DAMI34 Objavljeno November 27, 2012 Opozori Objavljeno November 27, 2012 ... in to cestaka..... k kozolca ne moreš tko vozit... AAAAAAAAAAAAAAAA GOTOF SAM cedevita, Keiko, Kmetica2 in 1 other 4
pik1 Objavljeno November 27, 2012 Opozori Objavljeno November 27, 2012 AAAAAAAAAAAAAAAA GOTOF SAM .... fantički, pejte vsi povrst h okulistu .... .... a tud tolk ne prepoznate, da gre v tem primeru za nemško kvaliteto .... ... no, nej vam izdam skrivnost .... ......... ta ima dva cilindra .... in to ornk .... :hooray: u bistvu je celo mal mojmu bimerju podobna ...... Kmetica2, Zivnorc in anja37 3
likalexsey Objavljeno November 27, 2012 Opozori Objavljeno November 27, 2012 ....hm......jst vidim štiri, odspredaj dva, za njima pa še dva, tam nekje je pa tud frgazar in akrapovič........ :grim Kmetica2, Zivnorc, gasperX in 1 other 4
SIMPLE MEN Objavljeno November 27, 2012 Opozori Objavljeno November 27, 2012 ... pol pa nč... vi kr imejte tiso Moniko... grem jest tole z beluši mal pomagat raztegnit..... :kva2: pa sej ima večje kapacitete kot rezervar od benellija Kmetica2, cedevita in DAMI34 3
SIMPLE MEN Objavljeno November 27, 2012 Opozori Objavljeno November 27, 2012 To bi si pa lohk namest Airbegu namontiru na bilanco in seveda bi bili nonstop odprti airbegi :grim Kmet2 in Kmetica2 2
SIMPLE MEN Objavljeno November 27, 2012 Opozori Objavljeno November 27, 2012 AAAAAAAAAAAAAAAA GOTOF SAM fak nič ne vidim.......
pik1 Objavljeno November 27, 2012 Opozori Objavljeno November 27, 2012 fak nič ne vidim....... dejmo odpret novo temo ..... ZAKAJ BI IMEL DVA TAKA CILINDRA ???????? :lol1:
cedevita Objavljeno November 28, 2012 Opozori Objavljeno November 28, 2012 .... fantički, pejte vsi povrst h okulistu .... .... a tud tolk ne prepoznate, da gre v tem primeru za nemško kvaliteto .... ... no, nej vam izdam skrivnost .... ......... ta ima dva cilindra .... in to ornk .... :hooray: u bistvu je celo mal mojmu bimerju podobna ...... Pa Živganorca in moji Suzi tudi, da se ne boš samo ti hvalu!
markII Objavljeno November 28, 2012 Opozori Objavljeno November 28, 2012 ... in to cestaka..... k kozolca ne moreš tko vozit... Hmm, šele nocoj tole berem, pa mi ni jasno , kaj ste nekateri tako hudo zapeli za tole maksi embalažo mleka ..., no ja, če malo pomislim, saj je res kaj videt likalexsey, Zivnorc in Kmet2 3
pik1 Objavljeno November 28, 2012 Opozori Objavljeno November 28, 2012 Hmm, šele nocoj tole berem, pa mi ni jasno , kaj ste nekateri tako hudo zapeli za tole maksi embalažo mleka ..., no ja, če malo pomislim, saj je res kaj videt .... no, jest pa če sem čist pošten .... bolj jo gledam, bolj mi je všeč .... .....pa ne vem zakaj ????? Zivnorc 1
BMWRIDER Objavljeno November 28, 2012 Opozori Objavljeno November 28, 2012 Hmm, šele nocoj tole berem, pa mi ni jasno , kaj ste nekateri tako hudo zapeli za tole maksi embalažo mleka ..., no ja, če malo pomislim, saj je res kaj videt Men to zmer bl sliči na ''PRIMORSKO SEXIJO MOTOSVETA!!'' Jest grem out!! likalexsey 1
pik1 Objavljeno November 28, 2012 Opozori Objavljeno November 28, 2012 Men to zmer bl sliči na ''PRIMORSKO SEXIJO MOTOSVETA!!'' Jest grem out!! ...... sorry ..... ... oblubm, da se ne bom več grdo obnašu ....
