PETARDA46 Objavljeno Januar 14, 2008 Objavljeno Januar 14, 2008 MIHA Z. Zakaj se meni zdi da boš še manj okrog skakau, ko te dobita tiste dva strica, ki si si ju lotu zezat :whistle: :whistle: :krneki: :naughty:
Death Angel Objavljeno Januar 14, 2008 Objavljeno Januar 14, 2008 ja ker dukati spet niče užgat :naughty: :naughty: :headbang: :headbang: :headbang: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: hmm.... se spomniš yamahe k je preživela noč v bližini ducatija :headbang: da se ti ne bo isto ponovilo pri suzukiju... :naughty:
Death Angel Objavljeno Januar 14, 2008 Objavljeno Januar 14, 2008 pa primer dveh JAJC ki so bile parkirane tam... PeterGSX in Teddy ne me ubit ,ko se vidmo ...samo tako je.... :devil: :devil: :devil: :devil: ola pa smo tam :naughty: mislim da nekdo je ljubosumen :winkiss: in hrepeni po novi karjolci ki se lahko vozi tudi pozimi :headbang: ne pa da maš strah da kaj zrjavi :devil: zarečenga kruha se največ poje :P .......sam tako pač je..... :lol1: :lol1: :lol1: P.S. si že pozabil :whistle: kako te je lani lepilo s sedeža ......... pa so te dala kar študirat tista jajca :naughty: sssssssssssssssttttttrrrrrrraaaaaaaaaaaaahhhhhhh dela soje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Moby Objavljeno Januar 14, 2008 Objavljeno Januar 14, 2008 (popravljeno) Ekola....neki je ratalo...filmč tud je Nahaja se pa Tukaj nekje :naughty: Popravljeno Januar 14, 2008. Popravil Moby
TONTO Objavljeno Januar 14, 2008 Objavljeno Januar 14, 2008 (popravljeno) Mater ste dobri :OK: :OK: Jest pej na gurensku zmenit se za na ELEFANTE buga diveržnca kšna bo, dones je taka ma pej gleda strupenu a, se i učke svetjo ku da bi bla res strup Popravljeno Januar 14, 2008. Popravil TONTO
petergsx Objavljeno Januar 14, 2008 Objavljeno Januar 14, 2008 pa primer dveh JAJC ki so bile parkirane tam... PeterGSX in Teddy ne me ubit ,ko se vidmo ...samo tako je.... :devil: :devil: :devil: :devil: miha z.res d si u službi domovine ma tabot t ne reši niti šlepr laškega in niti tank . :surrender: :yes: :yes: . in kar se pa tojih jajc tiče. :lol1: :lol1: :lol1: .še z garaže si jih neupaš prpelt pred majem :winkiss: . pa narest dve sliki z auta ,tudi in jt domou pod koutr. :hmm:
petergsx Objavljeno Januar 14, 2008 Objavljeno Januar 14, 2008 :whistle: hmm.... se spomniš yamahe k je preživela noč v bližini ducatija :headbang: da se ti ne bo isto ponovilo pri suzukiju... :naughty: ma ne zdej se že preveč poznajo zej so prjatli :drunk: .lastniki in mašine.ma lastniki še zmerm več spijejo :naughty: :naughty: :naughty: .aaaaaaaaa
petergsx Objavljeno Januar 14, 2008 Objavljeno Januar 14, 2008 tonto ma ti si resno zagrabu .bravo svaka čast :worship: :worship: :worship: .mašina zgleda prava ,moš tudi .pozdravi bavarsko .in ggggaaaaassssaaa :naughty:
Miha Z. Objavljeno Januar 14, 2008 Objavljeno Januar 14, 2008 miha z.res d si u službi domovine ma tabot t ne reši niti šlepr laškega in niti tank . :surrender: :yes: :yes: . in kar se pa tojih jajc tiče. :lol1: :lol1: :lol1: .še z garaže si jih neupaš prpelt pred majem :winkiss: . pa narest dve sliki z auta ,tudi in jt domou pod koutr. :hmm: O:-)
Death Angel Objavljeno Januar 15, 2008 Objavljeno Januar 15, 2008 ma ne zdej se že preveč poznajo zej so prjatli :drunk: .lastniki in mašine.ma lastniki še zmerm več spijejo :naughty: :naughty: :naughty: .aaaaaaaaa to se boš mogu pa z mojim zment :naughty: lupčka na rezervar zahteva :whistle: :worship:
