petergsx Objavljeno Januar 28, 2008 Objavljeno Januar 28, 2008 dobro jutro :naughty: .kaj zej klapa.ggggggaaaaaaaaaaaaaaaaaasssssssssssssssaaaaaaaaaaa iza ovinka odzat se stiska mala tinka. a ste me kej pogr :unsure: .ste aaaaaaaaaaaa :rolleyes: .sej sm jst vs tudi :winkiss: .
TONTO Objavljeno Januar 28, 2008 Objavljeno Januar 28, 2008 Ejla , TONTO....ne me hecat....pol ni blo prou najbolše?! To ste vi al sam simbolična slika :unsure: To smo mi, drugi levo k je neki plauga sem pa JAZ :naughty: :naughty: Bilo noro, še motorje smo v treh pobiral k je blo tako ledeno spodaj, na vrhu pa sneg.
Moby Objavljeno Januar 28, 2008 Objavljeno Januar 28, 2008 Kapo dol tistmu ,ki si upa met trda in ledena jajca !!! Lepo da ste spet doma ...v enem kosu in brez večje škode.. BRAVO !!!
Moby Objavljeno Januar 28, 2008 Objavljeno Januar 28, 2008 (popravljeno) TONTO v AKCIJI nekje u "DoJČE LAN "!!! :winkiss: Vidim da tud premstvo ste zadaj imeli... :whistle: :winkiss: Popravljeno Januar 28, 2008. Popravil Moby
petergsx Objavljeno Januar 28, 2008 Objavljeno Januar 28, 2008 sem vedu se z napačnimidružm ku je tonto :whistle: .ob priliki bira aaaaaaaaaa :naughty: :drunk: .bravo fantje :worship: :worship: :worship: :worship: .
TONTO Objavljeno Januar 28, 2008 Objavljeno Januar 28, 2008 Nej povem POLICAJI so bli v petih minutah po padcu na kraju zločina,verjetn so po kameri iz tunela vidl kej se dogaja in so takoj pršl.vklopl plave lampe, ko so vidl da je z nami vse OK,so nam povedal da je še cc 10km taku pol pa bolš in nas spremljal. brez teženja, brez bilo kakšne kazni...HVALA JIM Naši bi verjetn tapru kasiral, pol nas pa v tistem metežu na stran dal.Res svaka im čast. Kle se pa vidi zakaj sploh so policaji :OK: O:-) O:-)
TONTO Objavljeno Januar 28, 2008 Objavljeno Januar 28, 2008 (popravljeno) sem vedu se z napačnimidružm ku je tonto :whistle: .ob priliki bira aaaaaaaaaa :naughty: :drunk: .bravo fantje :worship: :worship: :worship: :worship: . Ma kej sm pa tolk napačn??? ,ma če sm malu....tu še ne pumen da .... :whistle: :whistle: Popravljeno Januar 28, 2008. Popravil TONTO
Martin86 Objavljeno Januar 28, 2008 Objavljeno Januar 28, 2008 Policaji so itek glede na vreme prjazni :-7 Jst sem vas tow prasat kok placate vi zavarovanje za svojega konjicka ? Jst sem dal zdej za celo leto 211 euru z 50% popustom. Mate tud vi tle okol al ima ksn bol poceni varjanto ?
