petergsx Objavljeno November 4, 2008 Objavljeno November 4, 2008 EJ GorazdH, jest bel mislem de mi tebe srečujema :whistle: :whistle: Le izpovej se kira ti štrom u gate spuše :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :lol1: :lol1: TI ZAJC SI TROFAZNEGA FASOU :naughty: :winkiss: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: .
TONTO Objavljeno November 5, 2008 Objavljeno November 5, 2008 sm se dons malu vozu ma kej je blu fajn, bulši ku biru pit :whistle: :whistle:
Sanda7 Objavljeno November 7, 2008 Objavljeno November 7, 2008 KLIKAM KLIKAM pa pa pridem tut, a lohk s prdalco. :naughty: :naughty: ma sahurnu da lahku
PETARDA46 Objavljeno November 7, 2008 Objavljeno November 7, 2008 TI ZAJC SI TROFAZNEGA FASOU :naughty: :winkiss: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: . Kis pa tu prebrau :whistle: :whistle: :naughty: :naughty:
PETARDA46 Objavljeno November 7, 2008 Objavljeno November 7, 2008 GorazdH A SI ŽE VSE LUKNE PREGLIDAV U NAŠI LUKN??? :naughty: :naughty: :naughty:
TONTO Objavljeno November 10, 2008 Objavljeno November 10, 2008 ma Por....di.....ma ki je ta primorska banda.. :beer2: :hmm: :yea1: Grem na šiht :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
GorazdH Objavljeno November 11, 2008 Objavljeno November 11, 2008 petarda46, ma vse smo pošravfali in poštimali tako da funkcjonira 150% tam po vaših luknah :whistle:
Sanda7 Objavljeno November 11, 2008 Objavljeno November 11, 2008 o kakšnih luknjah vi tole zdej tazglabljate :blink:
GorazdH Objavljeno November 11, 2008 Objavljeno November 11, 2008 (popravljeno) ekhm, čisto slučajno sem po Idriji stikal naokoli...pa kar je blo za poštimat sem poštimal... :whistle: pa sm petardo srečal na enem štantu...je neko zelenjavo falične oblike lokalnim pohotnicam talal :whistle: ma k ni mel za vse cajta k so se gužvale ...sem mu dal eno kumaro, mislim roko, da ni blo nezadovoljnih bab treba poslušat po tistih luknjah naokoli. :closedeyes: Popravljeno November 11, 2008. Popravil GorazdH
PETARDA46 Objavljeno November 11, 2008 Objavljeno November 11, 2008 ekhm, čisto slučajno sem po Idriji stikal naokoli...pa kar je blo za poštimat sem poštimal... :whistle: pa sm petardo srečal na enem štantu...je neko zelenjavo falične oblike lokalnim pohotnicam talal :whistle: ma k ni mel za vse cajta k so se gužvale ...sem mu dal eno kumaro, mislim roko, da ni blo nezadovoljnih bab treba poslušat po tistih luknjah naokoli. :closedeyes: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: PORKAMADONA morš pa vse povedat :P No res hvala za tisto kumaro, am mislem roko, še dons so mi vse hvaležne :grim PRIDI ŠE KAKŠN DAN NA OBISK, ti še šefico predstavim, pa še njej dej kumaro, da bo malo manj sitna :P :P
TONTO Objavljeno November 12, 2008 Objavljeno November 12, 2008 Ne se jebat-- kšnu gnilu ureme je tuki, :headbang: :headbang: ma prou za :SS :SS
GorazdH Objavljeno November 12, 2008 Objavljeno November 12, 2008 ja wreme maste res za en kurc :glare: zato pa je stregla zjutro ena fajn seksi mačkica za šankom bifeja Maco zraven Tuša :worship: pa lahko padajo anka balote :whistle:
