Godfather Objavljeno Oktober 20, 2008 Objavljeno Oktober 20, 2008 hehe odlična lokacija za ljubezensko gnezdece ... energije bo več kot dovolj :D (EM sevanje) a si tok nevaren ratu da so te kr pod zemlje skril ??? Drgač sem pa uspela Sando spravit na kufe :), najino kofetkanje je bilo tako navdušujoče, da me je kar v trebuhu zvilo :huh: :P Dej dej kakšno EM sevanje sej tega sploh ni to je sam fora :whistle:
Death Angel Objavljeno Oktober 20, 2008 Objavljeno Oktober 20, 2008 Jaz bi tud .....pa ne morem.... :headbang: sam me že neki dni pregreva na 39.7°C in :unsure: in mi hoče dušo iz pluč strest.... do nadaljnega antibiotiki in čajček... :headbang: :headbang: :headbang: pa kej bi dal za en pir.... :krneki: :naughty: sej te bomo počakali :worship: sam probi v čajčka mal antifriza dat :naughty: boš vidu ku bo pomagalo :whistle: to so ti naravni antibiotiki :lol1:
petergsx Objavljeno Oktober 20, 2008 Objavljeno Oktober 20, 2008 Jaz bi tud .....pa ne morem.... :headbang: sam me že neki dni pregreva na 39.7°C in :unsure: in mi hoče dušo iz pluč strest.... do nadaljnega antibiotiki in čajček... :headbang: :headbang: :headbang: pa kej bi dal za en pir.... :krneki: :naughty: bo pa prjatu malu bol potrpou bo spiu d :naughty: :whistle: ve
Death Angel Objavljeno Oktober 23, 2008 Objavljeno Oktober 23, 2008 :worship: dobro jutro primorska :naughty: tud danes je vreme naklonjeno :naughty: hitro iskoristit še kak giro :evilgrin:
PETARDA46 Objavljeno Oktober 23, 2008 Objavljeno Oktober 23, 2008 JAJČARI a kwa dugaja mudeli tlelelelele??? :whistle: :whistle: Jutre letim na Goriški konc :naughty: :naughty: :naughty: Tedy te proti večeru kej pokličem ker baje da maš neki zame :evilgrin: :evilgrin: Ostala banda pa po pameti, ker na nogah itak ne delate nč pametnga :whistle: SJERBUS
Sanda7 Objavljeno Oktober 23, 2008 Objavljeno Oktober 23, 2008 ma klinc ta tedn je kr neki čist brez enerđi :rolleyes:
Death Angel Objavljeno Oktober 23, 2008 Objavljeno Oktober 23, 2008 JAJČARI a kwa dugaja mudeli tlelelelele??? :whistle: :whistle: Jutre letim na Goriški konc :naughty: :naughty: :naughty: Tedy te proti večeru kej pokličem ker baje da maš neki zame :evilgrin: :evilgrin: Ostala banda pa po pameti, ker na nogah itak ne delate nč pametnga :whistle: SJERBUS :evilgrin: kej že mam za tebe? :hmm: aja tise kose k so ti uzadnje odpadal z motorja po cest :lol1: :lol1: :lol1: kar prid ti jih dam v vrečko :lol1: :naughty:
Death Angel Objavljeno Oktober 23, 2008 Objavljeno Oktober 23, 2008 matr mene pa ku razganja :whistle: :evilgrin: kje te razganja :naughty: prid k men da ti popijem malček energije :P bi mi prav pašal :devil:
Irencko Objavljeno Oktober 23, 2008 Objavljeno Oktober 23, 2008 :evilgrin: kje te razganja :naughty: prid k men da ti popijem malček energije :P bi mi prav pašal :devil: a bi pašal... :evilgrin: hehe... talent... kje razganja... lol ket pa ohka... pej u glavi jl ku ni druga not ku... hm dns na smeh vleče... ž ceu dan same take spušam vn d nwm kdo me j tko uču lol :whistle:
Death Angel Objavljeno Oktober 25, 2008 Objavljeno Oktober 25, 2008 pej u glavi jl ku ni druga not ku... hm dns na smeh vleče... ž ceu dan same take spušam vn d nwm kdo me j tko uču lol :whistle:
Miha Z. Objavljeno Oktober 26, 2008 Objavljeno Oktober 26, 2008 Neki mi povejte! Kera mona,cepec,budalo,debil,kreten,bumbar,.... se je zmislu prestavljat uro naprej-nazaj?? A?!?! Keri je ta??!! Glavo mu bom odtrgal in zabil ... :angry: Zdej je že ob 5-ih tema!Zdej grem na šiht ko bo tema,pridem nazaj ,ko bo SPET tema...se pravi tema,tema in še enkrat tema!! :wacko:
ImenitnaPriložnost Objavljeno Oktober 26, 2008 Objavljeno Oktober 26, 2008 Neki mi povejte! Kera mona,cepec,budalo,debil,kreten,bumbar,.... se je zmislu prestavljat uro naprej-nazaj?? A?!?! Keri je ta??!! Glavo mu bom odtrgal in zabil ... :angry: Zdej je že ob 5-ih tema!Zdej grem na šiht ko bo tema,pridem nazaj ,ko bo SPET tema...se pravi tema,tema in še enkrat tema!! :wacko: tole si nabau ... al pa šiht menjaj ... da uš ponoč delu pa podnevi spau :D
Irencko Objavljeno Oktober 27, 2008 Objavljeno Oktober 27, 2008 (popravljeno) sej u glav že vem kaj je :P dost hvišn n.... :lol1: pa ne sam dans :whistle: kar pogosto jih spuščaš :lol1: :lol1: :lol1: pej kaj smpušem? nč nwm :whistle: ne zmerej :whistle: Popravljeno Oktober 27, 2008. Popravil Irencko
TONTO Objavljeno Oktober 28, 2008 Objavljeno Oktober 28, 2008 (popravljeno) :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: Ewo pršu nazaj iz Afrike. Ma kšnu pej jmate tuki :headbang: :headbang: Dole je 30 stopin pa sunce ku puliti. :worship: Zdej pa enu šišu pukadim pej bu hitr malu bulši. :whistle: :whistle: Popravljeno Oktober 28, 2008. Popravil TONTO
GorazdH Objavljeno Oktober 28, 2008 Objavljeno Oktober 28, 2008 samo ne u tisto šišo kakih domačih zelišč stavit...da te ne ošiša... :whistle:
petergsx Objavljeno Oktober 29, 2008 Objavljeno Oktober 29, 2008 :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: Ewo pršu nazaj iz Afrike. Ma kšnu pej jmate tuki :headbang: :headbang: Dole je 30 stopin pa sunce ku puliti. :worship: Zdej pa enu šišu pukadim pej bu hitr malu bulši. :whistle: :whistle: a si jm usa piva spiu poli pej domu pršu aaaa :naughty: .a je blu gggggaaaaaaaaaasssssssssssaaaaaaa. :rolleyes:
TONTO Objavljeno Oktober 30, 2008 Objavljeno Oktober 30, 2008 (popravljeno) a si jm usa piva spiu poli pej domu pršu aaaa :naughty: .a je blu gggggaaaaaaaaaasssssssssssaaaaaaa. :rolleyes: PIWE sm jim tolku spil, da su misnli da jim na pol puhne sode vozjo :lol: :beer2: :beer2: :yea1: Bla posebna kontrola zrdi tega Popravljeno Oktober 30, 2008. Popravil TONTO
GorazdH Objavljeno Oktober 30, 2008 Objavljeno Oktober 30, 2008 učeri sem pa srečal eno u Idriji, ki je pohajala med šihtom... :whistle:
žuristka Objavljeno Oktober 30, 2008 Objavljeno Oktober 30, 2008 učeri sem pa srečal eno u Idriji, ki je pohajala med šihtom... :whistle: Eni si pa dovolijo, kaj? :naughty: Če ne bi bilo tako, se pa srečali nebi. :naughty:
PETARDA46 Objavljeno November 4, 2008 Objavljeno November 4, 2008 EJ GorazdH, jest bel mislem de mi tebe srečujema :whistle: :whistle: Le izpovej se kira ti štrom u gate spuše :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :lol1: :lol1:
Sanda7 Objavljeno November 4, 2008 Objavljeno November 4, 2008 no taku kliknte na tu http://www.motosvet.com/tabla/index.php?showtopic=28216
TONTO Objavljeno November 4, 2008 Objavljeno November 4, 2008 no taku kliknte na tuhttp://www.motosvet.com/tabla/index.php?showtopic=28216 KLIKAM KLIKAM pa pa pridem tut, a lohk s prdalco. :naughty: :naughty:
Irencko Objavljeno November 4, 2008 Objavljeno November 4, 2008 KLIKAM KLIKAM pa pa pridem tut, a lohk s prdalco. :naughty: :naughty: uuuu ma s čim ti je volja prit, č bo glava težka tut ni problema...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se