Kmet2 Objavljeno November 29, 2012 Opozori Objavljeno November 29, 2012 .... no, jest pa če sem čist pošten .... bolj jo gledam, bolj mi je všeč .... .....pa ne vem zakaj ????? Veš ,veš
Robertjur Objavljeno November 29, 2012 Opozori Objavljeno November 29, 2012 .... no, jest pa če sem čist pošten .... bolj jo gledam, bolj mi je všeč .... .....pa ne vem zakaj ????? Kaj bi šele blo ko bi jo malčk poguncal kheh!
Zivnorc Objavljeno November 29, 2012 Opozori Objavljeno November 29, 2012 Men to zmer bl sliči na ''PRIMORSKO SEXIJO MOTOSVETA!!'' Jest grem out!! ... kdo pa je začel z Moniko z beluši...... SIMPLMEN... ..ej... če ga kej vidiš, se kr z njim zmeni.. .. pa NIČ ne greš out... ker SI že oreng in BMWRIDER 1
likalexsey Objavljeno November 29, 2012 Opozori Objavljeno November 29, 2012 to pa nis slabo,......"Primorska Sexy Sekcija Motosveta"................na nasledni seji pade takle predlog Zivnorc, SIMPLE MEN, Kmet2 in 2 others 5
Kmet2 Objavljeno November 29, 2012 Opozori Objavljeno November 29, 2012 Packi :glare: Pa sej boš lohk zraven,pa še kapco z BMW znakom ti bomo dal,da boš lohk Ninjo spoliru z njo :lol:
maus Objavljeno November 29, 2012 Opozori Objavljeno November 29, 2012 Pa sej boš lohk zraven,pa še kapco z BMW znakom ti bomo dal,da boš lohk Ninjo spoliru z njo :lol: ... nočm spraskat ninđe DAMI34, Zivnorc in cedevita 3
Kmet2 Objavljeno November 29, 2012 Opozori Objavljeno November 29, 2012 ... nočm spraskat ninđe Sam to bi ble lepe praskice....modro bele :lol: maus, cedevita, pik1 in 1 other 4
maus Objavljeno November 29, 2012 Opozori Objavljeno November 29, 2012 praskice ... najn danke ... itak je to ratala primorska kwak sekcija :lol: DAMI34 in Zivnorc 2
SIMPLE MEN Objavljeno November 29, 2012 Opozori Objavljeno November 29, 2012 ... kdo pa je začel z Moniko z beluši...... SIMPLMEN... ..ej... če ga kej vidiš, se kr z njim zmeni.. .. pa NIČ ne greš out... ker SI že oreng in Ups jst neč kriv jst ,jst, sem jo sam en mal omenu pol...... ja pol se je zgodila spontana reakcija ostalih članov Primorske motosekcije..... :lol1: Zivnorc in Kmet2 2
pik1 Objavljeno November 29, 2012 Opozori Objavljeno November 29, 2012 Ups jst neč kriv jst ,jst, sem jo sam en mal omenu pol...... ja pol se je zgodila spontana reakcija ostalih članov Primorske motosekcije..... :lol1: ..... hahahahaha .... spontana Primorska sekcija .... ma se ni važn česa ..... ..... povdark je na spontana ..... ps. pa na BMW ..... :hooray: SIMPLE MEN in Zivnorc 2
Keiko Objavljeno November 29, 2012 Opozori Objavljeno November 29, 2012 Za malo enakopravnosti... ne bi mela nič proti, če bi mi tale Kwakija spucal Brez praksic seveda Že teče po vodo, priden Zivnorc, likalexsey, cedevita in 1 other 4
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se