Irencko Objavljeno December 30, 2007 Objavljeno December 30, 2007 hej primorci, ma res same taiste ritke smetjo to gore, ala sj... taprava kopriva ne pazebe jel... :naughty:
Irencko Objavljeno December 30, 2007 Objavljeno December 30, 2007 ah kje, tota j dobr zalita, s samo žlahtno kaplco :whistle:
tati Objavljeno December 31, 2007 Objavljeno December 31, 2007 Moby....vidim ,da delaš in garaš kot tudi jaz..........pozdravček v Gorico............ :naughty: :naughty:
Moby Objavljeno December 31, 2007 Objavljeno December 31, 2007 Ja ...na žalost :unsure: :unsure: že vse praznike silvester in 1 ter 2.1. tokrat so me na "šihtu" potunkali za uredu... :headbang: :headbang: :headbang: Operativo je treba držat na kratko pravijo..... bomo vidli... Pa še muj "Zlikovc" je zgubu kopito.... :unsure: :unsure: tko da se niti peljat ne morem kam....grrrrrrr
tati Objavljeno December 31, 2007 Objavljeno December 31, 2007 Ja ...na žalost :unsure: :unsure: že vse praznike silvester in 1 ter 2.1. Pa še muj "Zlikovc" je zgubu kopito.... :unsure: :unsure: tko da se niti peljat ne morem kam....grrrrrrr ma si es bogi...... :winkiss: :winkiss: :winkiss: ne razumem najbolje kaj si zgubu..... :unsure: :unsure: no jaz sem letos celo fraj, sem pa 2 leti gurala, pri ans je malo drugač, saj veš pjano, pobruhano........ :headbang: :headbang: drži se..........
TONTO Objavljeno December 31, 2007 Objavljeno December 31, 2007 ah kje, tota j dobr zalita, s samo žlahtno kaplco :whistle: Učeri sm mal po Hotejah plašil :headbang: :headbang: z mašinco, :OK: ma so me gledali ku deveto čudo :naughty: :naughty:
Sanda7 Objavljeno December 31, 2007 Objavljeno December 31, 2007 en mal pa tud jz premišlujem da bi se zapeljala danes še zadnjič letos...............sam ne vem se mi zdi da bo sam pri premišlavanju ostalo :rolleyes:
Irencko Objavljeno December 31, 2007 Objavljeno December 31, 2007 (popravljeno) Učeri sm mal po Hotejah plašil :headbang: :headbang: z mašinco, :OK: ma so me gledali ku deveto čudo :naughty: :naughty: u hudo...pa neč pavedu, bi se šli mal pagret h turk a... sj veš... žlahtno kaplco, no neb bla tk žlahtna, sam za čajčka bi ti dala, d te neb še bl gledal pole... hehe... next time :naughty: če bi mela jst do ceste bolš... ne tega leda pred bajto, bi še zih šla en krogc nrdit! :whistle: Popravljeno December 31, 2007. Popravil Irencko
PETARDA46 Objavljeno December 31, 2007 Objavljeno December 31, 2007 UF.... uživajte ta nuč.... sam čez zbore mislem de še zmiri ni žurke!!!! :krneki:
Moby Objavljeno December 31, 2007 Objavljeno December 31, 2007 (popravljeno) Ja bo sadomazo na Šihtu.... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: uživanje do jutra na trzno med pejanimi Uffff..... ke roba da matti... :whistle: :whistle: :whistle: SREČNO VSEM !!!! Popravljeno December 31, 2007. Popravil Moby
Irencko Objavljeno December 31, 2007 Objavljeno December 31, 2007 se strinjam, nej ga žura, kot zbor in motoristična fura, ampak vsejn, vse lepo, naj to noč vam prijetno bo. srečno 2008! :winkiss:
bmwslo Objavljeno Januar 1, 2008 Objavljeno Januar 1, 2008 Ojla primorci. Tudi jaz vam želim srečno zdravo in uspešno novo leto, pa seveda veliiiiko lepih in varnih km :beer2: :beer2: :beer2: :beer2:
TONTO Objavljeno Januar 1, 2008 Objavljeno Januar 1, 2008 SREČNO-VARNO IN ČIMVEČ PREVOŽENIH KM NA DVEH KOLESIH
petergsx Objavljeno Januar 1, 2008 Objavljeno Januar 1, 2008 ja zdravga nabrušenga po želji :whistle: pa hitrga .srečno gggaaaaasssssaaaaaa.
Miha Z. Objavljeno Januar 2, 2008 Objavljeno Januar 2, 2008 no pa še čestitke z moje strani. Srečno,zdravo,veselo 2008 pa velik varno prevoženih kilometrov,da bi vam kočije na dveh in štirih kolesih delale BP,...
pek Objavljeno Januar 2, 2008 Objavljeno Januar 2, 2008 Srečnega na cesti in zdravega telesno tudi iz moje strani v letu gospodovem 2008 :OK: :beer2:
petergsx Objavljeno Januar 2, 2008 Objavljeno Januar 2, 2008 kaj ste vsi še mačksti al :whistle: :whistle:
Moby Objavljeno Januar 3, 2008 Objavljeno Januar 3, 2008 ma kje mačkoni su žej pokrepali...... :naughty:
PETARDA46 Objavljeno Januar 3, 2008 Objavljeno Januar 3, 2008 OBUP!!! Še edn nej mi reče de nej grim u bolnica ka si bam kej naridu... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: U bolnic prej zbališ kad de bi teb pagruntal kwa ti je... na koncu ti pa še reče duhtar -> POČIVAJ :headbang: :headbang: Jebeš tu litu... jest čem tastaru nazaj ka se je vsaj kej dogajal... :whistle: :whistle: :whistle: 2008 leto bo zajebano leto!!! :evilgrin: :evilgrin: Verjemte mi... tudi jest ratujem jasnovidec :naughty: :naughty:
tati Objavljeno Januar 3, 2008 Objavljeno Januar 3, 2008 tudi vam želim srečno, zdravo in veliko varnih kilometrov v letu 2008 :winkiss: :winkiss: :winkiss:
petergsx Objavljeno Januar 3, 2008 Objavljeno Januar 3, 2008 danes je četrt :naughty: :naughty: ek spet klapa u baraku fantouski četrtek je :rolleyes: :rolleyes:
PETARDA46 Objavljeno Januar 3, 2008 Objavljeno Januar 3, 2008 danes je četrt :naughty: :naughty: ek spet klapa u baraku fantouski četrtek je :rolleyes: :rolleyes: Lohk teb... mene je zamedlo!!! :headbang: Pozdravi bando, pa pazte da barake ne poderete!!!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se