Death Angel Objavljeno Januar 15, 2008 Objavljeno Januar 15, 2008 O:-) nekdo se pa fanj kesa so mu kar krila zrasla :lol1: :lol1: :lol1:
Moby Objavljeno Januar 15, 2008 Objavljeno Januar 15, 2008 Jaz sem ga danes u jtro opljhu tudi še szi šamponam... :whistle: :whistle: :whistle: :naughty: :naughty:
Sanda7 Objavljeno Januar 15, 2008 Objavljeno Januar 15, 2008 a bi jutro zutrej še mojga opral,ma sm ga dns kr poštenu zasvinala,sam mej važnu glavnu da je pasalu še pa še :worship:
Sanda7 Objavljeno Januar 15, 2008 Objavljeno Januar 15, 2008 mazerja šele zdej vidla da ma petarda heppy rojstn dan da bi bil še naprej taka faca k je pa da bi bla glava ku petarda hehe
Death Angel Objavljeno Januar 15, 2008 Objavljeno Januar 15, 2008 petarda žijo.... vse narbujši za toj praznik da bi upihnu se dosti svečk :beer1: :beer1: :beer1: se ga vidmo za šankm da ga nazdravimo beer2: :drunk: :
PETARDA46 Objavljeno Januar 16, 2008 Objavljeno Januar 16, 2008 mazerja šele zdej vidla da ma petarda heppy rojstn dan da bi bil še naprej taka faca k je pa da bi bla glava ku petarda hehe Hvala hvala še 1x.... Glava je šele zdej ku petarda :naughty: :naughty: :naughty: Niti moj frizer (itak ga vsi poznate :whistle: ) jo ni hotu nardit tko odbite... je zgledalo da se bo kr zjokav :winkiss: :winkiss: Aja un slikca je pa opasna :naughty: :naughty: :naughty: Sm se kr zagledu in sm pozabu kaj že delamo zdej na faxu :kva2: :kva2:
PETARDA46 Objavljeno Januar 16, 2008 Objavljeno Januar 16, 2008 petarda žijo.... vse narbujši za toj praznik da bi upihnu se dosti svečk :beer1: :beer1: :beer1: se ga vidmo za šankm da ga nazdravimo beer2: :drunk: : Hvala hvala tud tebi... sm te hotu še poklicat da gremo kaj spit... ma smo tko mutu da sm sam sebe nakonc zamutu :krneki: Am drugače mi ne ugreš... te že dobim :naughty: :naughty: :naughty:
TONTO Objavljeno Januar 16, 2008 Objavljeno Januar 16, 2008 tonto ma ti si resno zagrabu .bravo svaka čast :worship: :worship: :worship: .mašina zgleda prava ,moš tudi .pozdravi bavarsko .in ggggaaaaassssaaa :naughty: Bom pozdravu szi :beer1: :beer1: :beer1: :worship: ni blema, grem pa makar odprti nuži dol letijo, :grim :grim zatu pej je tudi nejki na glavi čeže u nej ni neč :P :P
TONTO Objavljeno Januar 16, 2008 Objavljeno Januar 16, 2008 Ma kej je z vami :eek: A ste šli flit al kej :evilgrin: :headbang: Ne duha ne sluha ni :whistle: :whistle: Ma če bo jztre ureme vas pridem obiskat :naughty: :naughty: szi yamahcu :unsure:
Martin86 Objavljeno Januar 16, 2008 Objavljeno Januar 16, 2008 Se pridrzujem dobri misli glede vremena :-7
Rok_R6 Objavljeno Januar 16, 2008 Objavljeno Januar 16, 2008 Ja jst tud upam da bo kej lepga vremena, da prlepljem mojo zverinco vn, da okusi prvo vožnjo v tem letu...namreč, na uso žalost mi ni ratalo še izvest nit ene same vožnje... Zmerej kadar je blo lepo vreme, je bla sila al pa je blo tako da sm pršu domu k je bla tema, drgač pa... džja ne maram lih... :unsure:
petergsx Objavljeno Januar 16, 2008 Objavljeno Januar 16, 2008 ma oštja togor toučejo že po lublansko numalo.rzerjal ma ke se bojiš motor umazt :naughty: .sej se ga da tudi oprt pa luči ima tudi :naughty: . petarda a kri voda blato uridi. :whistle: :unsure: :unsure:
Moby Objavljeno Januar 16, 2008 Objavljeno Januar 16, 2008 NO fuckin' weather forecast fear boys !!!!! Just keep rolin' your bikes. Peter bi reku : "Gassssssaaaaa!! ! Jaz dodajam: ".......dokler ne padeš u žveniment....in še malo naprej !!!! :naughty: :naughty: :naughty:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se