Sanda7 Objavljeno Marec 2, 2009 Opozori Objavljeno Marec 2, 2009 kr nej me ta dež ne gane sploh pravzaprav sm prov vesela
Irencko Objavljeno Marec 3, 2009 Opozori Objavljeno Marec 3, 2009 nej ga orng spere, pol pa čakam sončka :P for good :worship:
Irencko Objavljeno Marec 4, 2009 Opozori Objavljeno Marec 4, 2009 kam si sončka skriu :P čerko ritke :winkiss:
PETARDA46 Objavljeno Marec 4, 2009 Opozori Objavljeno Marec 4, 2009 KNOK KNOK :whistle: :whistle: Se me še spominjate??? :naughty: :naughty: A SLUČAJNU KIR AD VAS GRI NA AC/DC U BEOGRAD :rolleyes: :rolleyes: Drgač pa "si ya on d roud sun" (upam) :kva2: :OK:
Irencko Objavljeno Marec 4, 2009 Opozori Objavljeno Marec 4, 2009 uuuu a j kdu amenu sun? jaaaaaaaaaaaaaa... dejmo dejmo, gasssssa :P
Sanda7 Objavljeno Marec 5, 2009 Opozori Objavljeno Marec 5, 2009 učer na šihtu mi je cof precednik krokarju omenu da gre u beograd sz motorjem mende,je reku da more usput pogledat če je še kak zbor tolk vem več pa ne drgač pa žal ne grem
Tadeusz Objavljeno Marec 5, 2009 Opozori Objavljeno Marec 5, 2009 matr jst sm meu tudi neke pomisleke, da bi šou na ac/dc...sam noben od kolegov ni deloval zainteresiran za to
PETARDA46 Objavljeno Marec 5, 2009 Opozori Objavljeno Marec 5, 2009 No tist ko misle kaj okrog AC/DC naj do časa pove da ne bodo karte šle :naughty: :naughty: :naughty: AM neki za vas divjake -> http://www.miniclip.com/games/blues-bikers/en/ :kva2: :kva2: :kva2: :lol1:
sulica Objavljeno Marec 13, 2009 Opozori Objavljeno Marec 13, 2009 OJEJ....Zgleda na Primorska sekcija izumira.... :cry: Ali pa jo je primla recesija :kva2:
AiroH Objavljeno Marec 13, 2009 Opozori Objavljeno Marec 13, 2009 OJEJ....Zgleda na Primorska sekcija izumira.... :cry: Ali pa jo je primla recesija :kva2: se selimo vsi gor :rolleyes:
Sanda7 Objavljeno Marec 13, 2009 Opozori Objavljeno Marec 13, 2009 uf je že eni dve leti mrtva odkar ste zginli ti,schulc,tandercat,nts,klmn oz punk,yeenkey,marko oz botr tone;)ma skratka en kp folka je uzela magla.....sam še stara borka vstraja :whistle: no ja eni se ne damo tku zlhka
TONTO Objavljeno Marec 13, 2009 Opozori Objavljeno Marec 13, 2009 uf:whistle: no ja eni se ne damo tku zlhka O tem se bi dalu razpravlat. :lol1: :kva2: :lol1:
sulica Objavljeno Marec 13, 2009 Opozori Objavljeno Marec 13, 2009 se selimo vsi gor :rolleyes: :naughty: Heheheheh sej ti se seliš samo do planine in domov...razen kadar imaš extremne podvige z mano :kva2: Bomo vidli klko jih bo šlo u dolomite letos ali pa mogoče še enkrat u Budimpešto...zelo lepo mesto ? :hmm:
AiroH Objavljeno Marec 14, 2009 Opozori Objavljeno Marec 14, 2009 Yah v šuštin pešto bi šu ja hehe :D ma dolomite haaa.... je jeba :whistle: Kaj ti pole ju3? jst bom naokrog pokliči če boš kej v điru :)
Schultz Objavljeno Marec 14, 2009 Opozori Objavljeno Marec 14, 2009 evo utrinke z Dominikanske republike lhko ste fouš...
sulica Objavljeno Marec 14, 2009 Opozori Objavljeno Marec 14, 2009 evo utrinke z Dominikanske republike lhko ste fouš... TI PRESE !!! .....da ne bom začel še jaz kakšne slike flikat gor iz mojih svetovnih potovanj.... :naughty:
bernardek Objavljeno Marec 15, 2009 Opozori Objavljeno Marec 15, 2009 rajši z motorjem na Črni Kal kot pa z delfinčki v bazen :evilgrin:
AiroH Objavljeno Marec 15, 2009 Opozori Objavljeno Marec 15, 2009 rajši z motorjem na Črni Kal kot pa z delfinčki v bazen :evilgrin: Si bil ti okoli 3 gor na črnem kalu ne? vidu tvoj motor parkiran ob strani kafiča.... jst sem pa šibal malo gor pa dol z repsolko pa tak sivi modr kombinezon. :rolleyes: če nisi bil ti pa, šury :D
sulica Objavljeno Marec 15, 2009 Opozori Objavljeno Marec 15, 2009 Si bil ti okoli 3 gor na črnem kalu ne? vidu tvoj motor parkiran ob strani kafiča.... jst sem pa šibal malo gor pa dol z repsolko pa tak sivi modr kombinezon. :rolleyes: če nisi bil ti pa, šury :D Ne jaz se nisem ustavu v kafiču pri Črnem kalu, sm pa šou mimo........
bernardek Objavljeno Marec 15, 2009 Opozori Objavljeno Marec 15, 2009 (popravljeno) Si bil ti okoli 3 gor na črnem kalu ne? vidu tvoj motor parkiran ob strani kafiča.... jst sem pa šibal malo gor pa dol z repsolko pa tak sivi modr kombinezon. :rolleyes: če nisi bil ti pa, šury :D bil (za nazaj iz Planine) in sem te vidu :yea1: Popravljeno Marec 15, 2009. Popravil bernardek
sulica Objavljeno Marec 18, 2009 Opozori Objavljeno Marec 18, 2009 primorci :yea1: :yea1: :yea1: Whatasaaaaaaappppppppp :naughty: :naughty: :naughty:
Tadeusz Objavljeno Marec 18, 2009 Opozori Objavljeno Marec 18, 2009 schultz zakaj bi ti bili fouš...zdej si nas samo še podžgal, da gremo še i tja v čimkrajšem možnem času :D...oštja ma dns je pej lepo vremce za it pelt...ma kurc ku sm prehlajen ku prasc...in verjetno glih na motorju sm mogu kej ufast
TONTO Objavljeno Marec 18, 2009 Opozori Objavljeno Marec 18, 2009 ...ma kurc ku sm prehlajen ku prasc...in verjetno glih na motorju sm mogu kej ufast ŠNOPCA pa bu bulše :naughty: :evilgrin:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se