PETARDA46 Objavljeno Oktober 11, 2007 Deli Objavljeno Oktober 11, 2007 se strinjam s tabo :grupni: mladina bo pa poslušala pa kako gre mladina ovinke žvižgat tudi :friend1: :whistle: pa kaku se pivo pije tudi. HJA NORMALNO DE VEM KAKO SE OVINKE ŽVIŽGA IN BIRA PIJE.... sej si mi ti inštruktor :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PETARDA46 Objavljeno Oktober 11, 2007 Deli Objavljeno Oktober 11, 2007 Zdej morm pa z neta letet ker mi prfoks jajca lom... :headbang: :headbang: :headbang: Mi je reku da me prebuta če ne izklopim neta.... in jest ne bodi mona mu prbijem ni panike jest pa vas tožm pa bodo miljoni letel... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno Oktober 11, 2007 Deli Objavljeno Oktober 11, 2007 se strinjam s tabo :grupni: mladina bo pa poslušala pa kako gre mladina ovinke žvižgat tudi :friend1: :whistle: pa kaku se pivo pije tudi. poglej mal leta stari :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kat Objavljeno Oktober 11, 2007 Deli Objavljeno Oktober 11, 2007 čaki ma kaj si bila ti na motorju???a sm vsaj pozdravla;)itak da sm ja drgač mam pa kr dolge prste,sam ne v unmu smislu jp je bilo glih v ovinku za odcepom za Kalič, sej pravim si bla v sendviču med kamionom in avtom, tko da sem te vidla sam z zadnjim očesom, če bi bila zhir da si to ti bi te zvrcnla za en kofe :) .... ma drugič Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Oktober 11, 2007 Deli Objavljeno Oktober 11, 2007 ja enkrat drug let k letos nam itak ni ratalo :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno Oktober 12, 2007 Deli Objavljeno Oktober 12, 2007 Če bi kdu še rad šou u nedeljo na supermoto dirko v Logatc, nej mi nekaku javi. Jest grem z avtom-verjetnu kr za cel dan iz Ilirske Bistrce. Lohk še koga kje poberem, pa gremo skupej... :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Oktober 12, 2007 Deli Objavljeno Oktober 12, 2007 čeeeeeeeeeeer, kva zdj ritke, kej dogaja al neč? pišuka tle gore prou sibirija hehe :whistle: bo treba borovničke... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
petergsx Objavljeno Oktober 12, 2007 Deli Objavljeno Oktober 12, 2007 poglej mal leta stari :whistle: leta niso izgovor če zate so :o oprostite.mladina :010 :beer2: se pa tudi na lastnih napakah uči :headbang: tako da pusti mladini veselehvala :worship: :worship: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PETARDA46 Objavljeno Oktober 14, 2007 Deli Objavljeno Oktober 14, 2007 Zakaj se Rossi vozi z Yamaho M1??? Ker moje Yamahe še ni sprobav :naughty: :naughty: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Oktober 14, 2007 Deli Objavljeno Oktober 14, 2007 Zakaj se Rossi vozi z Yamaho M1??? Ker moje Yamahe še ni sprobav :naughty: :naughty: :naughty: jap ritka, to pa itk že vemo :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
petergsx Objavljeno Oktober 14, 2007 Deli Objavljeno Oktober 14, 2007 Zakaj se Rossi vozi z Yamaho M1??? Ker moje Yamahe še ni sprobav :naughty: :naughty: :naughty: zato k je slišou tudi za suzuki :naughty: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PETARDA46 Objavljeno Oktober 14, 2007 Deli Objavljeno Oktober 14, 2007 zato k je slišou tudi za suzuki :naughty: :whistle: In potem je reku da za: Suzuki je gledu, ampak, U kurcu totalno je, Zato Uupam, da Yamaho Končno popravimo In tebi dokažemo da lahko zmagamo! :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha Z. Objavljeno Oktober 14, 2007 Deli Objavljeno Oktober 14, 2007 :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Oktober 15, 2007 Deli Objavljeno Oktober 15, 2007 sam res Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
petergsx Objavljeno Oktober 15, 2007 Deli Objavljeno Oktober 15, 2007 In potem je reku da za: Suzuki je gledu, ampak, U kurcu totalno je, Zato Uupam, da Yamaho Končno popravimo In tebi dokažemo da lahko zmagamo! :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: rusi ti bi lahko šou za pesnika :whistle: še malo pa boš ku preširn Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
petergsx Objavljeno Oktober 15, 2007 Deli Objavljeno Oktober 15, 2007 :wacko: ti a nebi ti kšn pir spiu k baje d pr takih stvareh pomaga :wacko: :beer1: :beer2: :OK: sej veš Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PETARDA46 Objavljeno Oktober 16, 2007 Deli Objavljeno Oktober 16, 2007 rusi ti bi lahko šou za pesnika :whistle: še malo pa boš ku preširn am am am...sej jest sm že ceu en pesnik... sam ne pijem ga tolko kot ga je prešern zato nism popularn :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
petergsx Objavljeno Oktober 17, 2007 Deli Objavljeno Oktober 17, 2007 am am am...sej jest sm že ceu en pesnik... sam ne pijem ga tolko kot ga je prešern zato nism popularn :lol1: z leti use pride :hmm: sej bo šlu :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PETARDA46 Objavljeno Oktober 17, 2007 Deli Objavljeno Oktober 17, 2007 z leti use pride :hmm: sej bo šlu :whistle: Hja se strinjam s tabo :yes: zato ti pa čestitam za novorojenčka :lol1: :lol1: pa da naš zdej spet tuk živcev zgubu kad si jih že pri čakanju.... :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TONTO Objavljeno Oktober 18, 2007 Deli Objavljeno Oktober 18, 2007 DOBRO JUTRO ma je mrzlo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Oktober 19, 2007 Deli Objavljeno Oktober 19, 2007 hey ritke primorske... kej dugaja? :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha Z. Objavljeno Oktober 19, 2007 Deli Objavljeno Oktober 19, 2007 kej dugaja? nč :trance_33_sleep: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Oktober 19, 2007 Deli Objavljeno Oktober 19, 2007 prov nč Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
petergsx Objavljeno Oktober 19, 2007 Deli Objavljeno Oktober 19, 2007 ljudje ma malo bol veselo no vikend je to :010 :010 :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Oktober 20, 2007 Deli Objavljeno Oktober 20, 2007 sam reeeess wikeeeend.... :worship: :OK: :worship: na sneg j mal zasrou sicer ampak sj ga bo minil :lol1: upam :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se