petergsx Objavljeno Marec 18, 2009 Objavljeno Marec 18, 2009 motor ni nikoli neč kriu :nono: .ne ne :rolleyes:
GorazdH Objavljeno Marec 19, 2009 Objavljeno Marec 19, 2009 vozte se celo zimo kot jst pa se vas ne bo nič prijelo :closedeyes:
maus Objavljeno Marec 19, 2009 Objavljeno Marec 19, 2009 vozte se celo zimo kot jst pa se vas ne bo nič prijelo :closedeyes: tko ja... kr povej mladini kako to gre :P :beer2:
Sanda7 Objavljeno Marec 19, 2009 Objavljeno Marec 19, 2009 ja no jz se tud neb branla dominikanske republike,čeprov tud kraška nej slaba :naughty:
TONTO Objavljeno Marec 19, 2009 Objavljeno Marec 19, 2009 vozte se celo zimo kot jst pa se vas ne bo nič prijelo :closedeyes: A tu misleš da se NE, in tu pod slabšimi pogoji ku jih imaš ti dol na Goriškem. Ma ku bum str REUME nbom jmu :OK: :grrr :grrr Dosti šnopca treba spit, pej je. :kva2: :kva2: :lol1:
sulica Objavljeno Marec 19, 2009 Objavljeno Marec 19, 2009 schultz zakaj bi ti bili fouš...zdej si nas samo še podžgal, da gremo še i tja v čimkrajšem možnem času :D...oštja ma dns je pej lepo vremce za it pelt...ma kurc ku sm prehlajen ku prasc...in verjetno glih na motorju sm mogu kej ufast Alora smo jo u dveh fasala na isti način :angry:
TONTO Objavljeno Marec 20, 2009 Objavljeno Marec 20, 2009 Alora smo jo u dveh fasala na isti način :angry: prihodnjič več sreče :whistle: :evilgrin: :yea1: :yea1: :yea1:
Schultz Objavljeno Marec 20, 2009 Objavljeno Marec 20, 2009 Alora smo jo u dveh fasala na isti način :angry: nje, nje kukr je blo že povedano...motor ni nč kriv. Sej tudi mene me križ neki jebe....samo ne od motorja :rolleyes: .
sulica Objavljeno Marec 20, 2009 Objavljeno Marec 20, 2009 nje, nje kukr je blo že povedano...motor ni nč kriv. Sej tudi mene me križ neki jebe....samo ne od motorja :rolleyes: . Ne seri....odkar si se poroči je bolj malo brm brm pr tebi haahahah :lol1:
Schultz Objavljeno Marec 20, 2009 Objavljeno Marec 20, 2009 Ne seri....odkar si se poroči je bolj malo brm brm pr tebi haahahah :lol1: to pa ne bo držalo.....jst se vozim...samo ti me ne vidš :naughty:
TONTO Objavljeno Marec 21, 2009 Objavljeno Marec 21, 2009 Ala primorci, da nebi blu preveč alkota, k jutre bo lep dan. :winkiss: Bu trba prjatlce na sprehod pelat :naughty: :naughty: :naughty:
petergsx Objavljeno Marec 21, 2009 Objavljeno Marec 21, 2009 porivački po :unsure: .op prilki pa še ggaaaaaaaaaassssssaaaaaaaaa :rolleyes:
TONTO Objavljeno Marec 22, 2009 Objavljeno Marec 22, 2009 porivački po :unsure: .op prilki pa še ggaaaaaaaaaassssssaaaaaaaaa :rolleyes: :lol1: :doze: :slap: :lol1: :lol1: JUTRO BANDA :yea1: :yea1:
petergsx Objavljeno Marec 23, 2009 Objavljeno Marec 23, 2009 ega dns je pa kresnla :yea2: sej nivažno če samo31km :unsure: .ma je blo sz guštm :naughty: ggggaaaaassssaaa
Tadeusz Objavljeno Marec 24, 2009 Objavljeno Marec 24, 2009 ma nism jst motor krivil, da je tku ratlo...sm dejansko sam kriv hehe...pač pustil neko luknco za glavo pa je veselo pihljalo po hrbtu in še malo ogret sm biu od dela pa je blo rešeno...ma sej sm dobr že :D...ni blo treba šnopca :)...ku je itk za bruht meni...jagermeister ma bulše zdravilne učinke na meni :)
TONTO Objavljeno Marec 24, 2009 Objavljeno Marec 24, 2009 ma nism jst motor krivil, da je tku ratlo...sm dejansko sam kriv hehe...pač pustil neko luknco za glavo pa je veselo pihljalo po hrbtu in še malo ogret sm biu od dela pa je blo rešeno...ma sej sm dobr že :D...ni blo treba šnopca :)...ku je itk za bruht meni...jagermeister ma bulše zdravilne učinke na meni :) SMREKUČK al pa borovničke tut nucajo-PREVERJENO-
Tadeusz Objavljeno Marec 24, 2009 Objavljeno Marec 24, 2009 u ja vidš na borovnice pa sm prou pozabu...kolko zdravilnih efektov imajo niti nism še preizkušal...vempa da vplivajo na razpoloženje...seveda v korist :D
Irencko Objavljeno Marec 24, 2009 Objavljeno Marec 24, 2009 uf pr men dns kr šnopčk biu u igri, ma pej sm bla ku rožca :P
Irencko Objavljeno Marec 25, 2009 Objavljeno Marec 25, 2009 ma savede, hehe bo dns istu :P sdamu pr šnopcu j suša bo treba kej druga nejdit, ma ima d skalce po zrak frčije :whistle:
maus Objavljeno Marec 26, 2009 Objavljeno Marec 26, 2009 ma savede, hehe bo dns istu :P sdamu pr šnopcu j suša bo treba kej druga nejdit, ma ima d skalce po zrak frčije :whistle: mal si me nasmejala... čeprav sploh ne vem, kaj si napisala :lol1:
Tadeusz Objavljeno Marec 26, 2009 Objavljeno Marec 26, 2009 (popravljeno) hehe...irenčko en nasvet za dobr biznis...naredi slovar irenčkovega jezika in začni ga prodajat ekskluzivno samo za nas motosvetovce!...pol pa boš lohko pila šnopc v neomejenih količinah ;):D Popravljeno Marec 26, 2009. Popravil Tadeusz
sulica Objavljeno Marec 26, 2009 Objavljeno Marec 26, 2009 mal si me nasmejala... čeprav sploh ne vem, kaj si napisala :lol1: mene tudi :lol1:
Irencko Objavljeno Marec 26, 2009 Objavljeno Marec 26, 2009 hehe...irenčko en nasvet za dobr biznis...naredi slovar irenčkovega jezika in začni ga prodajat ekskluzivno samo za nas motosvetovce!...pol pa boš lohko pila šnopc v neomejenih količinah ;):D ah nje sj zmir n paše... :whistle: sicr pa... kuga pa tle n zastopte? :naughty:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se