Tadeusz Objavljeno Januar 13, 2009 Objavljeno Januar 13, 2009 :unsure: Ja kaj če pej bt, sej veš zima je in dougcejt :? ja dio porko pa še led je in ne morš niti motorja vn sz garaže spravt!
Tadeusz Objavljeno Januar 13, 2009 Objavljeno Januar 13, 2009 Led na Krasu :P :P Pr ns je ja pa jst se vseen vsake tolko pelem, ma je bolš kot smučat :010 :010 :010 ja sej se čudno sliši sam tko je blo...zdej je malo boljše sam je itak brezveze z glavo skozi zid rint!...bomo še par dni potrpeli in bo bulše :D
Irencko Objavljeno Januar 14, 2009 Objavljeno Januar 14, 2009 ma kej čujem d mene pr ns... tu ni zdrav spljoh... ala jst si bom kr sm dol prpelala lubico... sam d jo odkoplem :blush:
TONTO Objavljeno Januar 14, 2009 Objavljeno Januar 14, 2009 Mater sm ga kidu, pol pa še mal stroj zakurblu. Pelu se pa nism, probal ma ni šlo. O je je :yea1: :yea1: :yea1:
PETARDA46 Objavljeno Januar 15, 2009 Objavljeno Januar 15, 2009 jst grm pa dele se mal razmigat vn... le razmigej mal tiste mlade kosti :whistle:
TONTO Objavljeno Januar 19, 2009 Objavljeno Januar 19, 2009 le razmigej mal tiste mlade kosti :whistle: Ti tut :lol1: :lol1: :lol1: :yea1: :yea1: :yea1: vsem primorcem
Irencko Objavljeno Januar 20, 2009 Objavljeno Januar 20, 2009 aloha primorci :yea1: :yea1: sneg pobera... še dežek neha, sončk posije, pa hitrej mi srček bije :P
Guest maliP Objavljeno Januar 21, 2009 Objavljeno Januar 21, 2009 Bo treba molt, da bo kej vremena, se kar voda cedi od motorja tok je vlažn!
Sanda7 Objavljeno Januar 22, 2009 Objavljeno Januar 22, 2009 jz upam da se grem drug tedn res kej pelat............................k tole pa ni več normalno..................okej sicer sz jawo ampak vseglih
Death Angel Objavljeno Januar 22, 2009 Objavljeno Januar 22, 2009 jz upam da se grem drug tedn res kej pelat............................k tole pa ni več normalno..................okej sicer sz jawo ampak vseglih :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: sej je vse v lepem redu :whistle: tuki na naših koncih :winkiss: bi se loh skor vsak dan vozila :naughty: he he he ti pojiščem stanovanje :lol1: pa še frišne vampe ti bom lahk rihtal :evilgrin: lep pozdrav vsim
Sanda7 Objavljeno Januar 24, 2009 Objavljeno Januar 24, 2009 a kr stanvanje bi mi iskal,a mislš da ne bi blo bl enostavno če se kr k teb preselim,kuhat znam,pospravljanje mi pa glih ne leži najbl ma se lohk potrudm :winkiss: vampi ja njamiiiiiiii se priporočam še kdaj ampak pred majem raj ne k probam bl bit na saju pa zelenjavi :rolleyes:
AndiGS Objavljeno Januar 24, 2009 Objavljeno Januar 24, 2009 Uf,tudi jaz bi se priklopil.Vampi s parmezanom,namreč. :rolleyes:
Sanda7 Objavljeno Januar 25, 2009 Objavljeno Januar 25, 2009 hm tole s parmezanom mi pa ni glih znano bo treba probat enkrat o priliki mejdun dns se zihr kdo fura dol na obali k je bojda sončk in+9
petergsx Objavljeno Januar 25, 2009 Objavljeno Januar 25, 2009 ja furamo gripco pa vročino po posteli in ovinke tudi polagamo do konca :cry: pozdrau izpot koutra :doze:
sulica Objavljeno Januar 26, 2009 Objavljeno Januar 26, 2009 hm tole s parmezanom mi pa ni glih znano bo treba probat enkrat o prilikimejdun dns se zihr kdo fura dol na obali k je bojda sončk in+9 :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: hahahahahaahaha :naughty: :naughty: :naughty:
Death Angel Objavljeno Januar 26, 2009 Objavljeno Januar 26, 2009 a kr stanvanje bi mi iskal,a mislš da ne bi blo bl enostavno če se kr k teb preselim,kuhat znam,pospravljanje mi pa glih ne leži najbl ma se lohk potrudm :winkiss: vampi ja njamiiiiiiii se priporočam še kdaj ampak pred majem raj ne k probam bl bit na saju pa zelenjavi :rolleyes: he he miška ti pa bi se kr k men preselila :hmm: sej mogoče ni nit tko slaba ideja :naughty: grrr... bom še mal premislu :winkiss:
Death Angel Objavljeno Januar 26, 2009 Objavljeno Januar 26, 2009 (popravljeno) ja furamo gripco pa vročino po posteli in ovinke tudi polagamo do konca :cry: pozdrau izpot koutra :doze: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: sej sm vjdu da te bo tako stislno :unsure:, ku si pustu prasca pr miru :slap: zdej se manjka sam še d začneš čivkat zarad tiste prisiljene avijacije :lol1: :lol1: prid h prjatlu n obisk d ti dam enu pravu bišteku boš vidu ku ozdravš :naughty: Popravljeno Januar 26, 2009. Popravil Death Angel
Sanda7 Objavljeno Januar 26, 2009 Objavljeno Januar 26, 2009 WOW.....100 OBJAVA :yea1: uf kje si še ti :whistle: he he miška ti pa bi se kr k men preselila :hmm: sej mogoče ni nit tko slaba ideja :naughty: grrr... bom še mal premislu :winkiss: nč premišlavat hitro srečko kupt;)
AiroH Objavljeno Januar 29, 2009 Objavljeno Januar 29, 2009 (popravljeno) ka je folk gre kdo z mano danes en điro do vikija kej spit :D ? Ma kdo jajca tle? :whistle: Popravljeno Januar 29, 2009. Popravil AiroH
brembo Objavljeno Januar 29, 2009 Objavljeno Januar 29, 2009 ka je folk gre kdo z mano danes en điro do vikija kej spit :D ?Ma kdo jajca tle? :whistle: hah zdej boš pa frajerja špilau B)
AiroH Objavljeno Januar 29, 2009 Objavljeno Januar 29, 2009 hah zdej boš pa frajerja špilau B) da :winkiss:
Sanda7 Objavljeno Januar 29, 2009 Objavljeno Januar 29, 2009 lhka ga je srat pr soncu in+10 pa suhih cestah ne pa pr nas k je dopoldne še snežilu :headbang:
sulica Objavljeno Januar 30, 2009 Objavljeno Januar 30, 2009 ka je folk gre kdo z mano danes en điro do vikija kej spit :D ?Ma kdo jajca tle? :whistle: :rolleyes: Tdi drugi jmjo jajca ne sam ti :closedeyes: Naredu eno furo pa nove gume dal gor, celih 110 km :naughty:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se