TONTO Objavljeno Februar 18, 2008 Objavljeno Februar 18, 2008 (popravljeno) ni časa za spanje :010 .lepo vreme gremo gggggggggggaaaaaaaaasssssssaaaaaaaa. :naughty: Mi pej u šlužbu :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: Ma kišnu srajne, pa glih je trejba, če ne nbu neč gggggaaaaaassssssssssssssaaaaaaaaaaaa Je trejba jet šolde šlušt, da bodu wotroci za benzina meli Popravljeno Februar 18, 2008. Popravil TONTO
Irencko Objavljeno Februar 18, 2008 Objavljeno Februar 18, 2008 Ma kej bosta imejla szi petardu wutroke k se stalnu neki jebesta :naughty: :naughty: pej č j pa čist po fotru :whistle:
GorazdH Objavljeno Februar 18, 2008 Objavljeno Februar 18, 2008 u glavnem tle u Go je cela štala. zej so zaprli še uni dve večji parkirišči pred stolpnicami. In občinska uprava in ta direktorč lomijo svoje neumnosti na hrbtih stanovalcev. policija je tam, da varuje kot razumem, povampirjene interese lastnika SGP in nesposobnost občinarjev z Brulcom na čelu pred ljudmi. Brulca, občinsko upravo, lastnika in direktorja SGP pa vse bastarde, ki si manejo roke ob vsem tem pred zid. Če nimajo obzira do stotin, tisočev ljudi, si ne zaslužijo drugega kot kuglo. :angry:
PETARDA46 Objavljeno Februar 18, 2008 Objavljeno Februar 18, 2008 u glavnem tle u Go je cela štala. zej so zaprli še uni dve večji parkirišči pred stolpnicami. In občinska uprava in ta direktorč lomijo svoje neumnosti na hrbtih stanovalcev. policija je tam, da varuje kot razumem, povampirjene interese lastnika SGP in nesposobnost občinarjev z Brulcom na čelu pred ljudmi. Brulca, občinsko upravo, lastnika in direktorja SGP pa vse bastarde, ki si manejo roke ob vsem tem pred zid. Če nimajo obzira do stotin, tisočev ljudi, si ne zaslužijo drugega kot kuglo. :angry: Ja sm slučajno biu tam ko se je štorija odvijala.... Ni blo prijetno videt... Sm si pa vsaj ta novega policiskega BMWja ogledu od blizu... No ja ob enem cajtu je zgledal da bodo mene prklenil in kam ulekl ko sm kr naenkrat meu 6 policajev za vratom.... so že mislni da ga čem spizdit :whistle: :whistle:
Moby Objavljeno Februar 18, 2008 Objavljeno Februar 18, 2008 Evo....glihkar nazaj iz gireta do morja...skoču na kapučin v Sesljan...... Majke je pasalo....... :naughty: :naughty: :naughty: Gaaaasaaaaaaaaaaaaaaaaa....
CVIČKAR1 Objavljeno Februar 18, 2008 Objavljeno Februar 18, 2008 Ja sm slučajno biu tam ko se je štorija odvijala.... Ni blo prijetno videt... Sm si pa vsaj ta novega policiskega BMWja ogledu od blizu... No ja ob enem cajtu je zgledal da bodo mene prklenil in kam ulekl ko sm kr naenkrat meu 6 policajev za vratom.... so že mislni da ga čem spizdit :whistle: :whistle: Ma sej ko te človek vidi,ni dvakrat za rečt da ne bi bil tist bmw že kje v Idriji :whistle:
Moby Objavljeno Februar 18, 2008 Objavljeno Februar 18, 2008 Ekula neki fotk iz Notranjske ...iz Hruševja Winterpartiya Springer raidersov.....fešta je bla špica... Slike su tukej
PETARDA46 Objavljeno Februar 18, 2008 Objavljeno Februar 18, 2008 Ma sej ko te človek vidi,ni dvakrat za rečt da ne bi bil tist bmw že kje v Idriji :whistle: Pa ja ne zgledam tko zajeban!!! :whistle: :whistle:
petergsx Objavljeno Februar 18, 2008 Objavljeno Februar 18, 2008 danes zakon dan sonce veter zakon za gggggggggaaaaaaaaaasssssssssaaaaaaaa. :naughty:
TONTO Objavljeno Februar 19, 2008 Objavljeno Februar 19, 2008 Kupil sem si še en motor :naughty: :naughty: :eek: Ma je ku nou :kva2: :kva1: :kva2: :kva1: :lol: :xx:
matejs58c Objavljeno Februar 19, 2008 Objavljeno Februar 19, 2008 Še en lep dan na Goriškem, na kaj k sm v službi. Še štir dni pa gram registrirat patle pa gassssssssss. :naughty: ps: sm mislu da so včer v gorici protestiral srbi k je blo tolk policajev. lp Matej
Moby Objavljeno Februar 19, 2008 Objavljeno Februar 19, 2008 ma ne...frke zaradi parkirnih prostorov in parkirnih hiš-revolt prebivlalstva cankarjeve in gradnikove...
