Martin86 Objavljeno Marec 8, 2008 Objavljeno Marec 8, 2008 Pa zakva more bit vedno slabo vreme, ko so prireditve ? Eh krutu je tu zulejne :evilgrin:
Sanda7 Objavljeno Marec 8, 2008 Objavljeno Marec 8, 2008 ja sam res je krutu pa prov pasov bi mi jutr golaž pa klapa in fura
petergsx Objavljeno Marec 8, 2008 Objavljeno Marec 8, 2008 ola kaj zej a bomo kej pisali za osmi marc .pupe marš na striptiz moški pa u betulu na biru ale gaaaaassssssssaaaaaa :naughty: .jz sm že tm :beer2:
Martin86 Objavljeno Marec 9, 2008 Objavljeno Marec 9, 2008 Neki se jih je vseeno nabralo na spomladanski voznji, kljub temu da je bil dez eneparkrat :-7
Moby Objavljeno Marec 11, 2008 Objavljeno Marec 11, 2008 Motoristi nimaju straha pred wadu nu mrazm.... :whistle: :whistle: :whistle: e ben ja.... :naughty:
Irencko Objavljeno Marec 12, 2008 Objavljeno Marec 12, 2008 ewo moja hondica zrihtana, tko de zej pej gassssa inu idemo dalje :worship:
Martin86 Objavljeno Marec 12, 2008 Objavljeno Marec 12, 2008 ewo moja hondica zrihtana, tko de zej pej gassssa inu idemo dalje :worship: Dobrodosla spet na cesti :whistle:
TONTO Objavljeno Marec 12, 2008 Objavljeno Marec 12, 2008 Motoristi nimaju straha pred wadu nu mrazm.... :whistle: :whistle: :whistle: e ben ja.... :naughty: Ma kejpraviš traparije. :headbang: Jst jmam straha pred wadu 300, ma pret piwu pej neč :naughty: :naughty:
TONTO Objavljeno Marec 12, 2008 Objavljeno Marec 12, 2008 ewo moja hondica zrihtana, tko de zej pej gassssa inu idemo dalje :worship: Ma kej ji je pa falilu, sej je bla skoz ku rošca. :evilgrin:
Moby Objavljeno Marec 13, 2008 Objavljeno Marec 13, 2008 Klapa....kaku kaj ??? kej je kej gaasssssssssssaaaaaaaaaaaa..... Travca zeleni,ptički pojeju....asfalt se greje u spomladnem sončeku,,, Skorej bi si zapoju zadnje dni: "Toplo je in sonček sije a ona iza ovinka na prije..... in da GAAAAAAAAAAAASSSSSSSSSSSSAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa........." Dejmo dejmo..... anke mi gasaaaaaaaaaaaaa.... :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:
Martin86 Objavljeno Marec 13, 2008 Objavljeno Marec 13, 2008 Klapa....kaku kaj ??? kej je kej gaasssssssssssaaaaaaaaaaaa.....Travca zeleni,ptički pojeju....asfalt se greje u spomladnem sončeku,,, vceri sem naredu 130km dans pa 60km zaenkrat. :rolleyes: lep soncek je dans.
petergsx Objavljeno Marec 14, 2008 Objavljeno Marec 14, 2008 ejla aste vsi na mašincah in ni cajta pisat aaa :010 bravo naši samo da jegggggggggggaaaaaassssssssssssssssssssaaaaaaaaa sz ovinka :naughty:
TONTO Objavljeno Marec 14, 2008 Objavljeno Marec 14, 2008 Dons pa neč gggaaaaaaaaasssssssssssssssaaaaaaaaaaaa,sm šou po nove kamine, jnu jih dubu jutre pej šraufat pole pej ggggggggggaaaaaaaaaaaaaaasssssssssaaaaaaaaa Paste BOMBNIK grej
petergsx Objavljeno Marec 16, 2008 Objavljeno Marec 16, 2008 ma to je ratlu prou douhcajt jz grem nazaj na ren špric gggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggaaaaaaaaaaaaaaaaasssssssssdsaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :whistle:
Moby Objavljeno Marec 16, 2008 Objavljeno Marec 16, 2008 Hmmm...samo res...je videt vpliv abstinebce čez zimo in spomladansko prebujanje tudi dela svoje.... :naughty: :naughty: :naughty: Samo me že roka boli od mahanja ko grem na furco.....tok jih je ! :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :naughty: :naughty: :naughty: Čez zimo :whistle: smo si mahali bolj redko
Irencko Objavljeno Marec 16, 2008 Objavljeno Marec 16, 2008 Ma kej ji je pa falilu, sej je bla skoz ku rošca. :evilgrin: ma neč tk, samu registracija je pošla, pa tablce sm končn menala... uglavnm, zj j končn vse ok glede paperju :P tko d en tedn umes j biu mlinček u igri :P
peco Objavljeno Marec 17, 2008 Objavljeno Marec 17, 2008 Pozdravljeni fantje inu dekleta. Long time no see.... Zato bi vas rad povabil na prireditev v našem malem kraju, in sicer v Križe pri Tržiču. Za več informacij si oglejte plakat ali odprite temo: Motociklizem --> Moto dogodki --> Velikonočni moto zbor Križe 2008 Vljudno vabljeni vsi!
TONTO Objavljeno Marec 18, 2008 Objavljeno Marec 18, 2008 (popravljeno) DOBRO slabo JUTRO, mater spet je neki sralu dol z neba :headbang: :headbang: :headbang: Popravljeno Marec 18, 2008. Popravil TONTO
Sanda7 Objavljeno Marec 18, 2008 Objavljeno Marec 18, 2008 ja sam res milu mater pr nas še kr neki leti dol :headbang:
Moby Objavljeno Marec 18, 2008 Objavljeno Marec 18, 2008 (popravljeno) Pr nas pej wlječe inu brije ku matastu..... :whistle: :whistle: :whistle: . ..letiju balote inu spudnje soseduve cunje po lufti.... samo se ne ve iz kerga kraja jih nosi:naughty: :naughty: :naughty: Ben...ben...že potrpimo...in na konci kake nove gate mogoče dobimo ...hehehe :naughty: :naughty: :naughty: :whistle: Popravljeno Marec 18, 2008. Popravil Moby
TONTO Objavljeno Marec 20, 2008 Objavljeno Marec 20, 2008 Pej kej bu zima začela al kej :headbang: :headbang: porkolorko
Death Angel Objavljeno Marec 20, 2008 Objavljeno Marec 20, 2008 ojla žijo se smo živi :worship: jebenti prazniki :headbang: kumi čakam da grejo mimo k ti ljudje so tako lačni da hodim domu sam še spat....... :unsure: mi že gre po glavi pesem........... vsak dan ob istem šanku :evilgrin: (v mesnici seveda) lep pozdrav vsem
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se