Moby Objavljeno December 22, 2007 Objavljeno December 22, 2007 Zakaj sam vikend, je treba tud med tednam.. :naughty: Hja zdej k ne rabmo več lašapasare, lohk begunce gor in dol vozmo, al kako je to :whistle: al še zmerej pod krinko :krneki: Ma kej ti nisi šu se spovedat u spovednico na kunfini.... MI SMO PEJ ZDEJ BOLJ LHKI.... ben ja nismo vsega povedali sej se VEJ.... :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :krneki: :krneki: :krneki: ŠVERC
Rok_R6 Objavljeno December 22, 2007 Objavljeno December 22, 2007 Ja sm biu na konfini, sam mi je tko mraz, da se nism šou spovedat....paja, jst sem pridn fantek O:-) , za tistih par ton kafeta, pa čikou, pa računalnikov, pa... da ne pozabim na šnopc, nebo hudga dej...tud če se ne zve use ... :) Zdej mi bo na duši ležalo, sam mi vsaj mres ni blo več, k sm jo domu ucvru :) Drgač če bi pa bl hitro kuhanga vinčka točili, bi se znalo zgodit, da bi se šou spovedat.
Rok_R6 Objavljeno December 22, 2007 Objavljeno December 22, 2007 ke so ti primorci ja nori, ala smeha :worship: boh pomahi k druh namore, ala že tle ni vč kej dast za prčakvat... ker je je, ma idemo tako naprej :naughty: Eh, nam ni pomoči.... upanje na bolše čase pa nikoli ne umre :kva2:
petergsx Objavljeno December 23, 2007 Objavljeno December 23, 2007 sm pisu božičku za dobre živce k ludje jih nnucajo :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Sanda7 Objavljeno December 24, 2007 Objavljeno December 24, 2007 alora primorci in primorke VESEL BOŽIČ in veliko dobrot na mizi
Moby Objavljeno December 24, 2007 Objavljeno December 24, 2007 (popravljeno) Danes ob 13h bo kljub dežju,mrazu,snegu,rosi in še nevem čemu ekipa božičkov iz MK Rihemberk odšla na Božično vožnjo po Goriški in okolici ...ter tako zaželela vesel Božič vsem. Obiskali bomo tudi zavod za invalidno mlaino v Stari Gori in Vipavi ter jim voščili vesel Božič ter Srečno novoi leto ter jim predali nekaj daril ki smo jih prpravili zanje v obliki sladkarij,mandarinov in dve večji vreči zbranih plišastih igračk. Hojhoj hojjjj...... SREČNO VSEM !!!! MK RIHEMBERK p.s. Slike sledijo.... Popravljeno December 24, 2007. Popravil Moby
Moby Objavljeno December 24, 2007 Objavljeno December 24, 2007 Glih nekaj fotk za pokušino več pa v galeriji kasneje... Hvala vsem našim fantom za udeležbo in lepo gesto kljub slabemu vremenu...
tati Objavljeno December 24, 2007 Objavljeno December 24, 2007 POHVALNO.............. :worship: :worship: :worship: da vam je pa ratalo Nadjo zraven spravit, pa še bolj pohvalno............ lep božični večer vsem Rihemberčanom in ostali Primorski bandi.... :worship: :winkiss:
Sanda7 Objavljeno December 24, 2007 Objavljeno December 24, 2007 :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:
Irencko Objavljeno December 24, 2007 Objavljeno December 24, 2007 (popravljeno) Eh, nam ni pomoči.... upanje na bolše čase pa nikoli ne umre :kva2: ma valda, nema panike sploh :naughty: pomoč pa tut ni tk potrebna, sam d bo božičk dabr nosu, knde pero :naughty: rihmberčani, pa kapo dol... svaka čast za lepo gesto! sam ne mislm božičkove kape. Popravljeno December 24, 2007. Popravil Irencko
Moby Objavljeno December 24, 2007 Objavljeno December 24, 2007 Evo ... uspelo mi je na hitro še narest en filmček iz slik in posnetkov... najdete ga
Irencko Objavljeno December 24, 2007 Objavljeno December 24, 2007 kuuuul :worship: :worship: :worship:
Rok_R6 Objavljeno December 25, 2007 Objavljeno December 25, 2007 VESEL BOŽIČ TUD Z MOJE STRANI VSEM SKUPAJ Drugaača pa res lepa gesta k ste obiskali te ljudi....
petergsx Objavljeno December 25, 2007 Objavljeno December 25, 2007 evo živi za 3 kile bl debeli pa vsi daril veseli aneda .pr meni je biu božiček na ggaaaaaaasssssssssaaaaaa.
PETARDA46 Objavljeno December 25, 2007 Objavljeno December 25, 2007 Ja se strinjam: VESEU BOŽIČA pa naga ret :lol1: :kva2:
PETARDA46 Objavljeno December 25, 2007 Objavljeno December 25, 2007 (popravljeno) Mi je žau, ma jebat ga -> RESNICA BOLI IZDAJAUC UNIONA PIJE Popravljeno December 25, 2007. Popravil PETARDA46
pjero Objavljeno December 25, 2007 Objavljeno December 25, 2007 kakšna primorska sekcija ste????? kaj ni primorska do črnega kala???? :whistle: :whistle:
TONTO Objavljeno December 26, 2007 Objavljeno December 26, 2007 kakšna primorska sekcija ste?????kaj ni primorska do črnega kala???? :whistle: :whistle: SE BO TREBA INTENZIVNO ZEMLJEPIS UČIT. :headbang: :headbang: Tudi sevsrna primorska obstaja in to dlje časa kot ti to zemljo mečkaš. :yea1: :yea1: POZDRAV vsem PRIMORCEM
petergsx Objavljeno December 26, 2007 Objavljeno December 26, 2007 kakšna primorska sekcija ste?????kaj ni primorska do črnega kala???? :whistle: :whistle: a do tm poznaš cesto. :xx:
Irencko Objavljeno December 26, 2007 Objavljeno December 26, 2007 cesta tale mi je znana, po primorski in okol. a ta zima zdaj je kriva, da motor doma počiva. :whistle: komej čakam sončeka, da lubica me kam pelja :naughty: pol pa zopet bo veselo, ko okol bo vse hrumelo. me ne vidte vč tle gor čvekat, sam še bencinske obdelvat. :whistle:
pjero Objavljeno December 26, 2007 Objavljeno December 26, 2007 a do tm poznaš cesto. :xx: ko ti bodo rampo postavl tamle pazi da se nauš prlepu ... SE BO TREBA INTENZIVNO ZEMLJEPIS UČIT. :headbang: :headbang: Tudi sevsrna primorska obstaja in to dlje časa kot ti to zemljo mečkaš. :yea1: :yea1: POZDRAV vsem PRIMORCEM jebeš zemljevid... pazi rampo
Moby Objavljeno December 26, 2007 Objavljeno December 26, 2007 Muj jejzus....... še dobro da ne hodim pogosto u Palmanovu...bemti rapme... :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :naughty: :naughty: :naughty:
Moby Objavljeno December 27, 2007 Objavljeno December 27, 2007 Ncuj....spet pečenje in birce u "baraki" Zbor "talentov" skorej obvezen ..... jaz pridem po končanem šithu.... upam da bo kej ostalo??? j**** to popudansku smenu :rolleyes: :unsure:
TONTO Objavljeno December 27, 2007 Objavljeno December 27, 2007 Porka motorka, a ga boste sam sral. :naughty: :naughty: A vsiljivce sprejmete al naženete :whistle: :whistle: :xx: :xx:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se