Toncek Objavljeno Februar 19, 2008 Objavljeno Februar 19, 2008 Kupil sem si še en motor :naughty: :naughty: :eek: Ma je ku nou :kva2: :kva1: :kva2: :kva1: :lol: :xx: štronco :whistle: , model FJR je tudi večji, kot si ti nabavil, v zlati barvi. Štronco je bilo ljubkovalno. Srečno Tonček
PETARDA46 Objavljeno Februar 19, 2008 Objavljeno Februar 19, 2008 štronco :whistle: , model FJR je tudi večji, kot si ti nabavil, v zlati barvi. Štronco je bilo ljubkovalno. Srečno Tonček Sej velikost ni važna... važno da se bu stric lohk vozu :whistle: :whistle: :whistle:
petergsx Objavljeno Februar 19, 2008 Objavljeno Februar 19, 2008 no fantje da se nebomo začeli kregat aaaa :naughty: suzuki to je zakon :whistle: .ni kej debatirt
PETARDA46 Objavljeno Februar 19, 2008 Objavljeno Februar 19, 2008 no fantje da se nebomo začeli kregat aaaa :naughty: suzuki to je zakon :whistle: .ni kej debatirt HM sm mislu da je pa kakšna krača bolj dobra :whistle: :whistle: :whistle:
petergsx Objavljeno Februar 19, 2008 Objavljeno Februar 19, 2008 HM sm mislu da je pa kakšna krača bolj dobra :whistle: :whistle: :whistle: toja je presuha
Moby Objavljeno Februar 19, 2008 Objavljeno Februar 19, 2008 ČUPA ne izbuira wona kr šavsne...bašta da je sita... :naughty: :naughty: :naughty: :whistle:
petergsx Objavljeno Februar 20, 2008 Objavljeno Februar 20, 2008 ou ma kaj je kšn moj prjatu k moja prjatlca čupa rase :naughty: . :whistle:
TONTO Objavljeno Februar 20, 2008 Objavljeno Februar 20, 2008 morgen banda szi guriškega ma so drugi primorci čistu zaspali :naughty: :P :beer2:
TONTO Objavljeno Februar 20, 2008 Objavljeno Februar 20, 2008 štronco :whistle: , model FJR je tudi večji, kot si ti nabavil, v zlati barvi. Štronco je bilo ljubkovalno. Srečno Tonček Ma sm ga jsku u srebrni pa ga ni blo. Še tega sem dubu u Austriji. Tonček kaku kej bemfa, a lohk že kej konkretnega poveš. Na razliko mislim. :beer2:
PETARDA46 Objavljeno Februar 20, 2008 Objavljeno Februar 20, 2008 KAKŠNE BUDAČE SO TI NAŠI PRFOKSI!!!! :headbang: :headbang: :headbang: Po urniku piše da mi odpadejo predavanja.... in jest zvesti učenes sm šou en giro in predavanja so..... smo na faxu u 6ih :naughty: :naughty: :naughty:
TONTO Objavljeno Februar 20, 2008 Objavljeno Februar 20, 2008 KAKŠNE BUDAČE SO TI NAŠI PRFOKSI!!!! :headbang: :headbang: :headbang: Po urniku piše da mi odpadejo predavanja.... in jest zvesti učenes sm šou en giro in predavanja so..... smo na faxu u 6ih :naughty: :naughty: :naughty: SAMU TA PRIDNI :wub: :OK: :OK:
PETARDA46 Objavljeno Februar 20, 2008 Objavljeno Februar 20, 2008 SAMU TA PRIDNI :wub: :OK: :OK: Ja mar bi spau doma bi blo bulši..... ne de zdej drkam k..... tu kej na netu :headbang: :headbang: :headbang:
TONTO Objavljeno Februar 20, 2008 Objavljeno Februar 20, 2008 Ja mar bi spau doma bi blo bulši..... ne de zdej drkam k..... tu kej na netu :headbang: :headbang: :headbang: Bolši tu ku pa d.... murš patrune za u sabuto pršparat, :lol1: :lol1: sej si mal velik po forumu oblublu. :P :xx: :xx: :oops:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se