Skoči na vsebino

Motosvet sekcija Primorska

Vale

Priporočene objave

hej ritke, js sm končn pršla do kompa hehe... kako smo...

ala ma ta dž... zj j pa ž dasta a... :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ČE KDO VE ZA KAKŠNO STANOVANJE ZA V NAJEM V Novi Gorici ALI BLIŽNJI OKOLICI NAJ ME KONTAKTIRA

Se v naprej opravičujem če je to :topic:

kva je??te babe vun metajo :hmm:

jih že premalo ***** :devil:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

hehe... jst bi tut :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: na tvojem mesti :naughty:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Med 7. in 9. decembrom bo v Celju potekal prvi erotični sejem v Sloveniji. Zanimanje za take sejme v zadnjem obdobju močno narašča.

Umes skočmo pa še na Legendse :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2:

Ne ne malo heca... da nau res kdo zagrabu :P :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

mater sam res sejem pa še legende :naughty:

pizda jz pa povablena na en RD jao mene ko bi se me dalo na štiri dele raztalat en bi bil u idriji drug na sejmu tretji na legenda četrti na rd :headbang: :headbang: :headbang:

glavnu da sekajo brača brez gača :naughty: :naughty:

tnx za cd

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ja neč spet bo gasa prvo na legende pole pa u nedelo še sejempa bo :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: .

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ja neč spet bo gasa prvo na legende pole pa u nedelo še sejempa bo :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: .

Ja na Legende zbirat pogum, da se gre na sejem.... in ko se vse naučiš pa še sprobaš v kombitu.... sej klape bo dovol :whistle: :whistle: :whistle: :kva2: :kva2: :kva2:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja na Legende zbirat pogum, da se gre na sejem.... in ko se vse naučiš pa še sprobaš v kombitu.... sej klape bo dovol :whistle: :whistle: :whistle: :kva2: :kva2: :kva2:

jz grem sam je prou :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

sploh ne bom več to brala k me kar razganja kaj narest da sm na legendah :headbang:

neč študirat enostavno prideš pa se maš fejst ane :010 :beer1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

sploh ne bom več to brala k me kar razganja kaj narest da sm na legendah :headbang:

Jaz bom recimo "ozdravu"

:whistle: :whistle: :whistle: :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

le kliči hudiča.

sm že vajena a... slikca ne pove dosta? :naughty: sicr me pa nnka ne uboga :whistle:

drgač pa ja, se ga vidmo na legendah!!

Popravljeno . Popravil Irencko
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jaz bom recimo "ozdravu"

:whistle: :whistle: :whistle: :whistle:

šnopc manka šnopc :naughty: :naughty:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Potrebujem neko pomoč! Zanima me ali kdo od vas živi na drugi strani meje? V Italiji seveda. Ali pa če ima kdo staro mamo tam. Al pa punco. Al pa kogarkoli, ki bi lahko sprejel paket iz Italije. Rad bi kupil ene škornje po zelo simpatični ceni, ampak pravijo da je poštnina v SLO 40€ WTF. V Italijo pa gratis! Torej moja prošnja je če lahko naročim na naslov v Italijo in če je potem kdo pripravljen poslat paket naprej k meni po DSL kar bi blo mnogo cenejše zame. Bom dal za VELIKO pivo ko bo prvi zbor na primorskem! :beer2:

Čuj,jaz imam nekoga h kateremu ponavadi dobavljam nekatere stvari iz Italije...ti dam pa prav,EU,pa pošnine za Slovenijo take,da dol padeš....če še rabiš,se mi javi na PM,pa bova videla kaj lahko spraviva skupaj...

Sanda,spet sem moral avatar zamenjat,so nekateri člani malce zatežili,da ne smem met mojega zadnjega ,klubskega znaka...ampak nik ostaja isti..1.dec pa je bil žal delavni...sem čital,da ste se fajn meli... :naughty:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!