Irencko Objavljeno December 3, 2007 Deli Objavljeno December 3, 2007 hej ritke, js sm končn pršla do kompa hehe... kako smo... ala ma ta dž... zj j pa ž dasta a... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PETARDA46 Objavljeno December 3, 2007 Deli Objavljeno December 3, 2007 ČE KDO VE ZA KAKŠNO STANOVANJE ZA V NAJEM V Novi Gorici ALI BLIŽNJI OKOLICI NAJ ME KONTAKTIRA Se v naprej opravičujem če je to :topic: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha Z. Objavljeno December 3, 2007 Deli Objavljeno December 3, 2007 ČE KDO VE ZA KAKŠNO STANOVANJE ZA V NAJEM V Novi Gorici ALI BLIŽNJI OKOLICI NAJ ME KONTAKTIRASe v naprej opravičujem če je to :topic: kva je??te babe vun metajo :hmm: jih že premalo ***** :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno December 3, 2007 Deli Objavljeno December 3, 2007 pr mjan j še za dva fraj.. :naughty: ala ma nej lih garica :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PETARDA46 Objavljeno December 3, 2007 Deli Objavljeno December 3, 2007 kva je??te babe vun metajo :hmm: jih že premalo ***** :devil: grrrrrrrr kako veš :krneki: :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PETARDA46 Objavljeno December 3, 2007 Deli Objavljeno December 3, 2007 pr mjan j še za dva fraj.. :naughty: ala ma nej lih garica :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno December 3, 2007 Deli Objavljeno December 3, 2007 hehe... jst bi tut :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: na tvojem mesti :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PETARDA46 Objavljeno December 3, 2007 Deli Objavljeno December 3, 2007 Med 7. in 9. decembrom bo v Celju potekal prvi erotični sejem v Sloveniji. Zanimanje za take sejme v zadnjem obdobju močno narašča. Umes skočmo pa še na Legendse :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: Ne ne malo heca... da nau res kdo zagrabu :P :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha Z. Objavljeno December 3, 2007 Deli Objavljeno December 3, 2007 pr mjan j še za dva fraj.. :naughty: le kliči hudiča. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_THUNDER_ Objavljeno December 4, 2007 Deli Objavljeno December 4, 2007 enako kot za Ptujčane velja tudi za vas... <KLIK> Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PETARDA46 Objavljeno December 4, 2007 Deli Objavljeno December 4, 2007 enako kot za Ptujčane velja tudi za vas... <KLIK> Ma si mislu na bingljanje joškov???? :whistle: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno December 4, 2007 Deli Objavljeno December 4, 2007 mater sam res sejem pa še legende :naughty: pizda jz pa povablena na en RD jao mene ko bi se me dalo na štiri dele raztalat en bi bil u idriji drug na sejmu tretji na legenda četrti na rd :headbang: :headbang: :headbang: glavnu da sekajo brača brez gača :naughty: :naughty: tnx za cd Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
petergsx Objavljeno December 4, 2007 Deli Objavljeno December 4, 2007 ja neč spet bo gasa prvo na legende pole pa u nedelo še sejempa bo :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PETARDA46 Objavljeno December 4, 2007 Deli Objavljeno December 4, 2007 ja neč spet bo gasa prvo na legende pole pa u nedelo še sejempa bo :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: . Ja na Legende zbirat pogum, da se gre na sejem.... in ko se vse naučiš pa še sprobaš v kombitu.... sej klape bo dovol :whistle: :whistle: :whistle: :kva2: :kva2: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
petergsx Objavljeno December 4, 2007 Deli Objavljeno December 4, 2007 Ja na Legende zbirat pogum, da se gre na sejem.... in ko se vse naučiš pa še sprobaš v kombitu.... sej klape bo dovol :whistle: :whistle: :whistle: :kva2: :kva2: :kva2: jz grem sam je prou :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno December 5, 2007 Deli Objavljeno December 5, 2007 sploh ne bom več to brala k me kar razganja kaj narest da sm na legendah :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
petergsx Objavljeno December 5, 2007 Deli Objavljeno December 5, 2007 sploh ne bom več to brala k me kar razganja kaj narest da sm na legendah :headbang: neč študirat enostavno prideš pa se maš fejst ane :010 :beer1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Moby Objavljeno December 6, 2007 Deli Objavljeno December 6, 2007 sploh ne bom več to brala k me kar razganja kaj narest da sm na legendah :headbang: Jaz bom recimo "ozdravu" :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno December 6, 2007 Deli Objavljeno December 6, 2007 (popravljeno) le kliči hudiča. sm že vajena a... slikca ne pove dosta? :naughty: sicr me pa nnka ne uboga :whistle: drgač pa ja, se ga vidmo na legendah!! Popravljeno December 6, 2007. Popravil Irencko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno December 6, 2007 Deli Objavljeno December 6, 2007 no če greš pa vsaj ti mi je kr en mal odleglo vsaj ena da gre zastopat farbe :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
petergsx Objavljeno December 6, 2007 Deli Objavljeno December 6, 2007 Jaz bom recimo "ozdravu" :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: šnopc manka šnopc :naughty: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Moby Objavljeno December 6, 2007 Deli Objavljeno December 6, 2007 Samuel že vej zakaj cepa "borovničke" :yea1: :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ponky Objavljeno December 7, 2007 Deli Objavljeno December 7, 2007 Potrebujem neko pomoč! Zanima me ali kdo od vas živi na drugi strani meje? V Italiji seveda. Ali pa če ima kdo staro mamo tam. Al pa punco. Al pa kogarkoli, ki bi lahko sprejel paket iz Italije. Rad bi kupil ene škornje po zelo simpatični ceni, ampak pravijo da je poštnina v SLO 40€ WTF. V Italijo pa gratis! Torej moja prošnja je če lahko naročim na naslov v Italijo in če je potem kdo pripravljen poslat paket naprej k meni po DSL kar bi blo mnogo cenejše zame. Bom dal za VELIKO pivo ko bo prvi zbor na primorskem! :beer2: Čuj,jaz imam nekoga h kateremu ponavadi dobavljam nekatere stvari iz Italije...ti dam pa prav,EU,pa pošnine za Slovenijo take,da dol padeš....če še rabiš,se mi javi na PM,pa bova videla kaj lahko spraviva skupaj... Sanda,spet sem moral avatar zamenjat,so nekateri člani malce zatežili,da ne smem met mojega zadnjega ,klubskega znaka...ampak nik ostaja isti..1.dec pa je bil žal delavni...sem čital,da ste se fajn meli... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ponky Objavljeno December 7, 2007 Deli Objavljeno December 7, 2007 ampak avatarja mi pa noče zamenjat... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ponky Objavljeno December 7, 2007 Deli Objavljeno December 7, 2007 no ,končno,a ni mi uspelo dat tistega,ki bi ga jaz rad imel... :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se