AiroH Objavljeno Februar 5, 2009 Objavljeno Februar 5, 2009 težka bo glede na napoveddrgač pa itak da bi bla za sam sz jawo ejga kam pa morš jt da dobiš........mislm kombinzon jz bi tud rada novga mela :unsure: Greš v Dainese na kozino pa dobiš :) Jah sej lahko tudi jawa zraven prdi kje je problem, ah napovedi tle pri nas je zjutraj neki deževalo zdej pa sonce pa kr toplo me mika it malo se vozit sam ah.... drugače čez vikend če bo sonce valda se gre =) Sulica tebe takoj pokličem k bo sobota :naughty:
Sanda7 Objavljeno Februar 5, 2009 Objavljeno Februar 5, 2009 hehe ja pa dobiš maš res sam neki s pozabu povedat da morš pol tam ene par lističev pustit :winkiss: lhka vam tam doli,tuki čist oblačno in deževno :headbang:
Death Angel Objavljeno Februar 5, 2009 Objavljeno Februar 5, 2009 aloha :worship: tudi z moje strani :worship:
rdeci_vragec Objavljeno Februar 5, 2009 Objavljeno Februar 5, 2009 hehe ja pa dobiš maš res sam neki s pozabu povedat da morš pol tam ene par lističev pustit :winkiss: lhka vam tam doli,tuki čist oblačno in deževno :headbang: nič lističev ne rabiš...samo kartico potegneš (po možnosti moževo :grim ) :whistle:
brembo Objavljeno Februar 5, 2009 Objavljeno Februar 5, 2009 hehe ja pa dobiš maš res sam neki s pozabu povedat da morš pol tam ene par lističev pustit :winkiss: lhka vam tam doli,tuki čist oblačno in deževno :headbang: med 00:00 in 6:00 je pa razprodaja B) ;)
Sanda7 Objavljeno Februar 5, 2009 Objavljeno Februar 5, 2009 zdej pa res vidm da se morm letos obvezno poročit :whistle:
brembo Objavljeno Februar 6, 2009 Objavljeno Februar 6, 2009 zdej pa res vidm da se morm letos obvezno poročit :whistle: da boš nekomu najdražja investicija življenja :D :hmm: ? ;)
TONTO Objavljeno Februar 8, 2009 Objavljeno Februar 8, 2009 zdej pa res vidm da se morm letos obvezno poročit :whistle: OOOOOOOOOOO srečen tisti ki te bo ......- :evilgrin: :winkiss: :evilgrin: ZGREŠIL
Irencko Objavljeno Februar 8, 2009 Objavljeno Februar 8, 2009 haha dečko kake maš... jao mene... ala jst mam dost tega svega... grm mal lubico sprehodit, uresničt pobožne želje :worship: papa...
AiroH Objavljeno Februar 8, 2009 Objavljeno Februar 8, 2009 jst pa sem mojo danes odvozu tle po obali, Irena kam pa ti kam :D ?
Sanda7 Objavljeno Februar 8, 2009 Objavljeno Februar 8, 2009 da boš nekomu najdražja investicija življenja :D :hmm: ? ;) ah ne to sm že tko al tko mater sam res,sam strošk z mano :rolleyes: OOOOOOOOOOO srečen tisti ki te bo ......- :evilgrin: :winkiss: :evilgrin: ZGREŠIL pišuka pa sej ne vem če sm jz tak človk,mislm da b kr enga nase tko prvesla,kao za cel lajf,bo treba res razmislt ja jutr se gremo furat al kaj
Irencko Objavljeno Februar 8, 2009 Objavljeno Februar 8, 2009 jst pa sem mojo danes odvozu tle po obali, Irena kam pa ti kam :D ? ma sm bla na šihtu, pa na ridah mal :P ma pej ni blo žive dušce... :whistle:
AiroH Objavljeno Februar 8, 2009 Objavljeno Februar 8, 2009 ma sm bla na šihtu, pa na ridah mal :P ma pej ni blo žive dušce... :whistle: Zimskih vejverc ni bilo videt :D Ja ja take mamo rad, zdej pa motor dol da bomo kakšno odfurala na "toplem" :winkiss:
Irencko Objavljeno Februar 8, 2009 Objavljeno Februar 8, 2009 Zimskih vejverc ni bilo videt :D Ja ja take mamo rad, zdej pa motor dol da bomo kakšno odfurala na "toplem" :winkiss: oho vajvrce so...
Death Angel Objavljeno Februar 9, 2009 Objavljeno Februar 9, 2009 :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: evo mene lep pozdrav :worship: pravkar s furce :yea1: sm šu mal gume segrevat :whistle: :whistle: sonček je pa 12 stopinj :naughty:
AiroH Objavljeno Februar 9, 2009 Objavljeno Februar 9, 2009 Res je tudi jst sem mojo mal na zrak spravu.... route črni kal :D
Sanda7 Objavljeno Februar 9, 2009 Objavljeno Februar 9, 2009 tud jz sm se mau fjakala pa kofetkala smer rebrnice :naughty: dokaz sledi
Irencko Objavljeno Februar 9, 2009 Objavljeno Februar 9, 2009 ooo tut naša ni mogla spustit tazga sončka... 100 km :P
roadbuster Objavljeno Februar 10, 2009 Objavljeno Februar 10, 2009 zdej pa res vidm da se morm letos obvezno poročit :whistle: Ups,to bo pa huda odločitev!
Sanda7 Objavljeno Februar 11, 2009 Objavljeno Februar 11, 2009 ma ja odločitev ja neso lhke sam pol pravjo živjo luštnu to me mau skrbi :whistle: alora se kej furamooo
brembo Objavljeno Februar 13, 2009 Objavljeno Februar 13, 2009 primorci...a kej švicate na soncu :P ?
brembo Objavljeno Februar 13, 2009 Objavljeno Februar 13, 2009 uf pa še kako :P ti si pa naturalizirana primorka :D :P
Death Angel Objavljeno Februar 13, 2009 Objavljeno Februar 13, 2009 :evilgrin: :evilgrin: he he he spet spustu vse konjiče na cesto :naughty: še mal pa bo spet poletje :worship:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se