PETARDA46 Objavljeno Januar 28, 2008 Objavljeno Januar 28, 2008 Vi ste vsi po vrsti eni norci!!! Eni delate plazove po smučiščih... :whistle: :whistle: Drugi strašite nemce po cestah.... :worship: :worship: :whistle: :whistle: . . . . . . Da naprej niti ne grem :evilgrin:
petergsx Objavljeno Januar 28, 2008 Objavljeno Januar 28, 2008 Vi ste vsi po vrsti eni norci!!! Eni delate plazove po smučiščih... :whistle: :whistle: Drugi strašite nemce po cestah.... :worship: :worship: :whistle: :whistle: . . . . . . Da naprej niti ne grem :evilgrin: ti greva midva na ena dva pira in pustimo te n... pr miri :krneki: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle:
PETARDA46 Objavljeno Januar 28, 2008 Objavljeno Januar 28, 2008 ti greva midva na ena dva pira in pustimo te n... pr miri :krneki: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: Hm a ti kaj drugega preostane? :whistle: :whistle: :whistle:
mačka27 Objavljeno Januar 28, 2008 Objavljeno Januar 28, 2008 Nej povemPOLICAJI so bli v petih minutah po padcu na kraju zločina,verjetn so po kameri iz tunela vidl kej se dogaja in so takoj pršl.vklopl plave lampe, ko so vidl da je z nami vse OK,so nam povedal da je še cc 10km taku pol pa bolš in nas spremljal. brez teženja, brez bilo kakšne kazni...HVALA JIM Naši bi verjetn tapru kasiral, pol nas pa v tistem metežu na stran dal.Res svaka im čast. Kle se pa vidi zakaj sploh so policaji :OK: O:-) O:-) Verjetn niste bli edini patroni tisti dan :naughty: :whistle: hecam fantje čeljad dol :worship: :worship: :worship: pa da ste spet u kokoši nazaj :winkiss:
TONTO Objavljeno Januar 28, 2008 Objavljeno Januar 28, 2008 verjetno ne edini smo bli pa prvi :worship: :worship:
mačka27 Objavljeno Januar 28, 2008 Objavljeno Januar 28, 2008 verjetno ne edini smo bli pa prvi :worship: :worship: Sam da ste se fajn mel, pa da se je vse tko izteklo :worship: :winkiss:
CVIČKAR1 Objavljeno Januar 28, 2008 Objavljeno Januar 28, 2008 (popravljeno) hm... petragsx se ne bom nikoli lotu ker še njegovih hlač ne morem dvignit Izjava PETARDE na vprašanje če bilda za to da bo našga petra čez kolena dal :evilgrin: Popravljeno Januar 28, 2008. Popravil CVIČKAR1
PETARDA46 Objavljeno Januar 28, 2008 Objavljeno Januar 28, 2008 hm... petragsx se ne bom nikoli lotu ker še njegovih hlač ne morem dvignitIzjava PETARDE na vprašanje če bilda za to da bo našga petra čez kolena dal :evilgrin: :xx: :xx: :xx: :xx: :xx: :xx: :xx: BARABA :P :P :P :P :P :P :P :P :P
petergsx Objavljeno Januar 28, 2008 Objavljeno Januar 28, 2008 no sej ni tko hudo :unsure: .tudi veliki hitro padejo :rolleyes: .
PETARDA46 Objavljeno Januar 28, 2008 Objavljeno Januar 28, 2008 no sej ni tko hudo :unsure: .tudi veliki hitro padejo :rolleyes: . Ja če se moreš sklonit, da lahko koga prisekaš... in če maš kakšno bircu u riti padeš na nos in se lohk ta drugi pohvali, da te je poču :naughty: :naughty: :naughty:
TONTO Objavljeno Januar 28, 2008 Objavljeno Januar 28, 2008 no sej ni tko hudo :unsure: .tudi veliki hitro padejo :rolleyes: . Hitro ne GLOBJE PA SIGURNO :kva2: :kva1: :lol:
Irencko Objavljeno Januar 29, 2008 Objavljeno Januar 29, 2008 kva j zj ritke, se bomo kej vazil al neč? :naughty: jst frčim dns u indijo koromandijo vija prot notranski, sevede s povratkom vija de izola :whistle:
TONTO Objavljeno Januar 29, 2008 Objavljeno Januar 29, 2008 (popravljeno) kva j zj ritke, se bomo kej vazil al neč? :naughty: jst frčim dns u indijo koromandijo vija prot notranski, sevede s povratkom vija de izola :whistle: Ma kej je tebi, baba naumna a si šla flit :angry: al ti pa noge smrdijo :blink: , pozimi se bi vozila. :? Motor je samu za juli inu august ,če je še lejp :doze: :lol1: :lol1: :lol1: :hmm: :hmm: :kva1: :010 :010 MA smo se hecali dej--vžgi mašinu pa pridi na enu :beer1: u našu luknu Popravljeno Januar 29, 2008. Popravil TONTO
petergsx Objavljeno Januar 29, 2008 Objavljeno Januar 29, 2008 jst se morm vozit z mojim k nimam avta tudi delat dva dni :naughty: pa je prou lušno zjtro :rolleyes: .pa zvečer tudi za domu
Sanda7 Objavljeno Januar 29, 2008 Objavljeno Januar 29, 2008 pizdarija neki nam sneg napovedujejo mamicu jim.....
Rok_R6 Objavljeno Januar 29, 2008 Objavljeno Januar 29, 2008 jst se morm vozit z mojim k nimam avta tudi delat dva dni :naughty: pa je prou lušno zjtro :rolleyes: .pa zvečer tudi za domu Hehe, ti prou nč ne zavidam k se voziš zjutro pa zvečer oz popoudne domu....al pa si mal urnik spremeni :naughty: ...zaćni delat ob 11, takrat se že mal segreje, pa domu tam takoj po 4ih, se da še živet :naughty: Kaj ti je sneg auto uniču al kaj :unsure:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se