanta... :lol: tko d moj mlinčk že veselo mele nov ole naprej :naughty:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se