PETARDA46 Objavljeno November 13, 2008 Objavljeno November 13, 2008 ja wreme maste res za en kurc :glare: zato pa je stregla zjutro ena fajn seksi mačkica za šankom bifeja Maco zraven Tuša :worship: pa lahko padajo anka balote :whistle: Opa :worship: :worship: tista tista je pa res grrrr :evilgrin: :evilgrin:
TONTO Objavljeno November 13, 2008 Objavljeno November 13, 2008 ja wreme maste res za en kurc :glare: zato pa je stregla zjutro ena fajn seksi mačkica za šankom bifeja Maco zraven Tuša :worship: pa lahko padajo anka balote :whistle: Ma pridi puleti k je ta pupa u miniki ma rejs miniki inu dekulte du pupka, pole se ti pa še pr mizi nalašč taku nagne naprej, al pa se nardi de kej pubira de....ma kej ti bi guvori pridi pej vidi :naughty: :naughty: :naughty:
GorazdH Objavljeno November 13, 2008 Objavljeno November 13, 2008 bomo prekontrolirali :closedeyes: da kej ne uide. :whistle:
PETARDA46 Objavljeno November 13, 2008 Objavljeno November 13, 2008 bomo prekontrolirali :closedeyes: da kej ne uide. :whistle: Nam nikoli nič ne uide :naughty: :naughty: Poleti pa še tega ni gor :whistle: :whistle:
GorazdH Objavljeno November 13, 2008 Objavljeno November 13, 2008 nč, morem en večer it vršt kako lopato peska v ležaje al kej... Idrija vabi, Godovič levo... :whistle:
PETARDA46 Objavljeno November 13, 2008 Objavljeno November 13, 2008 nč, morem en večer it vršt kako lopato peska v ležaje al kej... Idrija vabi, Godovič levo... :whistle: No no ti kr porihti, jest ti bom pa malo vtičnico ogreu, da bo pole samo švasal ko prideš okrog :evilgrin: :evilgrin: :naughty:
žuristka Objavljeno November 13, 2008 Objavljeno November 13, 2008 Ma pridi puleti k je ta pupa u miniki ma rejs miniki inu dekulte du pupka, pole se ti pa še pr mizi nalašč taku nagne naprej, al pa se nardi de kej pubira de....ma kej ti bi guvori pridi pej vidi :naughty: :naughty: :naughty: da ne boš ti slučajno kazen dobu in ne boš več smel k Macotu hodit? :fight2:
TONTO Objavljeno November 14, 2008 Objavljeno November 14, 2008 (popravljeno) da ne boš ti slučajno kazen dobu in ne boš več smel k Macotu hodit? :fight2: UUUUUUUUUUU na drevu vse igrače gor, pa ankol več dol! :devil: :devil: :kva2: :kva1: :yea1: :yea1: . Popravljeno November 14, 2008. Popravil TONTO
SEOI-NAGE Objavljeno November 15, 2008 Objavljeno November 15, 2008 (popravljeno) Eko anka mene IŠTRIJANA. NOBEN NAS NE MORE TOLKO JEBAT KOLKO LAHKO MI ZDRŽIMO; IŠTRIJANI DURI ! Popravljeno November 15, 2008. Popravil SEOI-NAGE
Guest pmali Objavljeno November 17, 2008 Objavljeno November 17, 2008 Nam nikoli nič ne uide :naughty: :naughty: Poleti pa še tega ni gor :whistle: :whistle: Pridemo v Idrjo!
petergsx Objavljeno November 17, 2008 Objavljeno November 17, 2008 Nam nikoli nič ne uide :naughty: :naughty: Poleti pa še tega ni gor :whistle: :whistle: ejla ma ka si šou jz se kr h tebe preselim taku sej veš za uzdrževalca :whistle: :whistle: :whistle: .
KUK679 Objavljeno November 17, 2008 Objavljeno November 17, 2008 Pridemo v Idrjo! Mater kaki geni,ufffffffff! :kva2: :headbang: :hooray: :whistle: :eek: :klicaj: :grupni: ta je sigurno :alien1: :alien1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se