Hornet Objavljeno Junij 22, 2008 Objavljeno Junij 22, 2008 Iščem pomoč. Rad bi uvozil motor iz sosednje italije ker so Dučeji pač bolj ugodni kot pri nas. Nahaja se dokaj blizu meje (PD - Veneto), mislim da je to Padova. Kdo bi mi lahko pomagal in kakšni so stroški? Rad bi nekoga ki je to že počel, obvlada italijanski jezik in točno ve katere dokumente je treba uredit, vse od prodajne pogodbe, odjave, ačija, prevoza čez mejo in homologacije pri nas. Aja pa še prikolico oz kombi mora imet. Če ima kdo voljo in čas bi se priporočal. Sem dal objavo že pod uvoz motorja pa ni bilo ravno veliko odziva tako da naprošam primorce da mi mal pomagate. Več informacij na ZS.
Moby Objavljeno Junij 22, 2008 Objavljeno Junij 22, 2008 Iščem pomoč. Rad bi uvozil motor iz sosednje italije ker so Dučeji pač bolj ugodni kot pri nas. Nahaja se dokaj blizu meje (PD - Veneto), mislim da je to Padova. Kdo bi mi lahko pomagal in kakšni so stroški? Rad bi nekoga ki je to že počel, obvlada italijanski jezik in točno ve katere dokumente je treba uredit, vse od prodajne pogodbe, odjave, ačija, prevoza čez mejo in homologacije pri nas. Aja pa še prikolico oz kombi mora imet. Če ima kdo voljo in čas bi se priporočal. Sem dal objavo že pod uvoz motorja pa ni bilo ravno veliko odziva tako da naprošam primorce da mi mal pomagate. Več informacij na ZS. Pošlji mi PM pa ti dam naslov možička ki samo to fura tle pr nas... :whistle:
Moby Objavljeno Junij 22, 2008 Objavljeno Junij 22, 2008 Aja banda tle je neki slik iz Črnega Vrha in iz Avstrije odi včeraj.... Galerija
Death Angel Objavljeno Junij 27, 2008 Objavljeno Junij 27, 2008 CIAO KLAPA :worship: :worship: :worship: SE VIDMO ČEZ 14 DNI :naughty: V RIHNBERGU :worship: :worship: :worship: K PRIDEM Z DOPUSTA :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: PA BREZ NEUMNOSTI :whistle:
Moby Objavljeno Junij 27, 2008 Objavljeno Junij 27, 2008 Dns je u baraki ( poteka pravkar ) fešta neki rojstnih dnevov,3x sprejetje v klub in še in še... malo smo tud delali in štimali za zbor vmes pa se je gujdek "cvrl" in potil ... Škoda da sem mogu na šiht... ko so ga odirali do kosti.... :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:
PETARDA46 Objavljeno Junij 28, 2008 Objavljeno Junij 28, 2008 Ku se enim tukej non stop neki godi... :whistle: :whistle: :whistle: Sam o žuranju pa potovanju berem...jej...čez 1 mesc boste pa jamral da niste bli nikjer pa neč delal... jajčari
petergsx Objavljeno Junij 30, 2008 Objavljeno Junij 30, 2008 Ku se enim tukej non stop neki godi... :whistle: :whistle: :whistle: Sam o žuranju pa potovanju berem...jej...čez 1 mesc boste pa jamral da niste bli nikjer pa neč delal... jajčari ej da ti neboju še ena jajčka zrasla s temi tvojmi jajčrji :hmm: :lol1:
PETARDA46 Objavljeno Junij 30, 2008 Objavljeno Junij 30, 2008 ej da ti neboju še ena jajčka zrasla s temi tvojmi jajčrji :hmm: :lol1: Gejni mona.. že s temi mam dost kažinov in opravka :whistle: :whistle: :naughty: :naughty:
petergsx Objavljeno Junij 30, 2008 Objavljeno Junij 30, 2008 pa še dost poravku d bi jmu z nimi :rolleyes:
GorazdH Objavljeno Julij 1, 2008 Objavljeno Julij 1, 2008 kej lohko že pridem postavt šotor za drugi vikend? :kva1:
TONTO Objavljeno Julij 2, 2008 Objavljeno Julij 2, 2008 kej lohko že pridem postavt šotor za drugi vikend? :kva1: NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :whistle: :whistle:
Irencko Objavljeno Julij 2, 2008 Objavljeno Julij 2, 2008 kera komanda... pal bš pa prvi gar :whistle:
TONTO Objavljeno Julij 3, 2008 Objavljeno Julij 3, 2008 kera komanda... pal bš pa prvi gar :whistle: Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaeeAL PA Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeaaaaa
TONTO Objavljeno Julij 4, 2008 Objavljeno Julij 4, 2008 (popravljeno) dns sm te pa vidla... tm pred liplam :P A mene?? :hmm: :hmm: Če je šlo počas pol JA čene pa NE O:-) :yea1: Popravljeno Julij 4, 2008. Popravil TONTO
Irencko Objavljeno Julij 7, 2008 Objavljeno Julij 7, 2008 jutro ritke :P kej dogaja al vse po starem? :P
Sanda7 Objavljeno Julij 7, 2008 Objavljeno Julij 7, 2008 ah dogaja ne polno :headbang: dns so mi spulili en zob tko da če druzga ne mojmu gobcu se dogaja :rolleyes:
Irencko Objavljeno Julij 7, 2008 Objavljeno Julij 7, 2008 ah dogaja ne polno :headbang: dns so mi spulili en zob tko da če druzga ne mojmu gobcu se dogaja :rolleyes: no saj ennmu se... hehe... tis tut talent... :naughty:
TONTO Objavljeno Julij 8, 2008 Objavljeno Julij 8, 2008 jle, pa tu ne mejhn :lol: A pole je velik :eek: :eek:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se