gizmOkak Objavljeno Avgust 23, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2003 Pizda jaz sem ravno na takem koncu da sploh ne vem al sem pod primorsko al notranjsko al ljubljansko,čeprav je bila meja v času vojne ravno na Rakeku tako da sem mal tud primorka in če me vzamete zraven se vam rade volje pridružim. Ma itak, sej rakek je na krasu al tm nekje blizu :D bol gor magari al ne al ja boooo :D :D
Noise Objavljeno Avgust 24, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2003 Primorci, kdaj boste organizirali kakšno forumsko srečanje na morju, ob obali, da se bomo lahko kopali? Nekaj časa še imate, ne me razočarat...
gizmOkak Objavljeno Avgust 24, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2003 Primorci, kdaj boste organizirali kakšno forumsko srečanje na morju, ob obali, da se bomo lahko kopali? Nekaj časa še imate, ne me razočarat... Hm Hm :huh: Vaaaaaaleeeeeee, kje si? Pomagej malo našemu Noisetu k ga daje pohajaška mrzlca zadne cajte :blink: :huh: :o :lol: Ma Noise, sej na panike k tako vreme bo še tje do sredine novembra :D :D :D
Sanda7 Objavljeno Avgust 24, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2003 Ker me je že nekaj MS primorcev toplo povabilo medse,se verjetno vidimo v četrtek v KP,vendar bi predlagala za nadaljno srečanje kraj KOZINA,ker je nekako zlata sredina pa še pivo je pri Mahniču enkratno in ugodno,čerpav mi piva spljoh ne pijemo.
Thundercat Objavljeno Avgust 24, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2003 kozina bi bila definitivno boljš....ker koper je kar melo daleč...sicer pa se bi lahko zmenli da se en bot dobimo tu drugi bot tam....tako bi bilo najbolj fer... <_<
Robert Objavljeno Avgust 24, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2003 dr. Severin (beri the best mehanik) Prosim te lepo!!! Pozdrav od Roberta
Robert Objavljeno Avgust 24, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2003 Drugač, pa tudi jst primorc. Pozdrav od Roberta
yankee Objavljeno Avgust 24, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2003 Kaj pol je zmenjeno, da se dobimo v cetrtek v zusterni ? To naj bi bilo v onem baru, ki je zraven ex Osareta? B)
Vale Objavljeno Avgust 25, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 25, 2003 Yep to je tam ... v četrtek ob 20.00
yankee Objavljeno Avgust 25, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2003 Pridem....ma magari z apn6,ce Yamaha ne bo upalla B)
Vale Objavljeno Avgust 25, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 25, 2003 Torej, kdaj bo ob morju FS? Noise mal počaki, da se sploh vsi Primorci spoznamo, ker se še nismo, pol bomo pa tut FS naredili :D
Dr. _MAXXI_ Objavljeno Avgust 25, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2003 Oj. Evo mene zraven. Iz Portoroža pa magari peš pridem pa motor na rami, ma ne dej se zajebavam. Ob 20.00 pa cel perkini plac od snacka zasest :) :)
Dr. _MAXXI_ Objavljeno Avgust 25, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2003 aja pa vedno neki pozabim. Vale, pohvale da si se spomnla za primorsko sekcijo ...... jaz sem že neki časa študiral in se spraševal zakaj vedno zaostajamo :)
sax Objavljeno Avgust 25, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2003 Ker me je že nekaj MS primorcev toplo povabilo medse,se verjetno vidimo v četrtek v KP,vendar bi predlagala za nadaljno srečanje kraj KOZINA,ker je nekako zlata sredina pa še pivo je pri Mahniču enkratno in ugodno,čerpav mi piva spljoh ne pijemo. Smo definitivno proti, ker ko bova sedla z Vale pri Mahniču, bo šla cela plača za dobrote narejene na osnovi prašiča.
fifty Objavljeno Avgust 26, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2003 Mogoče pa ne prideva. :blink: :) ;)
Vale Objavljeno Avgust 26, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 26, 2003 Mogoče pa ne prideva. :blink: :) ;) Fifty js sem Primorsko sekcijo sam zato ustanovila, da vaju še vidim kje vmes med kakim zborom, ti pa zdej tle z nekim mogoče .... :( :blink:
MOTOVILC Objavljeno Avgust 26, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2003 Bliža se pa res, :D počasi se bmo mogli preštet! :rolleyes:
hotschko Objavljeno Avgust 26, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2003 (popravljeno) hej primorci ... a se vi res vsi vozite celo leto, brez odjavljanja motorja ... tudi pozimi ... jz bi tut tko ... :rolleyes: :) ... Popravljeno Avgust 26, 2003. Popravil hotschko
Vale Objavljeno Avgust 26, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 26, 2003 hej primorci ... a se vi res vsi vozite celo leto, brez odjavljanja motorja ... tudi pozimi ... jz bi tut tko ... :rolleyes: :) ... RES, RES, RES :D :P In najlepša je Novoletna vožnja do Portoroža in nazaj (vpraši Sax-a) v božičkovih kapcah :P
Thundercat Objavljeno Avgust 26, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2003 z nts prideva če ne bo slabo vreme :ph34r:
Sanda7 Objavljeno Avgust 26, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2003 Jaz nisem ravno taprava primorka in se vozim 12 mesecev mopeda nikol ne odjavim
Vale Objavljeno Avgust 27, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 27, 2003 No dragi moji Primorci dan "D" se bliža, upam, da bo vreme zdržalo, če ne bomo pa z avti prigrmeli pa bo ... dejmo se res mal prištet kdo vse pride, da vem kolko miz tam skup dat ...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se