Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)

čestitke perotu in nejti :worship: :worship: tut v imenu naše družine..... :rolleyes:

:evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: pa gggggaaaaaassssssaaaaaaaa še tako naprej :krneki:

Popravljeno . Popravil teddyblazic
Objavljeno

Komaj preživeli noč.....

do jutra so ble težke borbe u naši klubski barakci....

slike sledijo

Objavljeno

ehh.. :headbang: na žur pa na šiht pa končno doma :wacko:

:unsure: ufff....

:drunk: če se mi piše še kakšna takšna noč :hmm: bom prav kmalu crknu :cry:

žurka ta prava :worship: sploh da ne govorimo o lokaciji kaki lepi spomini :naughty:

zdaj pa klapa če mi rata :yawn: :yawn: če bo tamala pustila seveda :zzz: :zzz: :zzz: vsaj kako urco

by....

Objavljeno

jap, super je blo... :naughty: :naughty: žal blo treba pol na šiht -_- tm je blo pa bl tko :blink: :blink: hehe... drgč pa fino :drunk:

Objavljeno

Slike so že TUKAJ

ostale bodo še dodane kmalu...

Objavljeno

preživu

<FEŠTU SLUŽBU IN DONS PO SLUŽBI TAKOJ GASSA

zdej pa lepu nina nana :whistle: :whistle:

Objavljeno

hvala za lepe želje. upam da ste uživali :beer2: :drunk: ,

Objavljeno

MI ja kej pej ti????

Ti uživaš pej zdej k jmš zastojn musko Uaaaaaaaaa UAAAAAAAAAa Uaaaaaaaaa :evilgrin:

Objavljeno
zdej pa lepu nina nana :whistle: :whistle:

a hodiš z kurami spat al kaj :huh:

Objavljeno

družina doma otrok jej ku tata .alora se ve tata :wallbash: martin paj :hooray: .

Objavljeno
a hodiš z kurami spat al kaj :huh:

Jst grem spat kdr imam cajt. :unsure: Se ni važnu kera ura je :closedeyes: sm da ga malu dobim (spanca mislem )pa sm zadovoln. :grim :grim

Objavljeno
družina doma otrok jej ku tata .alora se ve tata :wallbash: martin paj :hooray: .

EJ EJ upam da ne jejsta szi istega lonca :headbang: :headbang: k pole ajo Martinčku, bu več lačn ku sit :P :P

Objavljeno

dobro jutro primorska

Objavljeno
EJ EJ upam da ne jejsta szi istega lonca :headbang: :headbang: k pole ajo Martinčku, bu več lačn ku sit :P :P

do negove sklede nimam več dovolejne :fight1: pa tudi že prej sm ga jmu bol malo :glare:

Objavljeno
do negove sklede nimam več dovolejne :fight1: pa tudi že prej sm ga jmu bol malo :glare:

ttttttttttttttttttttttttttaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkuuuuuu

uuuuuuuuuuuuuuuuuujjjjjjjjjeeeeeeeeeeeetttttttttttttttttuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuut

ttttttttttttttttttttttttppppppppppppppppppprrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrooooooooooooooooo

oouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :naughty: :naughty: ma sej boš tut ti na vrsto pršu sm malu počaki :beer2: :beer2: :friend1: :friend1:

Objavljeno

:unsure: sej tud jst nism mogu u začetku do tiste sklede :whistle: zdaj se mi pa večkrat ponuja :naughty: pero samo skleda :unsure:

potrp še par mesecev :lol1: :lol1: :lol1: :cry: pa bo že boljš :P

Objavljeno

ou ma sm dubu dovolene za na hvar :naughty: martin pa duma d mi nebo vsega spiu :beer2: tonto ,teddy,a bo ratlu letos. :worship:

Objavljeno
ou ma sm dubu dovolene za na hvar :naughty: martin pa duma d mi nebo vsega spiu :beer2: tonto ,teddy,a bo ratlu letos. :worship:

:cry: :huh: ^_^ .) :wacko: :blink: :? :? :? :doze: :hmm:

ahh... ne vem še :headbang: :headbang: :headbang:

Objavljeno

prooblemi so, problemi bojjooo, al jih gledaaaa, seveeeeeda, seveeeeedaaa :whistle:

aloha prmorci, kaj dej :P al pej neč na motor, mah gasssssaaaa, prc kuj :worship: :worship:

Objavljeno

še malu pa na motor :winkiss:

Objavljeno

Pr ns se je pa uscalu

DEŽ ma kdu te je klicu :headbang: :headbang:

Objavljeno

kaj počnem ob tej uri tle podiramo kupček :unsure:

Objavljeno
kaj počnem ob tej uri tle podiramo kupček :unsure:

PRIDNI PRIDNI :friend2: :friend2: samu taku naprej :OK: :OK: :OK:

Objavljeno

Priden očka tku je treba !!!!

Počohaj še čupo :yea1:

Objavljeno

lepo da tud fotri to delate :worship:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!